Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (20)
Raspunsuri - Pagina 24
elyanne spune:
Am fost la revizia de 5 luni si sunt bine, sanatosi.
Andrei are 5450 g si 61 cm (adica a crescut cu 550g si 2 cm)
Mihai are 5500 g si 63 cm (adica a crescut cu 400g si 2 cm)
I-a decalotat complet... asa ca am scapa de-o grija... acum doar trebuie sa am grija sa le-o curat la fiecare baie.
Au niste "chisturi" albe, prinse cumva sub piele... nu stiu cum sa zic... Banuiesc ca alea se mareau si puteau sa se sparga inauntru daca nu-i decalota... Acum o sa se ia pilea aia de pe ele si o sa iasa la suprafata...
Altceva... trebuie sa incepem diversificarea, dar parca as mai astepta 1-2 sapt.
Supa de radacini (morcov, telina, pastranac), dovlecel, ardei gras, salata, varza, ceapa (ultimele 3 fara a fi pasate). Fara ulei sau sare, normal.
Si cereale, care le pot pune in orice... lapte, supa, frcute... Dar sa fie din alea simple, fara arome de fructe sau alte prostii...
si ma apuc sa citesc din urma
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
ane2200 spune:
[quote]Originally posted by elyanne
Am fost la revizia de 5 luni si sunt bine, sanatosi.
Andrei are 5450 g si 61 cm (adica a crescut cu 550g si 2 cm)
Mihai are 5500 g si 63 cm (adica a crescut cu 400g si 2 cm)
I-a decalotat complet... asa ca am scapa de-o grija... acum doar trebuie sa am grija sa le-o curat la fiecare baie.
Au niste "chisturi" albe, prinse cumva sub piele... nu stiu cum sa zic... Banuiesc ca alea se mareau si puteau sa se sparga inauntru daca nu-i decalota... Acum o sa se ia pilea aia de pe ele si o sa iasa la suprafata...
De ce a fost nevoie de decalotare? Exista risc de fimoza? Ca si pe mine m-a innebunit doctorita de familie, ca trebuie sa-l harshti, dar eu nu prea sunt convinsa. De fapt, intr-o luna imi zice ca trebuie sa-l operez, cealalta luna imi zice ca e ok, si tot asa. Nu mai stiu ce sa fac. Eu doar il curat la fiecare baie si trag pielea inapoi, dar fara a-l forta. Mamicile cu baieti, voi ce stiti?
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
radcarmen spune:
Salutare din nou!
Cria_bv trimite si Vadut al meu un
pentru Vlad al tau si sa stii ca toata ziua ii pap gatutul. Ca e adorabil cum cred ca sunt toti copilasii pentru mamicile lor..
Sa stii ca puiul meu trebuia sa se nasca pe 27-28 aprilie, atunci era termenul dar el s-a grabit. Daca venea la termen am fi avut doi Vladuti din aceeasi zi, luna, an. Am vazut pozele si filmuletul cu Vladut al tau si e "mister energy" ca si al meu si e un dulce. zici ca are de fugit undeva atata da din picioare si din maini cateodata.
Iunita ma bucur tare ca ai revenit. Era pacat sa fie altfel.
Ghibuadina din moment ce pitica ta creste bine si e vesela nu cred ca trebuie sa fii ingrijorata. Sunt copilasi care isi iau din putin suficient cat sa creasca bine. Eu zic ca e normal.
Rebiana iti doresc sa ai parte de fericire maxima alaturi de familia ta si "Casa de piatra"
Amma23 privind pozele cu Luca tot am impresia ca seamana cu Vlad al meu. Poate am vedenii dar nu e prima oara cand zic asta. Sa va traiasca sanatos si sa va creasca mare si fericit. Pana si culoarea ochilor e aceeasi si parutul are aceeasi lungime. 
diana_jors nu te invidiez deloc. La ce brambureala e pe piata imobiliara e destul de greu de gasit ceva bun si rezonabil la pret. Parca au luat-o razna toti cu preturile astea astronomice la conditii de kkt. Bafta multa si iti tin pumnii. Cat despre nunta, se rezolva mai usor doar ca e multaaaaaaaaa bataie de cap.
Vroiam sa te intreb ceva: tu il alaptezi exclusiv la san pe Alex de ti-a spus doctorita sa nu ii dai nimic pana la 6 luni? Legat de diversificare eu am un mare morcov undeva. Ca la cat sunt de stangace, vai de capul meu si mai ales vai de capul copilului. Noroc ca sunt fete experimentate sau mai documentate si mai spicuiesc una alta. Deci nu esti singura care inca nu isi bate capul. Mai sunt si eu.
Va pup ca m-am lungit peste masura.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
Poze cu puisorul meu
elyanne spune:
La multi ani sarbatoritoelor: Alexia3, Anaanamaria! 
Kitty
ma bucur f. mult ca este bine.
iunita
mi-a placut avertismentul.
Ma bucur ca te-ai razgandit 
Amma bine ai revenit 
diana_jors tinem pumnii sa rezolvati toate cele 
ane2200 asa ne-a spus doctorul ca trebe... si m-am comformat... In plus stiu pitici din bloc care au fost decalotati mai mari, pt. ca au facut infectie... si nu mai faceau pipi pt. ca ii durea... Acum ai mei bazaie cand fac pipi ... dar probabil vor face asa doar azi... Maine o sa fie ok. Doctorul i-a decalotat putin cate putin in fiecare luna. Cand ajung sa faca infectie ii decaloteaza de tot, odata si gata... si cred ca ii doare si mai rau... Eu am preferat varianta asta... "preventiva", decat sa ajung la 1-2 ani cu ei la spital, de urgenta.
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
cria_bv spune:
Carmen
si noi, Vlad trebuia sa se nasca pe 28 aprilie si pe 28 s-a nascut, a fost tare punctual.![]()
Eliana esti fericita ca i-a decalotat dr, ca dr mea nu se baga asa ca trebe sa fac eu treaba si sincer imi e cam frica.
Fetelor si eu sunt tare in ceata cu diversificarea asta. Noi am inceput cu suculet de mar doar si ii place tare mult, o sa continui cu morcov si portocale. Dupa aceea nu stiu ce sa mai fac. In orice caz pana la 5-6 luni nu cred ca ii mai dau nimic. Poate mai ies din ceata pana atunci.
elpower spune:
Scrisesem si eu un mesaj ce-mi luase o ora si a plans pitica si nu stiu cum am inchis browserul, si s-a ales praful de mesajul meu! 

Sa o iau de la capat, dar nu stiu daca voi mai avea timp sa scriu tot din nou.
Asa ca voi trimite pe masura ce scriu sa nu mai patesc inca un pocinog.
tuturor sarbatoritilor de azi! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi sa va bucurati parintii in fiecare zi!
toate martisoarele de 1 martie care azi fac 5 lunisoare, adica:

Luca de Ocrainic!
Tudor Stefan de Gabi78!
Sophia Antonia de Krissy
Elias si
Simon de Anail!
Iarina Maria de Iunita care face azi 4 lunite!
si pentru
Alexia3 si
Anaanamaria care mai adauga azi un an de intelepciune! Sa fiti fericite mamicilor, alaturi de puiuti si de soti!
pentru tot 

!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
diana_jors spune:
radcarmen: da, alaptez exclusiv inca (desi cam incep numaratoarea inversa, ca e tare obositor sa il duc mereu dupa mine ca poate i se face foame)... dar doctorita a hotarat ca pana la 6 luni papa numai lapte fara sa ma intrebe daca ii dau si formula sau nu...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
karra80 spune:
quote:
Originally posted by kmi78Pentru toti copiii care mai implinesc azi o luna si nu in ultimul rand pt cele doua mame!!!
Karra, cum de nu mai mananca Criss, ca ne-ai aratat si poza cu ea ; Timi a inceput sa manance de cand a schimbat aerul iesind la munte; azi a mancat o piersica data pe razatoare cu un biscuite si vreau sa spun ca nu avea aer asa manca de rapid;
Eu la supa de legume am inceput cu morcov trei zile , apoi cartof -3 zile, pt ca se cam constipase de la morcov , apoi telina 3 zile; dupa aia cred ca pun patrunjel apoi dovlecel, pastarnac si mai vad
Timi a domit bine cu o trezire pe la 3 jumate ca vroia sa se intoarca pe burta iar eu nu prea o las, pt ca , ea nu-si intoarce capul intr-o parte ci sta cu el in cearsaf si at cum sa dorm linistita; ea numai pe o parte mai doarme
azi m-a inebunit ca vrea sa -i dau mainile si sa se ridice, in picioare ar sta daca ar putea si se lasa in genunchi si ar vrea in patru labe, dar inca nu are putere, asa doar sa-mi dea mie de lucru
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
Se pare ca orice minune tine 3 zile......

Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
karra80 spune:
quote:
Originally posted by kmi78
azi m-a inebunit ca vrea sa -i dau mainile si sa se ridice, in picioare ar sta daca ar putea si se lasa in genunchi si ar vrea in patru labe, dar inca nu are putere, asa doar sa-mi dea mie de lucru
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Asa face si a mea numai ca ea face sg abdomene......pe mine ma omoara cu intorsul pe burta si nu poate innapoi......
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
radcarmen spune:
Diana, te-am intrebat daca alaptezi exclusiv pentru ca cineva din Italia, care lucreaza in sistemul sanitar, mi-a spus ca daca bebelusul creste bine cu lapte (fie el formula fie san) se poate da exclusiv chiar si pana la 7-8 luni. Mi s-a parut o chestie ciudata acesta diferenta mare de opinii intre medicii de aici si cei din Italia. Alte cazuri nu cunosc ca sa ma pronunt. Eu sigur nu o sa astept atat, mai ales ca noi suntem in mare parte "formulisti" doar ca nu incep diversificarea decat de pe la 5 luni. Asa m-am gandit eu. Ramane de vazut.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
Poze cu puisorul meu