Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (47 )

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

daca e lavabil pe perete nu se spala, doar daca e calciu sau huma.

eu ma gindeam la culorile alea cum sa le scot, ca banuiesc ca nu prinde noua vopsea peste ele.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta era vopsea lavabila, data acum 1 an jumate si era ok. \Chiar si peste zonele mai murdarele a prins foarte bine. In principiu se spala si se da cu amorsa inainte dar asta chiar nu eram in stare sa fac. daca ai altceva si vrei sa dai cu lavabil tre sa speli sa repari ca sa fie gletul intact si abia apoi amorsa si lavabil.

Patricia culmea e ca eu am dat din greseala cu alb peste portocaliu si a prins. Dar depinde ce culoare vrei sa faci. in mod normal ar trebiu spalat cu apa fierbinte ca sa se ia..dar e tare complicat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Trebuie sa iau niste lectii de la voi, ca la acest capitol stau prost, si cine stie, poate intr-o zi vreau sa zugravesc singura.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Ana-Maria, eu tot asa am, un perete portocaliu, ala insa e f curat dar m-am plictitisit si vreau sa fac acum un bej pastel peste tot. sper sa prinda asa cum zici, ca si al meu sotz convins ca nu prinde o culoare mai deschisa fara sa o dea jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Crinuta, am povestit pe larg aici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Witchie

Crinuta, am povestit pe larg aici

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Imperfectul simplu

Am citit si m-am emotionat toata.
Ma apuca emotiile pentru Rayan. Sper sa nu o deranjez pe directoare non stop cu telefoanele. Va trebui sa fiu tare, dar cum? Unde se gaseste taria asta, la ce magazin?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Cititi povestea Andei de la gradi ca e buna rau...

Mergi la inceput

Iar e prea multa liniste pe aici. Mai ziceti ceva.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Anda, frumos...
nu mai fiti stresate, ascultati la mine, care am trecut peste etapa asta si acum ma intreaba aproape zilnic "azi megem la clesa"?? si ii spun "nu mami, esti in vacanta"si va spun sincer ca eu am rezistat eroic in prima zi sa sun o singura data, desi am tot bocit si eu acasa. si am observat ca dintre toti prietenii ei de joaca ce stau cu bone sau parinti/bunici, rebe este cea mai sociabila, nu are rautati, imparte jucariile, are un program cit de cit regulat, samd.

In alta ordine de idei, voi ce dulciuri le (mai) dati copiilor?
Rebe imi seamana leit, nu vrea prajituri, placinte, budinci, checuri samd, dar e disperata dupa ciocolata, inghetata si bomboane "mm".
ii mai cumpar mm si ii dau citeva, la care vine si imi cere "te looog pumos, mai vleau doo-tlei boboane" la care eu ii spun "nu mai are mami, hai sa iti arat", asa ca acum orice cere si ii zic ca nu am, s-a stricat, etc, imi zice "hai sa vezi" sa se convinga ea.

asa, si e indragostita de Tom&Jerry si Tweety, nu am scapat de suzeta; facem la olitza/wc; noaptea inca avem pampers, nu reusim sa trecem de cele 10 kg desi de vreo citeva zile maninca si ea ca un copil normal, sper sa mai puna si ea macar citeva sute de grame.

saptamina viitoare ii fac si eu vaccinul.
la ce sa ma astept?? reactii? cel de la stat i-l fac eu si sa vad cind pot sa ii fac rapelul Havrix.

Cam asta ne mai laudam noi.

shobo, cerculetele cele rosii nu sint piscaturi??

Mergi la inceput

aici avem niste poze din Grecia daca doreste cineva sa ne vada

http://www.kodakgallery.com/Slideshow.jsp?Uc=wxa1xqx.htquw6d&Uy=-806abq&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&mode=fromshare&conn_speed=1

ps. ma impac mai greu cu versiunea asta Kodak si am uitat si formula magina pentru "scurtatura" linkului.

Mergi la inceput