Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)
Raspunsuri - Pagina 7
Jasmin012 spune:
Pufu, intr-adevar, crema Gerovital e o idee super de cadou, pot confirma pt ca un prieten spaniol m-a rugat sa-i trimit pt alte prietene comune 3 cutii cu crema pe care le-am trimis acum vreo 2 saptamini, iar acum mi-a mai cerut inca 2...acele prietene isi cumparasera crema acum vreo 3 luni cind au fost aici in vacanta si le-a placut atit de mult incit probabil ca au recomandat-o si altora si de aici cererea... Si sunt sigura ca in septembrie cind vine in Romania acest prieten o sa mai cumpere citeva, sa le dea cadou...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin21+Lucas Daniel
Victo spune:
mai..trebuie sa mai scriu si eu cate ceva, sa imi aduc aminte in ce saptamana mai sunt..:)
fetelor, voi cum stati cu epilatul in zona inghinala?
eu pana acum ma faceam acasa cu epilatorul..dar acum nu mai vad..:(
m/as duce la comsetica..ma bate gandul sa ma fac total..ca decat sa ma faca aia la spital, mai bine ma "aranjez" eu.
apropo de stari de spirit..si a mea a una aiurea. dar cred ca de la prea multa agitatie, ca suntem multi in perioada asta in casa..si nu ma simt centrul atentiei decat pt sotu' meu..nu stiu..ma asteptam la mai mult de la socri..dar..na..dc nu e primul nepot..incerc si eu sa inteleg..
oricum, incet incet progresam cu amenajatul apart nostru si sper sa ne mutam cat se poate de repede.
25+ piticul Stefanut
pufulet74 spune:
Victo, nu poti sa faci ceva sa fii mai linistita, sa ai mai multa liniste? Spun asta pentru ca eu cred ca e tare important sa avem grija de noi in perioada asa, iar daca cei din jur nu isi dau seama noi trebuie sa o facem ...
Eu nu am curajul sa ma epilez total, ma fac la chilot adinc, si restul cu crema deocamdata ...
------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
Victo spune:
a crescut burticuta..deja o rochie de " gravidanza"../cum scriu fetele astea din Italia/ nu mai imi vine..:)
25+ piticul Stefanut
Victo spune:
pufu..cam greu cu linistea...mi/as dori/o, dar nu prea am cum.
si nici cu somnul nu stau bine..ca seara nu pot adormi devreme..nici la pranz nu pot dormi, chiar dc sunt f obosita..iar copiii la 7 sunt sus..:(:(.
cam astea/s conditiile. nasol.
hai ca stau la voi sa va ud florile cat plecati in olanda..ha ha ha..
25+ piticul Stefanut
mihuta spune:
Victo, eu de cand am ramas insarcinata nu m-am mai epilat inghinal total, 1. ca mi-a fost frica 2. ca pielea e mai sensibila acum in sarcina. Nici inainte nu a fost ocupatia mea favorita, dar acum e deja cam prea dureros. Dar inainte de sarcina cred ca se merita incercat, macar pe bucati.
Eu una o sa nasc prin cezariana asa ca sper sa scap cu epilat doar partea din fata.
23s + Sophia
mihuta spune:
Adina , zacusca se gaseste si in magazine, e buna dar din pacate nu la fel de buna ca cea de casa. Cand locuiam in Istanbul am facut si eu intr-un an, dar cantitati mici, cateva borcane. A fost buna, dar nu s-a comparat cu cea facuta din legume coapte la gratar si cu ulei la greu (eu am facut-o mai light).Dar am mancat-o pe toata cu mare entuziasm. De cand stam in tara cumparam sau am mai primit de la unul sau altul.
Na, ca mi s-a facut pofta !
23s + Sophia
Victo spune:
mai..nici eu nu ma dau in vant dupa aceasta freza..dar..n/oi muri acolo 10 minute...data trecuta cd am fost la epilat..tanti tot imi zicea..ca vai cat ii e de mila de mine..si nu ma facea decat pe margine..putin m/am luat..m/am enervat cd am ajuns acasa...
si eu d ecolo...pai cd o sa nasc, ce/o sa ma fac daca atata nu pot suporta???????
25+ piticul Stefanut
Victo spune:
a...mie imi place sa gatesc..sa fac de toate cele, dar nu cantitati industriale.
anu acesta insa nu cred ca am chef de asa ceva. daca imi face si imi da soacra mea, bine, dac nu, nu..cu mama nu am noroc, ca nu prea le are cu bucataria si cu conservele in general..iar la prajituri e dezastru...:(
iar de pofte..nu am nicio pofta. absolut niciuna.
25+ piticul Stefanut
mihuta spune:
pai mey de suportat suporti, ca n-am auzit de neimeni care sa fi dat ortu popii la epilat, dar spre deosebire de nastere nu are un beneficiu concret....
eu recunosc ca daca imi zice, mai mult nu te fac ca te doare, cedez si zic bine... numai la ideea ca o sa ma doara
23s + Sophia