Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (20)
Raspunsuri - Pagina 29
Amma23 spune:
Absoluta, mama sa faci tu asa sacrificii pentru aia mica!
Pup fetele, sa fiti cuminti, sa nu iesiti la agatat pe malul marii. Soare, caldura, apa calda si multa, multa odihna sa aveti.
Pupe
Ama si Lucas 12 Martie 2007
Laina spune:
noi seara la culcare procedam asa: dupa baitza de la ora 22.30, ii da tat-su sa pape, eu stau pe langa ei si mai strang lucrurile imprastiate de la baie, iar cand termina de mancat o punem in patut si noi mergem in sufragerie sa dormim. mai caaie si matzaie ea putin dupa ce plecam noi, dar nu ne ducem la ea, si ea s-a prins ca nu rezolva nimic asa, si se linisteste singura. la 3, ma scol eu s-i dau sa pape asa adormita, dupa care isar o pun in patut si ma duc in sufr. si ea doarme calma pana dimineata la 7.
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
ddana spune:
Buna dimineata!
Uite aici poze cu Dragos la 4 luni. Am pus una si in albumul comun.
Azi noapte a dormit ceva mai bine. Adica nu s-a trezit decat de doua ori, asa ca dimineata nu mai aveam chip de Zombi. Eu ca eu, dar sotul meu saracu'... In ficare zi cand ajunge la serviciu il intreaba colegii: "iar nu a dormit copilu'?!"
Chiar nu stiu motivul pentru care nu mai dorm copiii... Faza aia ca "li se dezvolta sistemul nervos"... nu stiu... o fi adevarata. daca am eliminat orice alt motiv, atunci trebuie sa existe ceva. Si e adevarat, cred, ca in primele lunisoare de viata sistemul lor e destul de rudimentar, fara foarte multe reactii la stimuli... Si de acum ar trebui sa functioneze normal, "ca la oamenii mari". De fapt ce conteaza motivul, cand oricum trebuie sa ma trezesc, sa-l iau in brate, sa-l mangai, sa-l hranesc - daca cazul. Nu ma plang. Mi-am dorit enorm de mult copilul asta, asa ca si daca ma trezesc de trei ori pe noapte pana face el 18 ani si ii e maturizat sistemul nervos, tot nu ma supar pe el. ![]()
Nu am inceput diversificarea, nici nu m-am gandit macar serios la asta pana acum. Dar citesc cu atentie tot ce scrieti voi pe tema, ca tare bine o sa-mi prinda cand va fi cazul.
Va pupam pe toti!
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
ddana spune:
ceva n-am facut bine cu linkul. Inca o data.poze
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
ane2200 spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi Aurasa si Sherbi. Sa fiti sanatoase, fericite si sa va bucurati de puiutii vostri alaturi de taticii lor.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
diana_jors spune:
Hello,
aseara cred ca am avut cel mai plangaret bebe de pe-aici... nu stiu de ce, dar asa n-a plans nici pe vremea colicilor... l-a tinut vreo 45 de minute de urlat din toti plamanii... nu ii convenea nimic, nici bratele, nici macarea, nici nimic... asa ca dupa cateva incercari esuate de a-l linisti l-am pus in patut pentru ca pur si simplu nu mai aveam ce sa ii fac. A mai plans acolo vreo 10-15 minute, si apoi a adormit... azi vad ca e ok, chiar puteti sa vedeti un test de indemanare ![]()
pentru
sarbatorite azi! 
Si Concediu placut pentru cele care pleaca 
Revin...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
mada_rozz spune:
Buna dimineata,
Observ ca toti bebeii sunt agitati...mi-a spus o prietena cu bebe mai mare sa am grija in jurul varstei de 5 luni ca o sa fie agitat si o sa isi dea programul peste cap...dar cine a ascultat-o...e...voila...ca a avut dreptate.
Ddana tare dragutz Dragoshelul.
Eu supa o fac din 3 morcovi,un cartof,un ardei,un pastarnac,un patrunjel si apa cat sa le acopere.Le fierb cam 2 ore timp in care mai adaug apa sa nu scada si gata...le pasez fara ardei,ca e amar si fac o pasta mai apoasa.Ieri i-am dat cu lingurita dar azi o sa ii dau cu biberonul ca nu are rabdare si urla.
Ceai ii dau tot granulat de la Hipp de fenicul si pun o lingurita la 100 ml.
Diana
pe Alex pentru indemanare.Ce o sa mai radem peste cativa ani cand o sa revedem filmuletele.
Am pus si eu cateva poze cu Mark incepand de aici cu bebe la masa si la Bran in carutz.

Sherbi si Aurasa
Pupici la toata lumea,
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png
Laina spune:
mai nou, pisica mea nu mai vrea sa doarma pe spate, se foieste incontinuu, insa cand o pun pe burta adoarme instant si nu se trezeste pana la urmatoarea masa!
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
www.helpsonia.com
tzuna spune:
Buna fetelor!
In primul rand va multumim si eu si maimutici ca i-ati tinut pumnii sa iasa analizele bune. prin urmare au iesit chiar bune la cum mannaca ea. adica totul e ok mai putin niste globule albe care cica ar predispune-o la infectii cu bacterii. Poate MARTUTZA imi explica mai bine ce si cum.
Asa ca nu tb sa ia nici macar vitamine. Diagnostic: reflux gastoresofagian si usoara malnutritie(ce urat suna). Recomnadari: toata chestia aia cu tinutul ridicata dupa masa etc si ingrosarea alimentatiei in speranta ca-i va ameliora refluxul. Deci avem liber la cereale dar mai groase , asa cu lingurita nu cu biberonul cum ii dadeam eu si o masa de legume, iar dupa 6 luni si carne. In cereale mai pot pune si fructe: mere, caise dar nu banane inca (sa nu faca vreo alergie). Laptele - tb sa continui cat pot cu al meu dar la insistenta mea dr mi-a zis ca-i pot da completare si NAN2, HUMANA2 sau MILUMIL 2. Asa ca incep sa scot mai rar laptele si daca nu-mi ajunge ii dau si completare. Sper ca pana la 6 luni sa-i dau san, dupa aceaa gata ca nu mai pot. Daca ar fi mancat si ea ca lumea si ar fi luat in greutate mai era cum era dar asa.... M-am saturat sa scot laptele ca sa am ce arunca. Deci acum ca plec si in concediu voi scoate laptele la 6 ore, noaptea deloc si daca nu ajunge ii dau completare. Acum din nou aceeasi problema: intre Nan si Humana ce sa-i dau? Stiam ca Humana are tendinta sa ingrase copiii ceea ce nu ar fi rau in cazul Mariei iar ca Nan e bun ca nu constipa dar ea nu e constipata. Ca nr de calorii tot Humana ar avea putin mai multe. Milumil si mai multe dar am inteles ca-i mai aromat si apoi bebe refuza alt lapte deci nu ar mai vrea deloc san. asa o fi?
Eu sunt franta. Azi am lucrat- abia am venit. Si m-am gandit sa va scriu cat astept sa fiarba legumele.
Legat de supa: eu i-am dat Mariei zeama chioara doar 3 zile, pana ajunsesem la 60 ml(din biberon). Apoi i-am mixat morcovul simplu 2 zile, apoi pastarnacul, si dupa alte 2 zile si dovlecelul. Apoi am facut o pauza si nu i-am mai dat deloc. Ca manca mai putin lapte si asteptam sa faca analizele. De azi reluam de unde am ramas. Legume pun asa acum (initial am pus doar morcov si pastarnac): morcov, pastarnac, dovlecel, telina si ardei gras. Si PAXELA are drepate, de cand i-am pus dovlecelul i-a placut mai mult. Iar eu pun doar putina apa la fiert si la mixat si mai diluez cu lapte de la san plus 3-4 picaturi de ulei de masline. Si chiar ii place. pana acum nu i-am inlocuit nici o masa dar saptamana asta o voi face.
Cam asta ar fi tot.sa aveti o zi buna.
Am uitat sa va spun: cele ce folositi solutie de dezinfectat d ela Chicco- in Auchan este 160.000 lei sau 169.000 lei nu mai stiu exact. dar e mai avantajos ca din farmacie am luat-o si cu 250.000 lei. Si la laptelel praf am vazut diferente mari.
Poate imi spuneti si mie cum sa aleg laptele praf. Ca dupa 6 luni ramane pe ce aleg acum. Multumesc.
Maria 28.02.2007