Ai nostri, ca brazii! dec-ian-feb 05 (47 )
Raspunsuri - Pagina 19
Shobo spune:
nu v-am zis ce raspunde Codrin la intrebarea "ce vrei sa te faci cand vei fi mare"??
raspunsul lui: "pupa"
ia dati un ghici aici ![]()
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si
in 15 sapt
Shobo spune:
crinuta, unde s-a lovit? acum am recitit... dc e la frunte nu e grav deloc.. e rana deschisa?
in 15 sapt
crinuta spune:
Merci Shobo de intrebare. Chiar eram dezamagita de lipsa feedbackului, cu atat mai mult cu cat este o cheste serioasa.
Deci, este la ceafa, si este rana deschisa.
Imi plange sufletul sa vad asa ceva, cu toate ca el nu are nimic.
Acum ii punem rivanol si Baneocin unguent si sper sa se inchida.
Mi-e frica de praf, mi-e frica de alti copii, mai ales ca mama mi-a povestit diverse intamplari din parc cu fete rele, groaznic de rele.
Acum cateva zile o mamica l-a placut pe Rayan si a vrut sa ii dea ceva sau sa ii spuna ceva frumos, la care fata ei ( de vreo 3 ani) a sarit sa il impinga cu ura pe Rayan.
Mama e socata, mi-a spus in viata ei nu si-a putut imagina ca poate vedea ura in ochii unui copil mic, dar eu stiu ca se poate, am lucrat cu copii, si unii sunt ingrozitori.
Slava Domnului ca i-a tras mama fetitei una, ca daca eram eu acolo nu stiu ce faceam.
Mi-e frica de copiii astia rai, si nu stiu ce sa fac pentru a-l proteja, imi vine sa plang cand vad atata rautate pe pamantul asta.
Off, m-am racorit.
Anda, cum merge gradinita?
Crinuta si
Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Shobo
nu v-am zis ce raspunde Codrin la intrebarea "ce vrei sa te faci cand vei fi mare"??
raspunsul lui: "pupa"
ia dati un ghici aici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 siin 15 sapt
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"
Popa?????????
Crinuta si
Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.
Shobo spune:
crinuta, si nu ar fi mai bine sa il vada un dr ca sa stai linistita?
eu vreau sa ajung la dr Adrian Stanciu cu Codrin sa-l vada la niste eczeme, i-au aparut de3 curand si una s-a cam marit si nu-mi place cum arata deloc... si mai are si cojite in cap de 1 an cred si n-am ajuns sa arat niciunui dr si mai are ceva ca niste pete mici rosii pe la talpi, prima data am crezut ca de la incaltaminte... insa parca persista. dc apas locul ala dispare si cum iau mana apare iar rosu... nu stiu ce o fi. arata ca niste mici cerculete rosii pe talpi din loc in loc. ati mai auzit? suna cunoscut?
in 15 sapt
Shobo spune:
da, crinuta, POPA!!!
noi lesinam de ras cand il auzim si cred ca are si inclinatii frate: dc il vezi cum se inchina si cum priveste icoanele si o duce pe bona la biserica, ii arata sa mearga sa aprinda lumanari.. 
bine, ca si noi i-am cultivat aceasta inclinatie cred pt ca in fiecare seara tati il roaga sa se inchine.
sa stii ca am obs si eu copii rai prin parc, parerea mea e ca acei copii fac cam ce vad in fam, adica ce atmosfera exista acolo ei o aplica in public... offff! tare mila mi-e de ei ca de parinti nu mai stiu ce sa zic!... ma rog sa nu dam peste asa ceva la gradi sau ma rog, sa nu intre in conflict cu asa ceva!
in 15 sapt
crinuta spune:
Shobo, am vb si cu sotul si cu dr. lui de familie si l-a vazut si o asistenta de pediatrie si toti au spus acelasi lucru.
Mama spune ca incepe sa se inchida. Eu prefer asa decat cusut. Nu vreau sa treaca prin traume, mai ales ca nu e foarte grav totusi.
Acum are parul tot naclait de la unguent, dar putin imi pasa.
Saptamana viitoare incepe gradinita si ii voi spune educatoarei sa aibe mare grija sa nu il atinga cineva acolo.
Oricum, fiind saptamana de proba, ma voi duce si eu sa le vad pe educatoare prestand.
Oricum, directoarea gradinitei, adica patroana este medic, deci macar stiu ca are acolo medic non stop.
Legat de eczema nu stiu, nu am experienta cu asa ceva, si decat sa spun prostii, ma abtin.
Il duci la dermatolog si macar primesti un raspuns avizat.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Hehehe, deci vrea sa fie popa. Bravo lui.
Mie mi-e frica de influentele astea proaste din parcuri sau alte locuri de acest gen, deoarece vad si la el ca a preluat diverse expresii: " al meu, este al meu".
Acum ma lupt sa il dezvat, si sper sa reusesc.
La gradinita vor fi 7 in grupa, ceea ce e super si sper ca educatoarea sa se ocupe de fiecare bine, deoarece are conditii pentru asa ceva.
Pune si tu poze cu burtica, sau nu se vede inca?
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Analizele copro si exudat i-au iesit foarte bine, insa nu i-am facut radiografia la plamani.
Radiologul de la Medicover a spus ca nu e cazul sa ii facem, doar asa, de chestie, cu atat mai mult cu cat i-am facut-o la 10 luni, atunci cand vroiam sa repetam vaccinul BCG si a iesit foarte buna.
Sincer, mie nu imi vine sa il iradiez gratuit, asa ca sper sa ne inteleaga directoarea gradinitei, mai ales ca este medic si intelege altfel argumentele aduse de radiolog.
In rest am fost de acord atat cu coprocultura, cat si cu exudatul, dovada ca le-am facut pe bune.
Crinuta si
Rayan
ana maria spune:
Crinuta, cum rana deschisa?, parca ziceai ca nu se vede nimic. Daca dr ti-a zis ca nu e nimic nu stresa cupilu. Iar cu agresivitatile, partea mai naspa e ca invata unii de la altii... Nu sunt neaparat din familie ci mai degraba o lipsa de control sau frustrare. gelozia e una dintre cauze.
Tu i-ai facut coprocultura sau coproparazitologic? Noua ne-a dat coproparazitologic.
Shobo haios teologu vostru!!!