Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (20)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Revin
TZUNA, ma bucur ca MARIUCA e bine...

Azi dim i-am incercat si piure de fructe, insa nu prea l-a aceptat.Asa ca am sfarsit cu sucul numai ca se pare ca s-a invatat cu el.Trebuie sa mai perseverez sa o invat sa mestece...

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Mai are cineva un copilas care sa manance numai prin somn?
Fetita mea mananca numai prin somn de vreo 2 luni. De fiecare data cand vreau sa-i dau sa manance mananca 30 ml si pe urma incepe sa planga foarte tare si nu mai vrea sub nici o forma sa manance.
Ea arata chiar foarte bine, dar are si reflux gastroesofagian dar ma gandeam ca dupa o perioada va incepe sa manance dar vad ca nu mai vrea sa manance treaza.Pana la 2 luni a mancat foarte bine dar de 2 luni nu mai vrea.Mananca numai lapte praf Humana 1 si vreau sa o trec la Humana 2.
Ce sa fac oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

nu ne face nimeni un nou capitol?
Se vede ca Roxi nu e......

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Karra e facut de Diana! Eu am si postat de doua ori acolo... singura!!!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=16&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Noah, se vede ca nu sunteti obisnuite sa fac eu... mai incerc si altadata, dar o sa scriu mai mare si mai colorat ca e capitol nou

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Buna ziua mamicute si bebelusi

Raportam o noapte mai linistita - dar ne-am schimbat ora de papat de la 5-6 la 4 si ora de trezit de la 8,9 uneori 10-11 - la 7 draga, la 7 cind eu is moarta de somn ei ii arde in fund veselia

Si azi mincam mai prost - adica de ieri seara cind a vrut doar 90 ml si nimic mai mult, desi la penultima mincare papase pentru prima data tocmai 200 ml (mult pentru noi)

in rest parca ne-am revenit - dranganim
cu picioarele toata ziua la covorasul cu baresi cind oboseste tot acolo
doarme

Iaca NAN- ul cu bifidum

Revin

Botezul bebelusei
luna I, luna II, luna III

Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

"La Multi Ani!" sarabatoritelor de ieri: Anaanamaria si Alexia3. La noi daca ploua ploua si semnalul. NU primim net decit daca e soare dar nici d-ala foaret mult!

Vazut brianna: ochii lui tati si nasul lui mami.

si Rares.... mda.. grasun.. si frumooos de pica!L-a apucat si pe Todr miriitul cind a auzit el de un alt barbatel in casa.

pui mic...Vladut ce frumos sta!

rebiana27 si eu am trecut la Nan 2 de la 4 luni. Asa mi-a spus docotra. Habar nu am de ce. Dar daca ea a zis o fi stiut ce zice.

cam atit ca nu am timp sa termin capitolul
va pup

am facut lasagna si ciorba de perisoare si acum ma duc sa fac si o prajitura d-aia "la rece" de la dr otker!

sunt harnica tare azi!!!

pupici

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

2 august:

La multi ani Sherbi si Aurasha !!

Paxela multam de retetuza si de sfaturi. M-am hotatrat ca incepem cu supica (mai vedem cat de fluida la inceput) de la 4 luni si jumatate. deci peste 2 saptamani

Diana cat de mare s-a facut Alex!!! Nu-mi vine sa cred. La intalnirea de 1 iunie era un prichindel ascuns in marsupiu!!!

Tzuna noi suntem pe NAN de la bun inceput si i-a mers tare bine. Nu e deloc grasunica dar prsupun ca nu vrei sa o indopi acum.... Iarina a luat f bine in greutate(primele 2 luni 800g/sapt) si in luna asta 600g.

Aliona vazut Ilinca, placut, pupat! Ia sa vezi aici reversul (acum 1 luna)

3 august:

La multi ani ureaza bebe Iarina si mami pentru
Mihai si Andrei de Elyanne
Briana Elisabeta de Ditu
Mousa de Madmat
Andrei Calin de Danuta-t
Antonia de Laiana

anaalina eu am folosit pt nasuc ser perfuzabil dar la sticla nu la punga .tot ala e continutul numai c ain sticla se pastreaza mai bine. infigi o seringa in dopul acela de cauciuc si ramane mediu steril. Pt ochisori am o cutie cu ser fiole in caz de nevoie.

ane2200 curaj... suntem alaturi de tine! stiu ca acum 2 vorbe-un ban nu fac... dar daca imi permit un mic sfat: casatorie pentru copil sau pentru orice alt motiv in afara de a va iubi nu exista. Mai bine fara decat cu alte greutati. ai grija de tine si de puiut.

Daca doriti sa vizionati:
[URL=http://good-times.webshots.com/photo/2646967490101413544qsNTQV] la 4 luni fix [/URL]
[URL=http://good-times.webshots.com/photo/2883079820101413544xdEwHW]brass sau fluture?[/URL]
[URL=http://good-times.webshots.com/photo/2956855060101413544cfzoIP]rad la frunze[/URL]
[URL=http://good-times.webshots.com/photo/2549843420101413544yLSoPP]dorm cu Magarul Mitubishi[/URL]
Hi hi... am umplut un cont la webshot..1200 de poze..si mai am :D

A, si sper ca termin cu asta!!! Sa vedeti patanie. las copilutu' pe podele la joaca si ma duc sa ii spal 2 bibe ca venea ora mesei... si cand ma intorc in sufragerie..nu-i copilu. A fost prima data cand am simtit ca lesin...s-a tot rostogolit pana a ajuns sub pat fetelor. o dadeam din ras in plans.. o puapaceam si ea se uita la mine ca la urs. ooof. maine va pun si poze sa vedeti ....

Uf! am terminaT Daca mai scriam mult cred ca as fi citit ca Maria a Tzunei E la gradi si ca Andrei si Mihai joaca fotbal....

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput