Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (20)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Da, Roxi , ai un flacau in toata regula ,asta se vede in poza in scaunel, de fapt daca ma uit bine toti bondarii din stup sunt frumos dezvoltati iar albinutele finute;

Kitty, multumim de aprecieri , Giulia este si ea o scumpica cu ochisorii ei albastri; mai are pansamentul mititica?

am vazut si o Briana frumusica cu ochisori mari si sprancene bine conturate, pupam si pe ea;

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Multumesc de aprecieri, fetelor!
Poze cu Luca nu am, pt a stat o tanti cu el si l-a avut la ea acasa. Mi-a fost dor de el tot timpul... dor care s-a intetit spre dimineata cand petrecerea era in toi. Am bazait putin (ferindu-ma de ochii invitatilor)dar m-am imbarbatat singura. Totul a fost asa de frumos ca, oarecum, a meritat sa stau departe de Luca, chiar si pentru o zi si o noapte!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=16&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

quote:

rebiana27 Casa de piatra si sa fiti sanatosi si fericiti! Frumoasa frumoasa rochia! Si ce mai tort!!! Super! Dar cel mai mult mi-a palcut asemnarea extraordinara cu mama ta. E bine ca ai scris ca e mama ta puteam sa cred ca e sora ta. Multe fete vad ca au mame tinere si frumoase.. sa fie sanatoase si sa ne ajute de cite ori avem nevoie!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Asa placere mi-a facut sa citesc aprecierile tale Gabi!!! O iubesc nespus pe mama cu care am o legatura foarte stransa chiar daca e departe! Si chiar e asa cum spui tu... ai jura ca suntem surori!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=16&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

dupa ceva timp aparem si noi,nu prea am mai putut scrie doar v-am citit in fiecare zi.Arthur e sacait rau de tot il mananca gingiile si plange e iritat mai tot timpul vaiii dintii astia nu-i dau pace saracutului meu puisor,nu stiu ce sa-i mai fac.
Fetelor iar va certati uite niste virtuale de la noi si multi sa nu mai fiti suparici.
Kitty asa e Arthur acum nu mai sta potolit deloc se intoarce pe toate partile e nebunic rau,pupam Giulia mica.
Roxanici scump tare Raresul si ce tipa are putere il faci tenor .
Martutza pozele vad ca si Victor e fan Pooh si Arthur are unul pe care il zmotoceste toata ziua.
Rebiana27 foarte frumoase pozele Casa de Piatra,am la sarmale si la tort.

Cria bv scump foc maratonistul tau pulpitele.

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://www.sonia.as.ro/
Ajutati-o pe Sosonica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Buna dimineata fetelor - va invit la o pina vine Raisa in septembrie - nu am eu obiceiul de a bea cafea dar azi sunt nevoita

am avut o noapte de kkt - de cind am adus-o acasa de la maternitate nu mi-a facut Ilinca asa nopti cum asta - cind era micuta minca noaptea si adormea momentan - eu nu stiu ce inseamna nopti albe si trezis de sapte ori - azi stiu - la 02.30, la 4, la 430, la 5, 3si dupa la 6 si cascat ochii si nedormit pina acum cind in sfirsit a adormit - si ca de obicei cred tot pe juma de ora

Taaaaare miriita mai este - sotul banuieste ca de la viitorii dintisori, zic viitori ca nu avem nici un semn ca ar iesi ceva - pai macar sa stiu ca de la dinti si rezist dar asa aiurea in tranvai sa fie mornaita si miriita nu stiu. Mai banuiesc ca-i era frig - era rece, normal ca dezvelita - dar nici invelita nu dorea - am sa cos singura un sac de dormit si am s-o bag acolo.

Ei da m-am linistit acum - (se vede da) - ma gindesc la Soso si mamica ei si ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a trezit noaptea ca mi-a zimbit printre miriituri si cu mare drag i-am schimbat scutecul.

Cred ca arat ca daca sotul dimineata inainte de a iesi pe usa mi-a urat ,, succese Aliona,, - si daca eu arat cum ma simt - am sa am nevoie azi de succese

Intru mai tirziu sa raspund la intrebari si apoi sa caut cum se descarca pozele sa pun ce am promis si plus foto cu NAN bifidum(da precis este si pe la voi ) - ei da cum la noi e ucraineasca tot e oleaca diferita

Botezul bebelusei
luna I, luna II, luna III

Aliona, mami de Ilincuta (6 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ditu spune:

quote:
Originally posted by Lili_g

Fetelor, va scriu sa va dau de stire ca-s fericita. Bb a facut kk singurica dupa 19 zile...(a mai facut de 2 ori cu supozitor intre timp).Una dintre voi a spus ca-i da lui bebe suc de morcov si are efect imediat (sa ma iertati dar mai stiu cine a spus)asa ca am incercat si eu azi. A avut efect aproape imediat. Va multumnesc din suflet pentru sfaturile voastre si chiar daca uneori avem pareri diferite este OK, invatam una de la alta, ne sfatuim si in final facem cum ne spune instinctul nostru de mama.

Am uitat sa va spun ca bb are 7,800kg la 4 luni jumate si-i dau doar laptic de la mine. I-am dat cate 2-3 lingurite de suc de mar 5 zile si azi 2 lingurite de suc de morcov. Eu am sa incep cu cereale si supite la 6 luni, asa mi-a spus doctorul, sa nu ma grabesc ca-i merge bine deocamdata.

Lili

Lili incearca si cu para,la noi morcovul nu a avut efect insa la para iese imediat.

ditu, BRIANNA(03.03.2007)http://community.webshots.com/user/daeditu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Buna dimineata fetelor!

Aliona am si eu nevoie de o caci Vladut al meu cred ca statea de vorba cu Ilincuta ta. M-a disperat incepand cu ora 1.30, apoi 2.30, apoi 4.30 etc. Sunt zombie...dar o sa imi treaca. Au si ei zile si nopti mai proaste ca si noi, oamenii mari. Daca ei sunt micuti nu inseamna ca nu au probleme.
Asa ca daca doresti, si nu ai cu cine, bem impreuna cafeaua virtual. Oricum suntem destul de aproape ca eu sunt din Baia Mare.

Felicit sarbatoritii zilei si pe cei ce le sunt parinti. Sa va crasca mari, sanatosi si fericiti!
Luca - Ocrainic
Tudor Stefan - Gabi78
Sophia Antonia - Krissy
Elias si Simon - Anail
Iarina Maria - Iunita

P.S. Hai nu va mai suparati mai fetelor. Mi se pare absolut normal sa avem pareri diferite pentru ca suntem personalitati diferite dar orgoliile nu cred ca isi au rostul pe forum, unde incercam sa ne ajutam una pe alta si sa ne facem zilele mai bune. Cred ca nimeni nu e in masura sa judece pe nimeni. Si vorba cuiva: daca spui ceva nu inseamna ca trebuie si luat in seama. Suntem persoane mature si selectam ceea ce ne intereseaza. Ma scuzati daca m-am bagat si eu ca musca in lapte (mai ales ca sunt mai noua pe aici). Din fericire pentru mine puteti da cu ce vreti ca nu scapati asa usor de mine.S-a creat deja dependenta si imi sunteti drage toate. Va cu drag pe toate.

Ditu e frumoasa foc Brianna.

Hai sa ma laud si eu cu puiul meu si cu noua lui performanta (performanta este doar pentru noi pentru ca puiutii vostri sunt deja maestri la chestia asta)

Ia uite ce am invatat ieri

Pupici.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 07.04.2007

Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaanamaria spune:

Astazi e ziua mea ...zi frumoasa ca mine...mi-am cules ghiocei ca sa-mi murmure ei cat de mult ma iubesc
La multi ani si tie Alexia3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

mai...vin si eu la cafea daca ma primit Eu cred ca au ceva copchiii astia, e ceva in aer, nu-mi explic...Si-a mea a fost matzaita si maraita ieri de-mi venea s-o las pe banca in parc si s-o iau de acolo cand i-o trece. N-am idee de la ce. Eh...si ei cu problemele lor. Fain e ca si acu e cam scancita si foita, si clar nu-i de la nici un dinte nici de la caldura nu e, caci la noi s-a racorit bine de tot, tre s-o tin cu cmasuta si salopeta in casa, ca are niste maini si picoare reci! Trecem noi si de asta. Intre timp...cana mare de cafea alaturi!!

La multi ani pentru toata lumea!!

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

tzuna, azi primesti rezultatele mariucai? ne spui si noua, da?

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei
poze cu Antonia

Mergi la inceput