Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (47 )
Raspunsuri - Pagina 20
crinuta spune:
Ana Maria, tocmai ca se vede.
Diseara fac poza si va arat, desi mama spune ca incepe sa se inchida.
Ajutati-ma sa ma decid ce vaccin sa ii cumpar. Pleaca dr. lui de familie in concediu si e musai sa ii facem vaccinul zilele astea, so help, please.
Anda, ce vaccin i-ai facut tu Irinei?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Witchie spune:
Eu i l-am facut pe cel gratuit. Nu stiu cum a fost azi la gradi, Irina doarme, urmeaza sa aflu cand se trezeste. Dar dimineata a fost greu, plangea foarte tare cand am plecat de-acolo, si tot zicea: nu stam aici, mami, mergem acasa... N-am ce sa-i fac. A fost agitata, inainte de gradi am fost si la dr sa pentru exudat si i-a fost foarte frica sa nu cumva sa ii faca injectie. Ma doare inima dar stiu ca alta solutie nu am asa ca tac si inghit.
Shobo spune:
crinuta, acum dupa 4 imi sun si eu pediatra sa vad ce ne recomanda? insa stii cumva e obligatoriu sa fie cat mai aproape de 2,6 ani? C azi ii implineste si ma gandeam sa mai amanam treaba asta pana in sept..
ohohooo, burtica se vede mai mult decat la C -adica e mai mare insa am inteles ca asa se vede la bb2, am sa pun si poze, de cand tot zic sa pun din vacanta si nu mai apuc sa le pun pe Flickr, abia acum le-am mutat si eu pe cele vechi de pe yahoo! nu stiu cum fac sa pun poze pe flickr in bulk, ca eu nu stau sa pun cate una, no way! cine stie poate ma ajuta ca eu n-am mai avut timp si de asta.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si
in 15 sapt
adita spune:
Crinuta, nu te supara de lipsa de feed back. tu ai zis ca n-a plans, n-a curs sange, asa ca nu mi-am inchipui ca ar fi ceva grav
Shobo, noua ne-a zis dr ca putem face vaccinul pana la 2 ani si 11 luni
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

crinuta spune:
I-a luat mama vaccinul Tetraxim. Maine i-l face.
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
adita spune:
sa scapati usor cu vaccinul
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

monalac spune:
felicitari,bubu!sa dea dumnezeu sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!crinuta,imi pare f rau pt rana la cap a lui rayan.sanatate multa!
bubu05 spune:
Multumesc mult, fetelor, de urari! Sa dea Doamne-Doamne sa fie totul bine!
Crinuta, deci mai aveti putin si incepeti gradi! Mult succes si sa ne spui cum va reactiona! Imi pare rau de bubita, dar n-ai ce sa le faci cateodata...si Vlad e repezit, nu se uita pe unde merge, etc...Bafta multa maine la vaccin si sa fie fara reactii!
Anda, te inteleg ca n-ai ce face, dar pana la urma toti se vor duce la gradi, mai devreme sau mai tarziu. Se va obisnui, va intelege ca vii sa sa o iei acasa si nu o lasi acolo. Multi pupici!
Shobo, chiar sunt si eu narabdatoare sa-ti vad burtica! Mai spune-mi si mie cum ai facut, ti-ai luat deja program de 6 ore si de cand ai putut? Aaa, si cand ai anuntat la servici sarcina?
Nici eu nu stiu ce sa-ti raspund de eczeme...mai bine mergi la dermatolog. Poate iti recomanda Stanciu pe cineva.
M-ai terminat cu popa! Ce tare e!
Vlad e in extaz dupa excavatoare. De cand lucreaza astia in tot orasul numai asta viseaza. Ma pune sa le desenez, pictez, sa le fac cu creta pe asfalt, sa-i cumpar jucarele...Le zice "ecabatoaie".
Azi a spus la toata lumea ca mami are in burtica un bebe mic-mic ![]()
Fetelor, eu am inceput sa iau acid folic, nu m-am gandit ca era bine sa iau toata luna trecuta, dar voi lua de acum. Insa nu mai tin minte cat luam la Vlad, 2 pastilute pe zi, parca? Din acela la cutiuta mica, Acifol ii zice. 
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
ana maria spune:
Anda, acomodarea la gradi poate sa tina in jur de doua saptamani. Eu ma pregatesc pentru inceputul lui septembrie si sunt sigura ca trebuie strans din dinti si sa nu cedam nicicum.