Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (20)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Neata!

Pentru toate mamicile cu copii care nu mai dorm noaptea: si Dragos e la fel. Eu din pacate m-am obisnuit cu noul lu program, ca are cam 3-4 saptamani de cand nu mai doarme. Am facut ca voi: am crezut ca e din cauza caldurii, ba il doare burtica, ba are febra, ba ii e foame, etc. Cert e ca ii dau din nou papa pe la 3-4 noaptea, depinde la ce ora se trezeste. Initial am evitat sa ii dau, pentru ca eram convinsa ca nu asta e problema si dandu-i din nou papica ii creez un obicei de care nu mai scapam usor. Am fost la medic si iata ce mi-a spus: ca s-ar putea sa fie de la dinti. Chiar daca nu se vede nimi cpe gingie, daca incep sa iasa, il doare gingia in interior, adanc. Sau poate ca ii e foame. Daca pana acum nu se trezea noaptea inseamna ca se satura cu ce papa in timpul zilei, dar acum a crescut si are nevoi mai mari. Apropo, Dragos are 4 lun isi o saptamana si are 8400 g. Deci e un copil mare, si nu ii dau altceva decat san. Poate ca nu-i ajunge. o alta explicatie ar putea fi, zice medicul, ca pur si simplu sistemul lui nervos se dezvolta si incepe sa-si contureze personaltiatea. Tre sa plec, ma cheama!

Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

LA MULTI ANI ANAANAMARIA SI ALEXIA 3!!! SA FITI FERICITE SI SANATOASE!

LA MULTE LUNITZE SI BEBEILOR CE AZI MAI ADAUGA O LUNA IN BUCHETUL VIETII!

Si, bineinteles, LA MULTI ANI FRATELUI MIHAELEI! (si fratele meu a implinit 20 de ani in iunie!)

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=16&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

ROXANICI...........YO SUNT!!!!Am mai postat poze, dar poate nu semanam in toate.

LORADIN, multam si eu de reteta de branzica.io ma gandesc acum ca merge cu orice lapte, nu???Noi mancam MILUMIL.O sa incerc si eu dar asta mai tarziu.

Azi noapte m-a omorat Alexia.A invata sa doarma pe o parte si numai asta experimenteaza.De fapt, pe o parte, dar mai mult pe burta insa fara sa scoata mana de sub ea.Si asa a dormit mai toata noaptea, pe o singura parte, si cd se foia si incercam s-o intorc(mi-era ca ii amorteste manuta...), plangea de numa'.M-a zapacit sa stiti...

A inceput sa se intoarca pe burta cu o repeziciune uimitoare, nici cd o schimb nu mai sta.Aseara chiar se impingea tare in picioare si ridicase de fund sa mearga.ieri mi-a dat iar emotii.Adormise in patul mare, i-am pus perne in jur sa fie in siguranta si eu am tot verificat-o din cd in cd.Cd deodata am auzit-o plangand si am gasit-o pe marginea patului, pe burta, daca se mai intorcea o data pe jos era.Si mi-e teama sa nu cada, ca e destul de mare distanta si pe jos am parchet si se poate lovi....

Azi i-am dar mar +morcov+portocala.i-a placut dar n-a mancat chiat tot.
Fetelor m-ati speriat, mai toti bb-ii papa peste 150 la o maa.repet Alexia nu duce mai mult de 120 la 3 ore.Mananca ca o fotomodela(Asa am citit ca mananca si Mariuca ta, TZUNA), insa nu e fotomodela.Ca mi-a luat bine in greutate mai mereu.M-am hotarat s-o duc maine seara la dr pt controlul de 5 luni.Sa vedem ce mai zice....

Hai ca merg sa mai citesc din urma...

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Rebiana, multumim, il si pe fratele tau... eu imi iubesc tare mult fratiorul si chiar daca cand eram mici ne bateam ca chiorii acuma ne intelegem foarte bine

Dana, ce a crescut si Dragoselu... e posibil sa fie si-asa cum a zis dr. ...

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Ghibuadina dr la care am fost ieri mi-a zis ca din cate stie el Milumil e cel mai concentrat lapte si cu cele mai multe proteine si glucide la 100 ml cee ce inseamna ca e nev de o cantitate mai mica sa se sature dact alt lapte...zic si eu ce mi-a zis el.....asa ca...e ok....zic eu....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

La multi ani ANAANAMARIA SI ALEXIA3 sanatate si bucurii.
La multi ani pentru toti bebelusii sarbatoriti astazi.

Mai fetelor cred ca a fost aseara ceva in aer ca nici Vladut nu a adormit ca de obicei. El pe la 11.30 dupa masa adoarme imediat, aseara s-a foit, a trebuit sa-l tin de manuta, sa-l mangai si cu greu a adormit. In schimb s-a trezit pe la 9 ceea ce la noi e mare minune.
Carmen felicitari pt Vladut, tare dragut imi vine sa ti-l pap de gatut.

Roxi s-a mirat si Vlad de performantele lui Rares. Cand a auzit tipetele se isi misca capul in toate partile sa vada de unde vine. Tenor il faci.

Tzuna tinem pumnii sa iasa bine analizele.

Diana bafta la pregatirile pt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!la toti care se sarbatoresc astazi!!

Am intrat sa ne "laudam" ca am fost la control si (desi sunt cu nervii ferfenita pe motiv de spitalele din Ro) sunt fericita ca i s-a prins osul si pot sa o las sa faca ce vrea, sa se intoarca pe burtica, sa se traga gratii cu manuta respectiva!!

Inca ii e umflat locul si dr spune ca poate sa-i ramana umflat si 6 luni, dar principalul e ca e bine! In sfarsit pot si eu sa rasuflu usurata si .....sa ma doar si pe mine coastele - ca pana acum n-am avut timp!!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Kitty, ma bucur nespus ca Giulia e in regula. De cand am aflat de accidentul vostru trag de sot sa-i luam lui Luca scaun auto (avem doar cos).

Mihael@ . Si eu imi iubesc fratele enorm! Si el la fel pe mine... dealtfel acesta e unul dintre motivele pt care vreau o surioara sau un fratior pt Luca.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=16&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

Avertisment! Acest mesaj este extrem de lung!

Eliana saru'mana, nu dadea!

Incepem frumusel cu inceputul:
La multi ani ureaza Iunita si Iarina pentru sarbatoritii nostrii de azi:

Pentru implinirea a 5 lunisoare
Luca bb de Ocrainic
Tudor Stefan bb de gabi78
Sofia Antonia bb de Krissy
Simon bb de Anail

La multi ani Alexia3!
LA multi ani Anaanamaria!

Felicitari Rebiana si casa de piatra!!!

si evident puiutei mele scumpe pentru implinirea a 4 luni in care mi-a umplut sufletul de bucurie, inima de mandrie , timpul de biberoane si pampersi si masina de spalat constant!

Acu sa ne laudam:

La 4 luni fix:
Greutate 6 kg (la nastere 3350g)
Lungime 64 cm (la nastere 50 cm)

LA vaciin nu a plans absolut deloc. Eu ii cantam ceva cu ratustele, iar ea se hlizea la mine...Evident ca mi-a crescut pipota cand mi-au laudat-o in cor doc si asistenta

Ne-a dat verde la diversificare dupa cum urmeaza: supa de legume pana ajungeam sa pasam o lista de legume mai putin ceapa si rosie. Apoi punem si carnita de pui in pasta aia si 1 lg de ulei de masline.

Apoi branzica de casa si iaurtel de casa de preferat ( Chefirul Alionei).

Apoi cereale in laptele de seara si in final mar/piersica cu buscuiti fara gluten sau cu cereale.

a, si trecem pe NAN2

Acum incep intrebarile:
Pt branzica de casa: vreau sa i-o fac din laptele pe care i-l dau: Nan2. loradin daca il facem din formula de ce trebuie sa mai punem calciu?

Chefirul eu am gasit pe peste tot chefir de la Napoca si ale firme. Ma gandeam asa: sa iau un borcanel si sa procedez ca la iaurtul de casa? adica la 100 ml de nan preparat sa pun 2-3 lg de chefir (cheag) si s ail las la prins?! habar nu am! Aliona pls help

Rugaminte pentru Paxela pentru ca meniul nostru il va urma pe al vostru in mare parte te-as ruga daca poti si ai timp si mai si vrei sa imi faci si mie o schema logica ca pentru noobies in treaba cu supa. Prima zi fierb un morcovel in... cam cata apa? 1 cana? si apoi dadaug cate o leguma pe zi? daca poti PM sau daca mai e cineva interesat ... poti sa pui direct aici. Asta asa.. intr-o sapt daca poti. Si carnita o adaug in ziua imedit urmatoare zilei in care am pasat toate legumele?

Laina, Aliona , Radcarmen si restul fetelor cu bebei agitati: e de la vreme. S-a schimbat brusc pres atm. si de aia au fost asa de agitati bebeii. De la 30 de grade la 17 cat au fost aseara...e ceva.

doina fetita mea mananca in jur de 200 ml la o masa (180~200) dar seara a avut si mese de 220. ea are 4 mese pe zi ca asa vrea ea. mananca in jur de 800 ml pe zi +30 suc de morcov.

karra80 premergatorul nu stiu cat e de bun . din ce am mai auzit /citit si eu deformeaza un pic picorusul/mersul pt ca bebe paseste pe varfuri . si in loc sa ajute la dezvoltarea mersului o ingreuneaza pt ca bebe se da pe roti si nu are nici un interes sa paseasca singur singurel. plus ca... de ce sa ne grabim sa mearga de la 6 luni cand o sa tot mearga...oricum eu zic sa mai intrebi.

fete daca am uitat ceva ma iertati ca de la ora 9 tot scriu.

are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

io n-am mai reusit sa scriu de oboseala pt ca maria e maraita de vreo 2 sapt; vinerea trecuta i-am bagat lingurita de inox in gura, si, surpriza!!! de fapt, am mai scris ca avem dintisori. fara temperatura, gingii umflate, diaree etc. doar urlete, treziri noaptea si plimbat cu masina pana o apuca somnul... vad ca a inceput si la voi!
deci, avem primul dinte la 4 luni jumate, desi suntem fetitza!!!!

la multi ani anaanamaria si alexia!
la multi ani tuturor bebitilor care au sarbtorit de cand n-am mai intrat noi!
casa de piatra, rebiana!

nu ma bag in dispute, ca n-am chef sa-mi consum energia aiurea! io cred ca fiecare isi simte puiu' si face cum crede ca-i e lui mai bine!

tzuna, bafta multa! sa n-aiba nimic mariuca!

noi maine facem vaccinul nr 3, asa ca pana la 1 an am scapat!

roxanici, vacanta placuta la mama si odihnaaaaaaaaaaa!

pupam,

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput