Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (20)
Raspunsuri - Pagina 21
radcarmen spune:
Daomne ce
sunt. In loc sa ma uit la zilele de nastere ale mamicilor din 1 agust m-am uitat la 31 iulie. Iertaree

Deci la multi ani Anaanamaria si Alexia3 cu sanatate si fericire si copilasi sanatosi si soti iubareti!
Petrecere frumoasa va doresc mamicilor. 
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007
Poze cu puisorul meu
tzuna spune:
Legat de noaptea trecuta nu stiu ce sa spun ca Maria se mataie cam des in ultima vreme, mai ales noaptea. Doarme de bubuie ziua, nici nu se misca cate o ora doua iar noaptea se fataie prin tot patul, scanceste si tace daca ii dau suzeta sau se trezeste si rade, apoi se trezeste ca-i e foame... azi noapte de exemplu a facut la fel. a mancat la 23.30 si apoi s-a tot trezit : la ora 1, la 2 se mataia.. eu ii dadeam suzeta si fuga in pat. Pe la 3 iar, apoi saraca s-a trezit urland la 4. Ii era foame. Probabil si pe la ora 3 ii era dar eu obosita fiind ziceam ca-i prea devreme. Asa ca la 4 am pregatit laptele si cand i-am dus sticluta a ras si a prins-o bine cu manutele, a mancat si s-a culcat. Halal mama. Ii tot dadeam suzeta cand ei ii era foame. A fost asa draguta cum s-a bucurat cand a vazut sticluta... Ei nu va inchipuiti ca a lins biberonul, a mancat 110 ml ca de obicei. Apoi la ora 8 iar plansete, zic vai ii e foame. Incalzesc lapticul si ii dau sa pape. Bea ea 50 ml si se apuca de facut kk si greu a mai papat inca 30 ml. S-a matait pana acum si s-a culcat.
Fetelor sunt 17 grade afara. Nu-mi vine sa cred. Chiar ma bucur dar problema e ca tb sa ajung cu Maria la IOMC si nu stiu daca sotul va putea sa se invoiasca iar. Daca nu tb sa iau taxiul ca pe asa o vreme nu am de ales.
KITTY- eu i-am facut analizele pentru ca e prea micuta pentru varsta ei si medicul mi-a zis ca ar fi bine sa le facem.
REBIANA- casa de piatra! Frumoase poze. Si tu erai asa frumoasa... nici nu se vede ca ai nascut. Si felicitari ca ai avut puterea sa organizezi totul. daca ar fi trebuit sa fac nunta acum cred ca renuntam. Pur si simplu nu as avea puterea.
Asa cum scria si Elyanne sunt f obosita. Ma simt coplesita de tot ce am de facut. Nu imi raman nici macar 10 minute pe zi pentru mine. Abia astept concediul. In ce o priveste pe mama cel putin ii fac instructajul de rigoare si i-o pasez pe Maria in fiecare dimineata sa o plimbe si sa dorm si eu. Imi fac griji si in privinta relatiei cu sotul. Suntem f obositi si practic nu mai facem mai nimic impreuna. Doar seara iesim sa o plimbam pe Maria vreo ora doua. Si atunci se intampla sa fim asa obositi ca aproape nici nu vorbim. El nu-mi zice nimic, nu se plange... Zice ca e normal sa fie asa ca suntem f obositi amandoi. Dar pe mine ma sperie toata chestia asta. Ne culcam la 12 si picam franti, nici nu ne tinem in brate macar (ca de au fost si caldurile astea, plus ca adormim instantaneu). Si voi patiti la fel?
ELYANNE- te inteleg perfect. Trebuie sa gasim o solutie sa ne revenim.
Si credca mai este o chestie: e si monotonia de vina. Suntem f obositi dar si plictisiti sa facem in fiecare zi acelasi lucru. poate ne mai salveaza concediul.
Gata, va pup. O zi buna tuturor.
Maria 28.02.2007
Vai, ROXANICI- nu-mi vine sa cred ce a crescut Rares. Si Maria a crescut dar nu se vede chiar asa diferenta. La Rares e vizibila. Parca e alt copil. Sa va traiasca, sa creasca mare si sanatos.
martutza spune:
cu voi la 
Initial am crezut ca e de la dinti, apoi de la gaze (ca da parturi), apoi de la caldura, apoi ca e meteosensibil, ca e luna noua .....si uite asa au trecut 7 zile de cand Victor nu mai doarme noaptea de la 11 la 5;din pacate si el , ca si ai vostrii s-a trezit de 2-3 ori/noapte in ultimele zile.Asa cum spune si ALiona bine ca are cine sa ma trezeasca.

Biscuiti fara gluten se gasesc in Bucuresti la farmaciile HelpNet si sunt de la Nestle.
Tzuna din pacate si noi patim la fel;uneori nici nu mai iesim impreuna afara fie pt ca vreau si eu sa fac o baie, fie pt ca sotul e prea obosit si vine prea tarziu.Mai stam si cu ai mei in apart asa ca e tacam complet.Sper sa ne revenim si intr-adevar sa iesim din monotonie
Gabi 78 tocmai datorita durerilor de mijloc provocate de ridicare repetata a lui Victor trebuie sa ma apuc de fitnes sa-mi intaresc musculatura spatelui;de multe ori daca stau pe jos pe spate nu ma mai pot ridca singura si doareee....dar MA BUCUR pt ca el e sanatos si e mai bine asa deact sa aibe el probleme.
Radcarmen pupici pt Vlad.Toate vin al timpul lor.Cand Victor a descoperit statul pe burta statea in fiecare seara de vorba cu ursuletii de pe patsi uite asa a inceput sa si vorbeasca mai mult.Poate pun un filmulet sa vedeti ce guraliv am.
LA MULTI ANAANAMARIA SI ALEXIA3.SA FITI SANATOASE SI SA VA BUCURATI DE COPIII VOSTRI SI DE O RELATIE DE FAMILIE FRUMOASA.
LA MULTE LUNI SI ANI SARBATORITILOR ZILEI.SA FITI SANATOSI, NOROCOSI SI ASCULTATORI.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
diana_jors spune:
Salut,
haideti, fruntea sus!
Si eu ma simt coplesita... mai avem 3 saptamani pentru mutat si nunta, si inca nu avem nimic... nici unde sa ne mutam, nici haine, verighete pt nunta... inca mai avem si cateva invitatii de impartit
Ca sa nu mai spun ca eu inca nu mi-am pus dosarul pentru indemnizatia mea, ca mai am inca putin postnatal...
Acuma citesc anunturi de chirii peste tot, dar nu gasesc ceva ce sa convina... si zilele astea chiar trebuie sa ne mutam.
Azi dimineata Alex avea un piciorus atarnat printre gratiile patutului... nu parea sa-l deranjeze, celalalt il avea adunat sub el ca o broscuta ![]()
Va las, ca mai am de studiat piata de imobiliare... sper sa rezolv repede cu netul oriunde ne-am muta...
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
doina.todor spune:
Buna fetele !
Fetele se pare ca puii nostrii s-au cam vorbit nici eu nu prea am dormit azinoapte, nu stiu ce a avut Radu dar s-a trezit la 00.00, 01.00, 02.00 - a papat , 03.00 si apoi 06.00. A cerut papa noaptea pentru prima data de la 2luni jumate. Nu prea am inteles ce a avut dar tare agitat a fost. Ma mir ca de cand s-a nascut el a dormit bine noptile. Scandalul se face ziua
. Asa ca ma inscriu si eu la o
maaaare.
Multumesc pentru raspunsuriGabi78, Kmi78, Paxela ! sper ca nu am uitat pe nimeni ca azi neuronu meu si asa muribund cred ca face greva. Ma iertati daca am uitat pe careva.
La multe lunisoare !!!!
Luca - Ocrainic
Tudor Stefan - Gabi78
Sophia Antonia - Krissy
Elias si Simon - Anail
Iarina Maria - Iunita
Si nu in ultimul rand
LA MULTI ANI !
Anaanamaria si Alexia3
Roxanici fain fecior ai si tare mare cantaret 
Am pus poze noi adica poze cum facem noi "picnic" in casa pe jos cand e foarte cald
Va sarut si revin.
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Varsta lui Radu
mada_rozz spune:
Buna albinutzelor,
Tare rau e fara voi...
Saptamana trecuta am umblat pe la munte poate scapam de caldura asta infernala...nici nu imi vine sa cred ca ploua acum si e racoare...credeam ca nu mai apuc ziua asta.AM fost plecati la Bran,la Predeal,la Cheia...a fost suuuuper si sigur o sa mai mergem cat de curand.
Bebe Mark nu va mai zic cate kilograme are ca...
,dar imaginati-va ca avea la 5 luni 72cm...si mananca tot 200 ml de lapte aproape la fiecare biberon.Inca nu i-am inlocuit masa de pranz cu supa,dar urmeaza cat de curand.Ii dau piure de fructe la ora 10.Peste o saptamana o sa ii dau piure de legume cu carnitza de pui.
La capitolul progrese,de cateva zile a inceput sa isi suga degetele de la picioare...si taaaare bune sunt.Am apucat sa ii fac poza dar nu am descarcat-o de pe telefon.In rest,se intoarce pe toate partile si pedaleaza exact ca Vladutz al Criei.Si el e marait de mai bine de 3 saptamani si noaptea nu mai doarme bine deloc.Il mananca rau gingiile si roade tot ce prinde in manutza.Doctorita ne-a spus ca ii ies dintii de sus.
Tare as fi vrut sa va spun de o promotie care a fost ieri la Miniblu dar am ajuns la magazin la 8 seara si la 9 inchidea.Cumparai de cat vroiai si de aceeasi valoare iti dadeau ei gratuit ce vroiai.Adica luai un carutz de 20 de milioane si gratuit mai luai ce vroiai tot de banii astia.Era full magazinul si nu au facut reclama la promotie decat pe mail clientilor fideli.Noi am cumparat un scaun cu masutza pentru papa care a fost 270 ron si de valoarea asta am luat jucarele,albinutza care canta si rade,port biberon,carti cu meniuri pentru bebei...maruntisuri.Oricum de astazi au hainutele de vara la jumatate de pret.

Anaanamaria si Alexia
PS.Si noi avem probleme cu una bucata sotz dar incercam sa remediem.
Pupici pentru toate
,
Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png
paxela spune:

LA MULTI ANAANAMARIA SI ALEXIA3 

cafeluta si mie
2 cani, si delia a fost mataita azinoapte, oare sa fie de la vreme?
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
http://www.totsites.com/tot/anadelia
Laina spune:
paxela, nici asa nici asa...cand e cald spunem ca-s agitati de la caldura...cand e rece, de la racoare, evident!! Dar adevarul e ca poate nu le-or fi placand schimbarile astea bruste...ca si eu is cam tuflita si semi-deprimata,...ne revenim noi!
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
poze cu Antonia
Mihael@ spune:
La multe lunisoare pentru
Luca - Ocrainic
Tudor Stefan - Gabi78
Sophia Antonia - Krissy
Elias si Simon - Anail
Iarina Maria - Iunita
Si nu in ultimul rand 

LA MULTI ANI 
Anaanamaria si Alexia3
LA MULTI ANI si pentru fratiorul meu iubit care implineste azi 20 de ani 
Fetelor, eu am deja 2 saptamani de cand Stefania se trezeste de nu stiu cate ori pe noapte, am zis la fel, ca e de la caldura, ca e de la burtica (am mancat mai multe fructe), ca e de la dinti, dar habar n-am pana la urma ce e. Azi noapte s-a culcat cu plansete si urlete la 10, s-a trezit la 3, la 4 si la 6. Mai rau e cand se trezeste la ore imposibile si nu mai adoarme, sta si maraie in patut iar eu trebuie s-o pazesc...asta e...daca si puiutii vostri fac la fel o fi ceva , vreo etapa in dezvoltarea lor cand sunt insomniaci![]()
diana_jors, mult succes si spor la toate "trebile" astea multe de pe capul tau
of, cu sotul la noi este invers treaba, mie mi se pare ca ne racim si ne copleseste ingrijitul copilului prea mult, lui i se pare ca e normal, ca o sa fie altfel cand mai creste si o s-o putem lasa si la bunici, nu stiu, sper sa aibe dreptate dar uneori simt ca imi iau campii...da, o iubesc foarte mult dar este foarte acaparatoare, are nevoie de toata atentia mea si parca tare as mai vrea si eu sa fac si altceva...seara la fel, sunt atat de obosita incat abia astept sa dorm , eventual mai stau putin pe forum inainte de culcare si cu asta basta...
sunt momente de criza dar imi revin si imi zic ca daca am vrut copil trebuie sa accept totul asa cum e si sa incerc sa fac fata cat mai bine...
cred ca are o surpriza pt. mine in pampers, revin ![]()
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
karra80 spune:
si eu cafeaua......
din urma sa recuperez de ieri..... nici a mea nu a dormit bine deloc....a adormit la 00...s-a trez la 3 pt apa la 4 iar la 5 i-a treb papa...apoi de pe la 7:30 s-a matait si foit incontinuu..... deci naspa...am un somn in mine de numa.....ea acuma are chef de joaca......
.
Eu nu mai scriu programul...ca nu credeti...manca doar 4 mese si alea la 6 ore si manca inte 140-180ml ...deci....cam greu cu papa...si piure de fructe intre mese cand accepta.....
Asta e... ea si ;a 6 ore refuza ma chinui eu cu ea sa pape.....
Roxanici vazut si noi ce diferenta intre cei2 Raresi.....a crescut nu gluma....
Kmi da papa Timi nu se lasa.....ne intrece......
Gabi78 ce dulce e Tudor in 4 labutze.....si ce par frumos are.....e un scump
Aliona vazut si placut freza ta noua......
Si eu o tin noaptea doat in body....si sosete...iar ziua cand o schimb o las si mai dezbracata.....
Diana_jors hai ca mai ai putzin tinem pumnii sa se rezolve cu toate pana la urma
Ditu bine ai revenit.......
AM luat si noi rezultatele de la analize sunt ok nici nu e asa de anemica...oricum continuam cu Fe...
Tzuna sa ne dai sinoua de veste cand ai rez de la analize...tinem pumnii si fie ok Mariuca
Martutza am vizionat si noile poze cu Victor....si ne-auuuuu placuttttttttt 
Aseara am fost la control la alt medic la particular si mi-a zis sa renuntam cu diversificarea pana la 6 luni daca ea nu accepta inseamna ca inca nu e pregatita...deci dupa ce venim de la mare dam cu capul in diversificare.....a si a mai zis ca la fetitze dintii apar mai tarziu dupa 6-7-8 luni...deci inca mai avem pana la coltisori.....si ca dupa 6 luni ne da liber la premergator...ca a fost ok eco de sold si atunci nu sunt probleme.....
AM mai vrut sa zic ceva dar am uitat......
Roxanici drum bun si sa aveti grija de voi.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss