Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)
Raspunsuri - Pagina 5
slimatei spune:
astia vor bataie...acuma fiecare cu ale lui ...pe mine ma streseaza ca in urmatoarele..cine stie cate zile... nu o sa am apa... cica o se ni se dea cu portia...de la 17-24...oare -s normali si eu daca merg la baie..ce fac?
Stefania cu Stefania la purtator
Kiva spune:
buna
am admirat si eu lucrusoarele , sunt foarte frumoase
dar eu nu am curaj sa cumpar !
pur si simplu nu pot sa trec acest prag !
am avut fel de fel de evenimente de-a lungul sarcinii .....
numar saptamanile cu nerabdare si imi doresc sa ajung in luna mai mare sa pot cumpara si eu ......
apropo , a mai avut cineva contractii nedureroase in afara de mine?
kiva22+
adinag spune:
BB, mai spune o data ce ai, ca in poze sunt si duble si sa nu le incurc, te rog... cele mai importante sunt body, care neaparat sa se inchida intre picioare sau ideal intr-o parte. pun un link sa va arat la ce ma refer. in nici un caz la gat sau la spate. camasute si tricouri sunt frumoase, dar in practica greu de manevrat la un nou nascut.
strampler iarasi fff practici (nu stiu cum se cheama pe romaneste, ma ajuta cineva?)
adina 19
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adinag spune:
STefania, nu stiu... pune-ti in timpul cand este apa niste sticle de plastic in wc pregatite pentru cazul ca mergi. altceva, nu stiu... peste tot? adica daca ma duc la mc donalds la restaurant tot nu pot merge la buda?
adina 19+
mihuta spune:
Stefania , apa in cada, daca ai cada in baie. Daca ai doar cabina de dus, apa in sticle cat mai mari.
Kiva , eu am avut, ba chiar dureroase, ti-am raspuns mai devreme, si eu am avut tratament cu gynipral si no-spa, apoi l-am rarit si intr-un final am renuntat la el. Continui doar cu utrogestanul, dar am in casa si no-spa si gynipral, pentru orice eventualitate. Insa de la episodul cu pricina am stat mai mult in casa la racoare si am facut un efort de a sta mai mult in pat. Si am cumparat si ceva lucrusoare ,chiar daca in spital am zis ca n-o sa iau nimic. Dar mie personal mi-a facut bine sa cumpar, pentru optimism si atitudine pozitiva.
23s + Sophia
slimatei spune:
adina e vb de zona unde locuiesc...in rest nustiu... acum incerc sa fac cate ceva prin casa caci fara apa...azi nu prea am facut nimic...macar de acum stiu...si mi-a cazut si fisa...am sa umplu cada cu apa ..daca e seceta e seceta...cica unde locuiesc socrii mei vin pomperii si le aduc apa de baut ca saracii le-au secat si puturile..ma tot gandesc asa si la ce folos ca si-au pus si hidrofor...
BB superbe...da eu tot nu reusesc sa iau nimik, un pic cred in ce spun babaele...sa o vad eu acum iesita...ca oricum cred ca o sa primesc destule deja mama s-a anuntat ...cica e mai bine sa primesti ...decat sa cumperi tu...oricum sa dea Dumnezeu sa le poarte sanatoasa...Iti admir curajul....
kiva la mine zice dr. ca erau contractii..dar eu nu as fi stiut daca nu mi-ar fi spus eu habar nu am cum sunt....doar ca simteam niste (dureri)intepaturi sub burtica, dar la un interval de timp regulat..dupa ce am facut tratamentul, s-au linistit si nu am mai avut deatunci... bine dar nici nu am mai facut cinestie ce efort...dar am pus pe mine la greu...cam atat pot spune ...mai mult nustiu...
Stefania cu Stefania la purtator
Kiva spune:
mihuta de cata vreme ai intrerupt tratamentul?
eu am facut 3 zile perfuzii cu ginipral si acum sunt in prima saptamana de dupa pefuzii si iau gynipral pastile ,si nospa
intai 3 pe zi si acum mi-a venit sa le raresc
desi ...azi am fost iar creanga si cand am venit am simtit iar burta grea , dra fara contractii
tu in ce saptaman le-ai simtit prima data?
vor mai recidiva?
in spital am vazut o fata care a pierdut sarcina la 21 de sapt si nu pot uita ...s-a petrecut atat de repede!
kiva22+
adinag spune:
Stefania, nu-i chestie de curaj sa cumperilucrurile inainte de nastere, ci e practic. In Austria toata lumea cumpara inainte, nu exista superstitia asta 8a fost si aici odata, dar nici generatia parintilor nostri nu a mai crezut in ea...).
Problema este ca daca nu ai inainte, cand sa cumperi? Ca doar tu ca mama stii cel mai bine ce vrei si ce ti se pare tie practic. Pe vremea mamei mele erau numai camasute, nu erau body (adic acand eram eu bb), pai eu nici nu m-as uita la camasute. Stiu din experiente ce greu e sa imbraci un nou nascut, si de aia zic - sa traiasca body-urile!
Dar lasa, ca peste cateva saptamani va trece si voua frica si va veti apuca de cumparaturi. Eu inca nu am luat mare lucru, si vreau sa mai recuperez din lucrusoarele pe care le-am avut la Jasmina si dupa aia vad eu ce-mi mai trebuie. Dar pana la sfarsitul lui octombrie vreau sa am totul gata...
Adina 19+
pufulet74 spune:
Salutam burticile :)
Noi raportam azi o zi cu urmatoarele evenimente: cumparaturi, cadouri penntru rudele din NL, papat, somnic si acum papat o portie uriasa de cartofi prajiti cu mujdei de usturoi, cascaval razuit si salata de rosii :)
Pina la urma problema cu asigurarea s-a rezolvat ca mi-au facut socrii asigurare in Olanda, se pare ca acolo sunt acoperite si riscurile legate de sarcina.
Stefania, felicitari pentru fetita !!! Sper ca te-ai linistit acum :)
------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
pufulet74 spune:
Adina, tu cind te duci la eco sa iti spuna ce e?
------------------------
Flory 24+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk