Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)
Raspunsuri - Pagina 9
slimatei spune:
chiar nu s-a mai trezit nici o burticoasa?
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
iuli-ana spune:
Buna dimineata tuturor!
Mai fetelor,dar am vazut ca ati avut activitate intensa noaptea trecuta...
Am avut o zi de ieri minunata,cu multa umbra si racoare,in plus am descoperit niste mure...mutant!Nu stiu daca am vazut asemenea fructe atat de mari,si nu erau altoite cu nimic,pur si simplu cresteau linistite pe marginea unui gard!Am mancat si pt voi,nu dati cu rosii in mine daca v-am facut pofta!
mihuta spune:
Daca ai mancat si pentru mine, eu ma declar satula !
Adevarul e ca am vazut vineri dimineata cand am fost la piata ca erau si zmeura si afine si mure si am avut intentia sa iau sa fac o tarta, dar n-am gasit blat gata facut, asa ca am renuntat. Prea multa munca pentru ceva care oricum ingrasa !
23s + Sophia
Victo spune:
iuli-ana..eu ma repet...in ce ma priveste poti sa vb de toate mancarurile din lumea asta..ca nu-mi trebuie nimic.
azi am avut noroc..am dormit pana la 8 jumate...desi unul dintre copii s/a trezit la 6 jumate a stat cineva cu el, si nu a mai tipat pe hol, ca pana acum, cd era doar soacra cu ei dimineata.
flory, deci ramane stabilit cu florile...desi..sincer iti zic, te risti..eu nu am grija de fel de florile din ghiveci, aproape toate mi/s uscate si pica cerul pe mine cd mai vine cate careva cu un asemenea cadou- adica iar imi da de lucru!!!
uhu ..se face frig la Cluj...brrr..sa vedeti ca eu nu am decat rochite..fustite...na..cu ce ma imbrac eu la 20 de grade??????
mai..pt faza cu kg..iar revin si sa nu ma bateti..da ma ingrijorez din nou...la 26 sapt..implinite imediat...numa 2 kg?? Doamne ajuta sa nu ma ingrijorez degeaba.
25+ piticul Stefanut
iuli-ana spune:
Victo,am o prietena care are 5 saptamani in avans fata de mine(in sarcina) si nu pot vorbi nimic legat de mancare cu ea,pt ca mai mereu...Cea mai mare pofta am avut-o saptamana trecuta,ma uitam la "Totul despre sex" si Miranda isi invitase iubitul la masa de pranz...Si nu va zic fetelor ca-si luasera o pizza plina de cascaval,iar eu am inceput sa salivez instantaneu precum catelul lui Pavlov...Si ce te faci,ca la noi nu e nimic deschis la 12 noaptea,asa ca m-am multumit cu un sandvici...De pus pe mine,am pus vreo 2,5 kg pana cum,la 18 saptamani,si sper sa pun cat mai putin ,eu sunt oricum mai zdravana...,deh,ca de la munte...
bb_yasmi spune:
buna dimineata!!
multumim de complimete!!
sincer, cum spunea si Adina (vad ca am potrivesc tare bine in gandire cu ea!!) mama trebuie sa cumpere lucrusoare pt bebe pt ca ea stie cel mai bine!! eu le-am spus la toti ca pt bebe meu eu cxumpar si punct. cxumpar ce imi place mie si in ce vreau sa o vad imbracata!!! iar in legatura cu faptul ac nu e bine sa cumperi pana se naste, nu cred deloc!! daca doamne fereste e sa se intample ceva rau se intampla oricum si nu ai ce face!!
jasmin, si eu am inceput sa ma uit dupa compleu dinala gros din fas. eu vreau cand intru in luna a 8-a sa le am pe toate gata, sa pot sta linistita si sa ma pregatesc de nastere!!
in legatura cu contractiile nedureroase, sincer nu stiu daca am sau cum sunt ele, atata timp cat stiu ac nu dauneaza nu ma intereseaza sa am stresez.
fetelor eu m-am insris pe site-ul bebelusultau si azi dimineata am gasit in posta informatii despre bebelus si oferte.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa
poza eco bb si burtik
Victo spune:
apropo de greseli fatale legate de mancare..aseara, pe la 9..m/a pus michiduta sa mananc juma de crenvursti cu mustar..ei, nu va puteti inchipui arsurile si raul care m/au chinuit pana am adormit..adica pe la vreo 1.... iar eu nu mananc de obicei asa ceva. acum in sarcina am inlaturat din program salamurile..crenvurstii..pateul de ficat si altele care nu/mi trec prin cap acum. si am devenit mare iubitoare de lapte si datorita arsurilor si de frica sa nu-mi pierd dintii...
25+ piticul Stefanut
bb_yasmi spune:
victo, daca citesti cateva pagini mai in spate, vb ieri (parca) fetele ca nu le lipsesc din firgider cremwursti (de cand sunt gravi). eu cred ca poti manca linistita orice atata timp cat nu exagerezi!!
acuma spuneti-mi si mie : cacaoa e ok in sarcina?? eu mai nou sunt inebuniuta dupa lapte cu cacao, beau pana la 4 cani/zi! e buna oare?
au inceput si la mine arsurile, dar nu asa de tare!!
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
unde sunteti????
daca nu e nimeni sa vb si cu mine at plec si eu......
poza eco bb si burtik