Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (47 )
Raspunsuri - Pagina 23
tomasa spune:
Acum am vazut ca tu chiar faci bb2!!! Felicitari si sa fie intr-un ceas bun. Deci de-aia ai intrat la odisee. Bravo, Doamne ajuta sa fie o sarcina usoara si un copilas sanatos. 

mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
http://bd.lilypie.com/x393p2.png
34s fix/url]
Maria
ana maria spune:
Tomasa cunm adica nu-ti simte nimeni lipsa? Si eu ma gadesc mereu la tine si ma bucur ca ai avut o sarcina mult mai usoara!!! Sa ai si o nastere usoara!!
tomasa spune:
Crinuta, de ce il dai la gradi pe Rayan? Nu mai poate sta mama ta cu el sau vrei sa aiba si alte activitati? Si eu l-as fi dat, desi il am pe tata, doar ca in toamna asta nu-mi permit, ca ar veni cu toate cele acasa la nou-nascut. Si mai spune-mi te rog si cum te-ai hotarat sa o alegi, cum ai gasit-o etc, iar daca ai povestit deja si mi-a scapat mie poti sa-mi spui unde sa caut. Imi va fi de folos pt. cand incep si eu sa-mi fac temele.
Ana, am avut o sarcina mai grea...dar nu ma plang. La cat mi l-am dorit. Si Stivi merge la gradi? La care?
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
34s fix/url]
Maria
PatriciaArdeleanu spune:
ana-maria, ce culori ai facut?
si eu am peretii in 2 culori in sufragerie, dar ma tenteaza sa fac un pastel uni in toata casa.
si eu am toti peretii colorati
si cu culori din alea de ceara. banuiesc ca trebuie sa spal peretii inainte, nu? noi singuri vom zugravi dar nu stiu cind...dar se necesita cit mai urgent.
tomasa, ma bucur ca ai scris. mai ai f putin! v-ati mutat la casuta noua?
shobo, mai are codrin bubitele pe picior? sint ca blindele sau apar dupa ce presezi cu degetul?
Liviana, tu ce mai faci? am citit ca ai avut puii bolnaviori. sinteti ok acum??
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
tomasa spune:
Patri, din pacate nu ne-am mutat inca. Finisam de zor dar nu va fi gata pana se naste bebelina
. Partea asta cu finisajele a mers mai greu decat credeam. Eu totusi sper ca in iarna sa fim in casa noua, si sa ne prinda acolo Craciunul. De asemenea planuiam sa va invit de ziua lui Tudor, ca pt. prima data asa avea si eu spatiu pt. o petrecere pe cinste...dar sa vedem cum reusim sa ne aranjam, nu depinde numai de noi.
De acum promit sa intru mai des pe aici, acum ca vad ca v-am lipsit!
Problema e ca stau atat de prost cu timpul...e si cald si n-am aer conditionat, alerg dupa materiale, etc.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
34s fix/url]
Maria
PatriciaArdeleanu spune:
Tomasa, pai de obicei asa e, finisajele dureaza mai mult si costa si cel mai mult!
dar ce a fost greu a trecut si in curind o sa va simtiti minunat acolo toti 4!
abia asteptam petrecerea de care zici 
o poza cu burtica nu ne pui?
in ce sens ai dus mai greu sarcina, ti-a fost si rau, ai avut greturi??
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Shobo spune:
Patricia, are niste bubite pe un picior ca niste portiuni uscate si usor rosii pe margine si galbene in interior - sper ca am zis corect (tati crede ca sunt din alimnetatie si mai precis de la salam/sunca comert - si le-am exclus de 3 zile din papa)..
si mai are niste cerculetze rosioare pe la ambele talpi care dc le apesi dispar pt cateva secunde, apoi reapar la loc.
noi ii dam cu creme si gel cu aloe vera de la forever leaving products insa nu pare sa remedieze.. tb sa-l vada Stanciu.
kris sau cine stie, imi poti da si mie pls nr mobil dr Adrian Stanciu? eu am pe cel de la cabinet - 4242626 dar nu rasp nimeni acolo.
tomasa, eu tocmai intrebasem ce mai faci? te pup
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si
in 15 sapt
crinuta spune:
Tomasa, sa nu mai spui ca nu-ti simtim lipsa.
Eu vroia sa te cert, asa usor, ca numai la mamici de sept. scrii si pe noi ne-ai uitat de tot.
Noi nu te-am uitat, asta e cert.
Asa, legat de gradinita lui Rayan, eu cred ca e foarte bine sa il dau cat mai devreme.
Mama poate sta cu el, dar consider ca intrand in colectivitate, vorbind intensiv limba engleza, invatand lucruri noi, obisnuindu-se sa asculte, sa se disciplineze, ii va fi lui bine.
Il dam la programul scurt: 8-12, iar gradinita este una abia deschisa, aproape de noi, dar care mi-a placut foarte mult.
Am gasit-o pe net, si in aceeasi zi i-am si vizitat, stand de vorba peste o ora cu managera.
Mi-a placut cum pun problema, ca sunt deschisi la sugestii.
Ownera, care este medic, tine mult la mancarea sanatoasa, astfel incat zahar nu vor vedea, la fel si mancaruri gatite cu vegeta, sau chestii de genul asta.
Se preda doar in germana sau engleza, la alegere, iar noi am decis sa incepem cu engleza, deoarece germana il va invata mama acasa.
Un alt motiv pentru care il dam acum este faptul ca este se simte excelent intre copii, este in elementul lui si se vede limpede ca ii face foarte bine.
Grupele sunt mici, de maximum 7 copii, ceea ce mi se pare fantastic, daca compar cu alte gradinite particulare unde sunt si 15 copii/grupa.
Din dec-ian il voi vedea online prin webcam, ceea ce iarasi imi place.
Una peste alta, eu sper sa fie bine.
Saptamana viitoare este saptamana de proba, cand parintii isi insotesc copiii si asista la activitati.
Practic atunci voi incerca sa imi dau seama de educatoare, mai ales ca am experienta si sper sa nu ma insel in aprecieri.
Daca mai vrei detalii iti spun cu placere.
Si eu abia astept petrecerea. Conteaza pe noi.
Anda, tu nu ne spui cum se simte Irina la gradinita?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
ana maria spune:
Tomasa scuze acum am citit cu atentie... dar eu imi aminteam de prima ta sarcina cand ai stat la pat... acum tot asa a fost? ca si neplaceri sunt sigura ca a fost mai dificil din cauza caldurilor si a lui Tudor. La prima atat aveam grija de burtica. Spor la treaba cu casa!! Si ia uite ce s-au activat fetele cand ai intrat tu!!!
Patricia eu aveam peretii albi si nu i-am spalat. Am colorat cu o culoare mai greu de definit (un fel de piersica spre oranj) dar am facut doar un perete si vis a vis grinda iar restul am lasat alb.
Liviana ce mai faceti?
crinuta spune:
Ana Maria, dar vopseaua veche nu trebuia data jos si peretii spalati?
Cum e mai indicat pentru o aderenta buna?
Intreb pentru ca nu stiu, ca poate cine stie, ma apuc si eu de zugravit.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm