Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

am fost pe 20.7. si nu s-a vazut.
mer pe 14.8. la eco morfofetala si sper ca atunci sa se vada...

ati luat cadouri ceva tipic romanesc? este ceva ce le place lor ce este in RO? ca m-ar interesa si pe mine :-))

adina 19+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Acum am cumparat vin romanesc, ca ala le place si crema Aver, de la Gerovital,de la Gerovital ca sunt f bune calitativ, aa si jerseu de la Somesul pt tatal lui Almar.
Apoi am mai cumparat jucarii pt copii, chestii gen lumanari si potpouri si altele de genul pentru rudele la care ne-am gindit ca s-ar potrivi asa ceva in functie de ce au in casa.
Chestii de genul ceramica, cergi, tuica si butelcute pt tuica am luat anii trecuti si am vrut sa mai iau si altceva.
Eu cred ca o idee buna sunt cosmeticele gerovital, pt femei, sunt f bune, mai zi-mi pt cine ai de cumparat si poate imi vine vreo idee ...
Anul trecut le-am dus rosii, castravet si ardei buni buni, de le-am facut salata, dar acum nu mai putem, o sa se strice in 3 zile pina ajungem acolo.

------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by Kiva

mihuta de cata vreme ai intrerupt tratamentul?
eu am facut 3 zile perfuzii cu ginipral si acum sunt in prima saptamana de dupa pefuzii si iau gynipral pastile ,si nospa
intai 3 pe zi si acum mi-a venit sa le raresc
desi ...azi am fost iar creanga si cand am venit am simtit iar burta grea , dra fara contractii
tu in ce saptaman le-ai simtit prima data?
vor mai recidiva?
in spital am vazut o fata care a pierdut sarcina la 21 de sapt si nu pot uita ...s-a petrecut atat de repede!

kiva22+

Sincer nu stiu de cat timp aveam contractii ca eu nu le-am bagat in seama, nu ma dureau, nu erau din ce in ce mai dese si nu sangeram, asa ca am zis ca or fi normale. Pana cand intr-un week-end din cauza caldurii n-am putut dormi, tensiunea mi-a scazut foarte mult si a inceput sa ma doara spatele in partea de jos si apoi si burta, asa ca la ciclu. Am luat no-spa am stat in pat dar am inceput sa ma panichez. Si greseala a fost ca am iesit sa ma plimb ca ma batea sotul la cap ca o sa-mi faca bine plimbarea. Si bineinteles ca nu mi-a facut. Am stat o zi internata la Buzau la maternitate, de fapt o noapte, cu perfuzii litice (no-spa, scobutil, piafen). A doua zi am plecat la Bucuresti, la Elias la doctorul meu care m-a internat si el pentru o noapte, cu injectii litice la 6 ore si gynipral pastile. Eram in saptamana 19. In saptamana 21 am fost la control si mi-a zis doctorul ca reduc la jumate gynipralul si daca totul merge bine sa le scot in timp de tot, si apoi si no-spa-ul.

Deci, in principiu sunt gravide care iau gynipral luni in sir pntru contractii si n-au nici o problema. Nu rari nimic pana nu-ti spune doctorul, pentru ca nu afecteaza sarcina cu nimic tratamentul. Contractiile pot aparea dar mai simplu e sa le previi. Ocazional toate gravidele au contractii. Marea majoritate nu au absolut nimic, dar se incearca prevenirea cazurilor cand pot declansa nastera/pierderea sarcinii. Protejeaza-te de eforturi, ridicat greutati, urcat scari, stat un caldura, stat in picioare sau in fund prea mult, hidrateaza-te, ia tratamentul si o sa vezi ca o sa fie bine.

Incearca sa eviti povestile triste ale altora, pentru ca si stresul induce contractii. Facem tot ce ne sta in putere sa fie bine, restul e in mainile lui Dumnezeu.

23s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

lui Aswin ii place fff mult ceramica romaneasca, cel putin cea din partea Bucovinei, de unde provin. si e mort dupa zacusca... ar manca cantitati industriale! se gaseste si undeva de cumparat? eu una nu fac, aici e scump si n-am nici timp nici conditii. ai mei fac in stil vechi, adica totul de mana, un procedeu foarte minutios, insa iese fenomenal. e insa enorm de mult de lucru daca faci asa ca ei, iar eu n-am rabdare. si sa fac altfel, sigur nu iese acelasi gust, si parca n-am chef sa-mi spuna ca mama face mai bun la gust ca mine

mai vad eu, daca luam oricum numai pentru tatal lui, pentru o matusa si pentru un verisor (care si el va deveni la mijlocul lui octombrie tatic). are foarte multe rude, dar astia sunt mai apropiati.

fratii si sora lui sunt mai tinerei, n-ai ce sa le aduci ca sa le placa, nu se intereseaza decat de iesiri la discoteca :-))

adina 19+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Salutare burticutzele mele frumoase, imi fac mea culpa, am lipsit cam multisor recunosc, dar nu pt ca nu mi-ar fi fost dor de voi, ci pt ca am fost destul de ocupata si zilele astea nici nu am fost prea bine dispusa...stiti voi, starea aia morocanoasa de care suferim aproape toate in anumite momente si din care m-a scos astazi o burticutza super-dragutza...Deocamdata nu raportam prea multe, decit vreun kg in plus, deci 6 pina acum...in rest, miscari de bebe, haine noi de gravidutza, ca ramasesem in pana de asa ceva, mai ales de pantaloni, camasuta de alaptat, un tricou de alaptat, port-bebe-uri care se fac paturici; apoi scoala de soferi: eu si Lucas invatam sa facem viraje si ne chinuim sa miscam volanul ala de la Loganul cel fara servo-directie...
Vad ca au aparut lucruri noi pe prima pagina si citiva bebelusi s-au "descoperit"... se pare ca si Stefania a aflat sexul bebelusului...sa fie toti micutzii sanatosi si sa aduca numai bucurii mamicilor, indiferent ca sunt fetite sau baietei...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin21+Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Stiu cum e zacusca, la mine numai mama face, ca nici eu nu am rabdare pentru asa ceva ... sa vad, daca avem un borcanel pentru Aswin, sau daca nu, ma uit in magazin :)
La astia mai tinerei ma gindeam acum, sunt produsele Jolidon, lenjerie sau costume de baie, insa trebuie sa stii marimile.
Dar sunt foarte faine si sunt probabil si mai ieftine decit dincolo

------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

BB, vad ca si tu ai luat o multime de lucrusoare pt bebelina...sa le poarte sanatoasa...imi plac, sunt f. frumoase. Vad ca i-ai luat si hainute groase de iarna, credeam ca sunt eu singura si ca poate am innebunit de le-am luat asa devreme...Mai vreau sa-i iau un fis din ala intreg, cu fermoar...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin21+Lucas Daniel

Mergi la inceput

Stefania, deci si in Italia au program din asta la magazine...caci si in Spania inchid la 14 si deschid la 17,30. Mie mi se pare tare ciudat ca in timpul asta sa nu gasesti descid decit la supermarket-uri gen Mercadona...
Felicitari pt bebelina Stefania!!!!

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin21+Lucas Daniel

Mergi la inceput

Adina, sunt bine, multumesc de grija.... Ce face Jasmina? Mai e bolnavioara? Sper ca nu, a trecut o saptamina de atunci...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin21+Lucas Daniel

Mergi la inceput

Mihuta, exact, sa cumperi pt bebe este extraordinar pt optimism si atitudine pozitiva...si eu capat un curaj foarte mare cind vad toate lucrusoarele acelea...momentul venirii lui pe lume mi se pare atit de real, atit de apropiat! Parca nimic rau nu se mai poate intimpla. Eu asa gindesc si asa simt, refuz sa-mi fie frica si sa ma gindesc la rau. Atitudinea pozitiva influenteaza si lucrurile in mod pozitiv....

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin21+Lucas Daniel

Mergi la inceput