Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Hai Victo, am la flori e udat, un balcon intreg, "jungla" noastra ;)
Ma duc sa ma bag in patutz, va pup, noapte buna

------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Uite ca mi-am trmis sotul sa cumpere zacusca si am si mancat ...

23s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Jasmin, bine ai revenit, ca-mi faceam deja griji! Jasmina e bine, nu stiu ce-a fost, dar i-a trecut repede. In schimb are o faza foarte dificila in general, in care isi testeaza limitele (ale mele si ale ei), care ma epuizeaza complet...

Dar nu inteleg, de ce sa te "tunda" aia de la spital? aici nu se face... eu am incercat o data cu aparatul si am crezut ca mor, nu-i de mine doar ptr picioare, pe care insa nu prea am par si de aia nu doare. iar inghinal cu lama, ce sa fac, dar mi-l scurtez mereu cu aparatul de ras.

Victo, asa e cu copiii, nu mai exista odihna aia profunda!

Flory, mi-ai dat niste idei foarte bune, si pentru mine! Jolidon nu cunosteam nici eu, m-am uitat pe pagina si voi vauta magazinul, pacat ca nu se vad preturile online.

si creme nu-mi strica nici mie (si mai ales lui aswin, care se creia o pauzaste in fiecare zi cu ale mele... eu o data pe saptamana, ca in rest uit)

va doresc o noapte buna!
adina 19+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

mihuta, acuma-mi faci tu pofta, ca eu n-am de unde sa cumpar! doar visez si ma enervez ca nu am...

adina 19+

Mergi la inceput

Tot mai trag cu ochiul pe aici :)
Jolidon are fabrica in Cluj, este si un magazin de prezentare in Cluj, chiar linga fabrica, insa e mai dificil de gasit (linga Clujana daca stii Clujul) si au si la Central si in alte parti dar mai scumpe.

------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Am vazut pe site-ul lor ca ar avea magazine cam peste tot in tara, si la Suceava. Mi-am pus link, voi cauta. Clujul nu-l stiu, am fost de cateva ori in Cluj copil fiind si trec de fiecare data cu masina in drum spre Suceava, dar nu cunosc.
De mult mi-am fost propus sa fac odata un tur al Romaniei, dar de cand a aparut Jasmina, iar acum bb 2, nu vad eu sa se intample asta asa repede, mi se pare prea obositor cu copii.

Flory, am o intrebare poate ciudata pentru tine: Almar merge cu bicicleta? Sau, mai bine zis, are si el aceasta mare dragoste pentru ea? Ca Aswin ma innebuneste, ar vrea si acum sa ma urce pe o bicicleta sa-mi plimb burtoiul. Mie imi place, dar nu in capitala, dar in Olanda e culmea. Cica pe olandez vin peste doua biciclete, insa se refera la toti, de la copil de 2 ani pana la 80. Iar el la serviciu si prin Viena numai cu bicicleta merge...

Adina 19+

Mergi la inceput

:))) Merge, acuma de cind e in Ro nu ca inca nu avem biciclete, ca altfel ... :))
Si pe mine o vrut sa ma puna pe bicicleta acuma cind mergem in NL, da l-am intrebat pe medic si o zis ca mai bine nu, asa ca am motiv :))
Nu sunt eu oricum o persoana prea sportiva, acum ma si obosesc f repede si numai asta mi-ar lipsi ...
Noi am avut la inceput discutii legat de mersul pe bicicleta, noi am lucrat la inceput impreuna si eu am zis ca nici poveste sa ma duc la servici in costum si tocuri pe bicicleta, si el la fel, pe cind lui i se pare f normal ... :)

------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

deci nu sunt chiar singura

tot asa, sa ma duc cu bicicleta dimineata s-o duc pe jasmina la gradi, de acolo la serviciu, etc. Si in Viena se circula mult cu masina, si nu e ca in Olanda, unde biciclistii au sa zic un statut nescris, au grija de ei. insa cred ca vara viitoare nu mai am scapare. Vara trecuta am mers de cateva ori impreuna (cu Jasmina la el in spate, in scaunel special), pana mi s-a furat mie bicicleta, de atunci am motiv sa nu merg. El chiar in gluma m-a suspectat ca am aranjat eu cumva sa dispare bicicleta mea :-))

OK, acum cred ca merg chiar la nani, ca nu se mai poate! Prea pierd eu noptile, va iesi un bb care nu va face diferenta intre zi si noapte, mai stii?

Adina 19+

Mergi la inceput

Cam asa si eu, ar fi cazul sa ma duc la culcare :)
Somn usor si vise frumoase :)

------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

voi ati mers la nani si eu ma trezesc in miezul noptii si numai pot dormi... am adormit devreme...dupa ce mi-am facut poftele cu care m-ati starnit si voi...carnaciori cu mustar...si nu va mai zic...sa nu va fac pofta....

Mergi la inceput