Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (20)
Raspunsuri - Pagina 30
Mihaelaaa spune:
Moaaama
...cine sa mai recupereze 5 capitole...ca eu nu cred ca o sa am atata timp....
Acu 10 min mi-au adus calculatorul inapoi de la reparat 

si n-am rezistat sa nu intru putin...acu n-am timp,da am vrut sa va anunt ca am revenit
.
Oricum tre sa citesc si io macar ultimul capitol sa stiu si io ce se mai discuta pe-aici..asa ca revin mai tarziu!
Va pup pe toate si mi-a fost fff dor de voi!
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
Laina spune:
TZUNA - ce sa-ti spun? Antoniei nu i-a placut deloc Humana, ea e pe Nan si se descurca de minune. Asa stiam si eu, ca Nan nu constipa, si s-a verificat. Adica, ea oricum face doar ajutata, insa cand am avut o tentativa de a-i baga Humana (tot ca sa ia in greutate) s-a constipat tare-tare, facea carnaciori ca oamenii mari, care nici macar nu murdareau scutecul de tari ce erau. Ea vad ca si-a luat indemnul la crescut cu Nan. Milumil stiam ca e cel mai gras si consistent, nu am auzit nimic de aroma...
Atata stiu eu...putin...
tie si maimuticii.
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
roxygeo spune:
Buna ziua stup!
Azi am primit si noi desteptarea la ora 8.oo, bebelina avea gaze si scotea niste tipete prin somn de am sarit ca arsi...si cum a pus tac`su mina pe ea s-a trezit....sa nu va mai spun cum ne alerga foamea
...tare...tare
asa ca am papat la 8.30 un bibe pe nerasuflate
...dupe care fericiti ca e o zi frumoasa am dat copilu` afara (imbracat adecvat) si am plecat la munci...norocu` nostru ca avem un program la serviciu relativ lejer
, fara ore fixe...da` si cind uitam sa mai plecam acasa
...asta e.
Bebelina ne-a topit aseara cind am pus-o pe burtica si a ridicat capul la noi "vorbind"...sper sa pot pune filmuletu` ala...
...si avem niste pozici noi cu tati...ca noi va prezentam toata familia:
http://family.webshots.com/photo/2637583770068039225cHAzmL
si aseara...se uitau impreuna la TV...dupa o zi grea![]()
http://family.webshots.com/photo/2957726260068039225EIWBsg
Tzuna - ma bucur sa aud ca sunteti bine

Ddana, Mada_rozz[/blue, [blue]Diana_Jorrs - am admirat bebeii

Va pupacim...revin mai tirziu
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
roxygeo spune:
...apropo de lapte praf noi suntem cu Humana 1...care in curind se va transforma in Humana 2...si ne-a placut din prima clipa
...ne-am constipat si noi...da` ne-am revenit, acum depinde de fiecare copil ca al meu n-a facut pina aku nazuri la nimic...adik papa laptic, ceai, apa, suc de morcov si mar.
Pupici
diana_jors spune:
Ca sa nu uit: Dana, Mada, Roxygeo - am vazut si eu bebei dragalasi... Mi-a placut "crestuta", si bebe Mark cu picioarele bune de ros, si bebelina cuminte la televizor 
Tzuna:
Mariuca, ma bucur ca e bine.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
karla32 spune:
Tzuna, ma bucur ca Mariuca e bine! 
Luca manaca de 2 ori/zi Humana 1. De la inceput a mancat in completare Humana si nu a avut probleme mari cu constipatia. Rareori ajungea sa nu faca 2 zile. Acum e in regula. Cam atat!
Ma duc acasa la buburica! Poate mai intru mai deseara ca deh, mi s-a cam schimbat programul!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
Laina spune:
Raluca, pupa pe Luca din partea mea, si de la Antonia 
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
tzuna spune:
MUltumesc fetelor care mi-au raspuns deja in legatura cu lapticul. Inca nu ne-am decis. maria tocmai a mancat putin piure de legume si 50 ml lapte. sper sa nu verse ca a mancat binisor pt ea.
Iar legat de starea ei... ea chiar e bine in general. Ma mai apuca pe mine. ar fi minunat daca ar manca si ar lua cum trebuie in greutate. Acum m-a mai speriat si mama mea care si-a amintit brusc ca nici eu nu mancam si eram mai mica decat copiii de varsta mea , ba mai mult pe la 7 ani ma oprisem si din crescut si mi-a facut niste injectii (cu hormoni oare?). Deci daca Maria o semana cu mine mai avem multe de tras cu mancatul.
Ieri am facut si eu o fapta buna si asa de bine m-am simtit.... Sper sa mai am ocazia. Luni cand fusesem la spital am mers la eco cu o alta mamica cu o fetita de 1 luna. era asa firava micuta, si se vedea ca nu avea hainute pentru ea ca o tine cu o pelincuta(dar nu legata) si o camasuta de aia veche care se lega la spate. Si mi-am spus ca la ridicarea analizelor ii duc niste hainute ramase mici de la Maria.Acum nu stiam cum sa fac. Nu cumva sa jignesc pe cineva... Asa ca am luat cateva hainute (acum imi pare rau ca nu am pus mai multe) aproape noi si care oricum erau spalate si pregatite de dat unei prietene si le-am pus intr-o sacosa. la spital am rugat o infirmiera sa cheme mamica respectiva si surpriza: plecase acasa. I-am spus de ce o cautam la care infirmiera zice ca au o alta mamica si mai necajita, internata cu doi copii si a chemat-o. Doamne cata suferinta e prin spital.... saraca femeie avea o fetita de 3 luni nascuta la 28 de saptamani cu 1.400 kg (acum avea 2.800kg)si cu care statuse numai prin spitale pana de curand. Ajunsa acasa fetita a facut conjunctivita dar o forma grava. De la ea a luat si baietelul de 2 ani asa ca saraca femeie era cu amandoi in spital. Faceau antibiotice. Nu am vazut fetita dar mamica ei s-a bucurat tare mult de hainute. Sper sa mai am ocazia sa dau hainute tot asa unor oameni care nu-si permit mare lucru. Ca asa le pot da oricui, prietenelor dar ele oricum isi permit sa cumpere. Ideea e cred sa ajuti pe cineva care are intr-adevar nevoie. Si asa am hotarat ca vom purta in masina o sacosa cu hainute ca nu se stie cand gasim ocazia sa le dam.
INTREBARE: voi pentru supa/pire folositi apa de la chiuveta pentru fierbere? ca stiu ca nu-i bine sa pui apa plata ca are minerale si la cat fierbe nu-i bine dar nici asta de la chiuveta nu-mi inspira incredere.
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Asta cu AGITATIA DE LA 5 LUNI e un pic valabila si la noi.De fapt, nu ma plang prea tare de ea, dar de ceva vreme dormea tare bine noaptea si nu se trezea decat o data inspre dim, acum spre ex azinoapte nu stiu ce-a patit ca dormea cu mine in pat(asa a apucat)si s-a trezit plangand dintr-o data ca m-a luat asa ca din oala.Nu vroia nici lapte nici apa.Intr-un final i-am, facut alt lapte intr-un alt biberon(asta era de la NUK si se pare ca-l prefera) si a adormit.
LEGAT DE CEAI, eu i-am dat multa vreme BABY DRINK, apoi am trecut pe un ceai instanta granulat din plante de la HIPP.Oricum il faceam fff diluat.Dar de cd cu caldurile astea am vrut s-o invat si cu apa si i-a placut f tare si acum nu-i mai dau deloc ceai doar apa plata si bea ff multa pe zi.
LEGAT DE KK, la noi e tare bine.Niciodata nu s-a constipat sau stricat la burtica.Acum face de mai multe ori pe zi cam de 3-4 ori, insa nu in cantitate mare.Il face bine, granulat, mai pastos uneori.O sa intreb si dr cum e bine.
TZUNA, eu ii dau MILUMIL @ si contrat a ceea ce se spune, Alexia l-a baut de la inceput cu placere si o perioada de tp ii dadeam si lapticum meu din biberon.Ideea a fost ca ea n-a mai vrut sanul, nu lapticul meu.Dc eu ma mulgeam(la inceput am facut asta, dar apoi scoteam ff putin si chiar nu avea sens), il lua cu placere din biberon.Dc ii dadeam sanul, il respingea.La noi a mers MILUMILUL ff bine.
LORADIN vroiam sa te intreb de ce ii dai branzica calcica???Asta nu trebuie introdusa mai tarziu???Intreb ca poate nu sunt eu bine informata, fara suparare...
FETELOR, AM VAZUT CA VOI ATI INTRODUS SI CARTOF, ASTA STIAM CA MERGE DUPA 7-8 LUNI???E VALABIL MAI DEVREME PT COPILASII MAI SLABUTI??
NU STIU CINE INTREBA DE NAN 1 CUM CA NU SE MAI SATURA COPILUL SI CA VREA SA TREACA PE NAN 2.EU STIAM CA FORMULA 2 NU INSEAMNA CA E MAI SATIOASA CA PRIMA.CI CA E INDICATA IN SPECIAL CD COPIII MAI PAPA SI ALTCEVA DECAT LAPTE SAU CD COPIII AU TRECUT DE 4 SAU 6 LUNI..EU ASA STIAM...
KARRA si Alexia mai face din astea.Are mom, in special cd se trece cu somnul cd plande tare tare, incat nu mai stii ce sa-i faci.Ultima data ne-a facut-o acum 2 sapt cd am venit cu ea de la munte si cred ca din cauza oboselii nu putea adormi.Eram in pragul disperarii incat am pus-o in masina, am plimbat-o prin oras, a adormit si s-a linistit....Repet a fost o sit extrema.De obicei nu procedam asa.Si nici eu nu inteleg de ce nu tac din gura si plang cd le e somn.dc le e somn n-are trebui sa stea linistiti sa adoarma....
La noi seara adoarme cel mai repede, ziua trebuie eu sa intervin.Cd o vad ca se freaca la ochi, o tin in brate intr-un scaun balansoar , ea isi canta , dau drumul la muzica, adoarme si o pun in patul ei.Stiu ca nu e bunametoda insa n-am ce face.Mi-e mila s-o las sa tipe.LAINA te apreciez de felul in care culci copilul.fff normal mi se pare..Dc ar dormi si la noi asa..dar as vrea sa incerc si eu ca vreau s-o dezvat de proastele obiceiuri.
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-