Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

BB,eu sunt pe aici,dar ii scriu si sotului meu...
Eu stiu ca ciocolata si cacao nu sunt bune in cantitati mari si cu atat mai putin seara,la culcare...Mie mi-a interzis doctoritza si pateul,preparatele de genul salam,carnati,crenvursti,icre,peste afumat,peste marinat...Acuma...eu cred ca daca ne facem din cand in cand pofta nu dauneaza bb-ului...Si mie imi place f mult cafeaua,dar pt ca o singura dat mi-a gasit tensiunea cam mare,o beau cu f mult lapte.Si sunt multumita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

BB eu mai sunt.
si eu beau cacao, de la nestle.
crenvurstii nu sunt recomandati nicicum..daramite in caz de sarcina. nu am citit paginile acelea in care s/a vorbit despre asa ceva, dar stiu ca sunt o mancare f nesanatoasa.

25+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Fetelor,eu ma gandeam ca sunt anormala...eu greturi nu am avut,de varsat nu am varsat,arsuri si alte chestii asemanatoare nu am,pofte ffff rar,burtica nu se prea vede,linea nigra e aproape inexistenta,sanii nu mi-au crescut,nu s-au colorat areolele...Bb e ok,dar ce mai gravida sunt si eu...

Mergi la inceput

iuli-ana draga...fii fericita..
eu tocmai ce am scris mesajul trecut si instant am dat afara tot micul dejun...

25+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaoooooooo !!!!

Ne-am trezit si noi de vreo ora ... tare rau am mai dormit (mai bine zis m-am chinuit sa dorm) azi-noapte de caldura ... ooofff ...
Cica azi ar trebui sa fie mai bine .... da' nu mi se pare ...

Gata, de sapt. viitoare ma apuc de bagaje ... o fi prea devreme, da' le fac cu calm, imi insir toate alea pe-aici prin casa ca poate asa trece timpul mai repede.

O intrebare pt. fetele din Cluj sau imprejurimi: ce ne recomandati pt. o noapte de dormit ... pensiune, hotel ... ceva nu luxos, dar decent, adica sa aiba dus/baie proprie, curat ... ca sa poposim o noapte??? Eventual din experienta proprie sau auzite ... si sa nu depaseasca €80-100/noapte camera dubla/matrimoniala (daca se poate si mai putin)....

Am decis sa schimbam traseul pt. ca am inteles ca pe ruta Sibiu-Brasov sunt lucrari multe si se circula fff greu ... deci, vom intra pe la Oradea (Bors) ... nu am mai facut niciodata acest traseu, da' ne vom descurca ... daca aveti sfaturi, recomandari pt. noi ...

bb - fff frumoase lucrusoarele ... si carutul e fain !!! Sa le poarte sanatoase ... si eu sunt de aceeasi idee cu voi in ceea ce priveste lucrurile, adica mi-ar placea sa ma apuc si eu de shopping, da' ce sa-i faci daca am un berbec (ca zodie ) in casa, fff incapatanat si nu vrea de nici o culoare ... oooff ... mi-a promis ca se va ocupa el personal de achizitii de-astea ... si am cedat pt. ca am incredere in gusturile lui, ne cam potrivim, deci nu e riscul sa vina cu cine stie ce bazaconii acasa ... Iar eu, voi avea timp sa ma "desfasor" in shopping pt. bblina dupa aia ...

mihuta - eu si cu adina eram cu crenwustii in frigider ... imi pare rau ca tine ti-au facut rau ... la mine merg de minune ... Acu', sa nu vorbesc intr-un ceas rau, mie mi-au trecut arsurile ... stau fff bine, doar cu caldura sufar taaaareee ...

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Victo

BB eu mai sunt.
si eu beau cacao, de la nestle.
crenvurstii nu sunt recomandati nicicum..daramite in caz de sarcina. nu am citit paginile acelea in care s/a vorbit despre asa ceva, dar stiu ca sunt o mancare f nesanatoasa.

25+ piticul Stefanut

victo nu am zis ca sunt recomandati ci ca sunt consumati...
sincer eu sunt de principiul: poti consuma orice dar sa nu exagerezi!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Am mancat pt toata lumea,ca eu nu ma impac cu mancarurile grele,eu merg la gratare pt ca imi plac legumele gratinate...Mihuta,tu de unde esti???
Victo...da,poate sunt un caz fericit,sa dea Dumnezeu sa ajungem toate sanatoase la termen si sa aducem pe lume copii sanatosi!
BB,te-am intristat cumva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deci , oare sa nu mai beau atata lapte cu cacao???

fetelor eu o iau razna in sarcina, pana acuma cand mergeam al o nunta nu gustam decat din aperitiv si ajungeam aks ca mie foame, acuma de abia astept sa ajung la nunta sa pap...., vad numai sarmalute dinacela mici in frunza acra in fata oochilor...

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi
sincer eu sunt de principiul: poti consuma orice dar sa nu exagerezi!!

Exact !!! Asa ... multe nu sunt sanatoase (cel putin aici, incepand de la fructe si legume) ... pana una-alta totul e ok, analizele bune, deci nu cred ca dauneaza un crenwusti din cand in cand ... pt. ca sa nu crezi ca asta e mancarea mea principala ... e o pofta pe care mi-o satisfac mai des sa zicem ... si pana acum nu mi-a facut rau !!!

Petronela

Mergi la inceput

pai da BB..juma de crenvursti am luat si eu..

25+ piticul Stefanut

Mergi la inceput