Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (47 )
Raspunsuri - Pagina 25
adita spune:
Patricia, v-am admirat pozele. copiii mei au zis ca vor si ei acolo, la anul.ne-au placut mult pozele cu apusul de soare. si desenele de pe pereti ne-au placut. la noi nu e chiar asa, ca mai vine tataie in vizita si mai retuseaza. cel mai fain e sa zugravesti peste marker rorsu permanent. dai de 5 ori si tot se vede. cred ca ar fi trebuit sa dam intai cu smirghel
Tomasa, ma bucur ca ai mai scris si tu
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

crinuta spune:
Iar e liniste pe aici.
Erica, unde esti?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
tomasa spune:
Va pup pe toate! 
Crinuta, multumesc. Am citit cu atentie ce mi-ai scris si suna foarte bine. Am vb ieri si cu Anda si mi-a spus la ce gradi aveti fiecare dintre voi copiii, am intrat si pe site si tare mi-au placut. De altfel iti impartasesc pe deplin parerea privind binele pe care colectivitatea il face copiilor. Desi acum Tudor sta cu mine si cu tata, l-as da la gradi (nu orice gradi, se intelege, ci doar una care m-ar convinge), insa am mainile legate deocamdata din cauza fetitei care vine curand. Macar ma interesez din timp.
Asa, din ce am mai citit ma mai tenta ideea de sistem Waldorf, dar n-am inca suficiente date despre asta.
Patri, a fost mai greu de suportat si fizic si psihic. Am avut si ceva greturi in primul trimestru (nu groaznice dar a fost ceva nou pt. mine care la prima sarcina n-am avut nimic), acum ma cam umflu si am insomnii cumplite. Ma deranjeaza si felul in care arat, culmea, desi dupa Tudor mi-am revenit foarte repede si n-as avea nici un motiv sa nu o fac si acum. Nu stiu ce am, sunt obosita probabil, sunt si caldurile astea infernale. Una peste alta e mult mai usor de dus o sarcina avansata iarna si nu vara, mai ales la cat de blande au devenit iernile. Aviz amatoarelor
.
Ana Maria, desi acum n-a mai fost nevoie sa stau la pat, ma simt obosita, sfarsita, nu-mi mai suport starea. Ma cam deprima si deformarea, lucru de care la sarcina cu Tudor n-am suferit.
Mai e putin insa...si nu vreau sa ma plang, fiindca realizez ca multe femei au sarcini mult mai grele ca mine, cu emotii si tratamente. Sunt o norocoasa oricum si ma enervez pe mine ca nu-s in stare sa realizeze asta. De-acum am promis ca ma concentrez doar pe bucuria pe care mi-o va aduce in curand acest copilas atat de dorit.
La petrecere chiar sper din suflet sa veniti cat mai multe si sa stam la taclale ca pe vremuri.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
34s fix
Maria
tomasa spune:
Pt. cine a vrut sa ma vada gravi, sunt niste poze din vacanta:
eu cu Tudor si burtica
In we trecut am botezat, poate ma invrednicesc sa incarc zilele astea si ceva poze de la Botez, care sunt foarte recente.
mama de BAIAT
(9 ian. 2005)
34s fix
Maria
crinuta spune:
Tomasa, v-am admirat pozele. V-a placut in Albena?
Legat de gradinita, ma gandesc ca tocmai pentru ca vine micuta ar fi poate bine sa il dai pe Tudor la gradinita, dar bineinteles, dupa ce gasesti una care sa te convinga.
Indicat ar fi langa casa, sau langa job, dar a doua varianta iese din discutie, deoarece vei fi in concediu de maternitate.
Crinuta si
Rayan
adita spune:
Tomasa, dar arati super! ce deformare?
mamica de patru copilasi
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

PatriciaArdeleanu spune:
Tomasa, arati foarte bine gravida.
Te cred ca te simti asa, dar vei uita in scurt timp toate chinurile, ai sa vezi. eu asa m-am simtit cu rebe si am vomat toata sarcina, si acum privind in urma mi se pare ca a fost un vis asa de frumos...
e drept ca nu as fi suportat gravida caldurile astea, mai ales fara aer.
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
PatriciaArdeleanu spune:
Adita, multumim ca ne-ati admirat pozele.
asa e, sint superbe pozele cu apusul, sotul meu e f mindru de realizarea lui.
cit despre pereti, nu il trimiti si la mine pe tataie??
ce ai vazut tu pe acolo e o mica parte![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
adita spune:
Crinuta, eu cred ca Tomasa nu vrea sa riste sa pateasca cum am patit eu. am trimis copiii la gradi, ca de obicei, dupa ce am nascut, in ideea ca asa am cateva ore de liniste pt cel mic si nici cei mari nu vor sta toata ziua sa ma vada doar cu cel mic in brate, sa fie gelosi. numai ca cei mari au venit cu o usoara raceala de la gradi (doar le curgea putin nasul) pe care a luat-o si cel mic. fiind asa de fraged imediat a ajuns la complicatii, la 3 saptamani eram internata cu el, cu pneumonie. din experienta mea nu recomand trimiterea copiilor la gradi cand au un nou nascut acasa. mai ales daca n-au mai fost pana atunci. una ca la inceput sunt mai predispusi la raceli, pana se obisnuiesc in colectivitate, si apoi, daca coincid trimiterea pt prima oara la gradi cu aparitia nou nascutului, cel mare poate sa creada ca l-au trimis sa scape de el, ca sa stea mama doar cu cel mic
mamica de patru copilasi
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

crinuta spune:
Da Adita, ai dreptate. Nu m-am gandit la acest aspect.
In aceste conditii poate este mai bine sa astepte.
Crinuta si
Rayan