Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

BByasmi neatza....vad ca nu zici nimic de poze de la nunta....vezi ca noi nu uitam si le asteptam!!!

23+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

dany, nu am nici o poza faina de la nunta!! cand ma uit la ele ma iau nervii parca sunt un "tanc rusesc". numai vreau sa fac nici o poza pana dupa nastere cand sper sa imi revin!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

BB, suntem sigure ca nu este asa!!! arata-ne si noua macar una; stai linistita, ca unele suntem si mai mari-cat toata flotila

Eu am citit in CCM la nivel de unitate (presupun ca toate firmele au asa ceva)- in general este CCM la nivel national+cateva particularitati (eventual facilitati) functie de ce decide conducerea. Daca nu gasesti asa ceva pe servere-le companiei/firmei, intreaba la personal pentru o copie...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANY ..tuseu vaginal inseaman control "cu mana"..
apropo de tuseu vaginal..voi cam cate ati facut pana acum..eu am facut vreo 20 ..adica de cate ori merg imi face..am vb cu mamici care mi-au spus ca pana la 30 saptamani au facut doar vreo 3-4...
BB YASMI eu iti recomand ALPHA BANK ...am ceva experienta cu bancile ca sa zic asa..
..intrebare pentru fetele care nu sunt la prima sarcina!!!!!!!....
..cum schimba bebe relatia dintre soti??...mai este ca inainte ...cum se poarta sotii dupa nastere ??...mai este ceva ca iniante sau acum suntem o familie si atat??

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

SEXXY MAMMA multumesc Doamne ajuta pentru toate sa ajungem cu bine la termen!!!
..apropo de poze ..lasa vrajeala ca stim cat esti de frumoasa si trimite-ne o pozica cat de mica...
]..eu nu am apa calda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami si unde pot citi acest contract??
Big Mammma, multumesc de recomandare! acuma intru pe site la ei sa vad!!
poza am sa pun mai tarziu sau maine, daca nu mai reusesc sa intru azi.
ma pun inapooi in pat ca am dormit putin , de azi dimi de la 6!!
daca nu ne mai auzim azi, cu siguranta maine voi fi la apel!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

RGE, si asta depinde de la familie la familie...la unii relatia devine mai stransa, la altii nu..In plus, depinde si de starea mamei, de schimbarile ei hormonale (in principal "materializata" prin depresia pos-natala").
Eu m-am simtit mai "abandonata",imi venea sa ma cert cu el toata ziua, mi s-a parut ca ne-am "racit" (spre ex. pana atunci adormeam in bratele lui- era ca un ritual , dupa stateam mai putin impreuna- am dormit cateva saptamani in camera lui Sebastian si a fost o trecere cam brusca...). A trecut o perioada, acum este aproape la fel ca inainte de nasterea lui (doar ca nu mai sunt singura alintata, ci am trecut mai pe planul doi...). Ma astept sa am si acum o perioada nasoala, dar va trece... sper mai usor ca am "experienta" , sunt deja invatata, stiu la ce ma pot astepta!

Eu mi-am revenit complet cand m-am intors la serviciu (la 7-8 luni de la nasterea lui Sebastian), imi pare rau sa o spun dar pana atunci m-am simtit ca o "leguma" (inclusiv cu memorie extrem de proasta...), fara prea mare utilitate (desi eram non-stop cu el, il alaptam si il vegheam cu grija..deci contribuiam la cresterea unui pui de om). La mine a si fost o trecere brusca de la un program prelungit la serviciu la unul de stat acasa (nici in oras nu ieseam, nu aveam prietene decat vecinele de bloc care aveau copii de aceeasi varsta si ne plimbam).

Mergi la inceput

BB, dupa cum am spus, daca nu il aveti pe un server al firmei/ intranet, ar trebui sa il gasesti/sa il ceri de la Departamentul Personal sau ceva de genul acesta....CCM la nivel de unitate este particular fiecarei firme..dar ar trebui sa respecte minim CCM la nivel national- vezi pe sectiunea Legislative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, burticutzelor, se pare ca zilele urmatoare nu vor fi atit de caniculare. De-abia astept sa se mai racoreasca, sa pot iesi si eu din casa...
Noi suntem azi in ultima zi a lunii a 5-a, deci de miine intram in saptamina 23 si respectiv in luna a 6-a. Bebe se misca tare mult, dar totusi nu e agitat...e o figura...

Ce mai fac ceilalti bebelasi?

Kiva, stai linistita, nu e vorba de lichid amniotic, scurgerile de genul ala sunt normale, cred ca au legatura cu hormonii...

Cami, ce face Stefania? Nu sufera si ea de cald?

Pussi, hai ca pina la urma ai inceput si tu sa iei in greutate, inseamna ca te simti bine.

BB, cred ca pt fas din ala trebuie sa mai asteptam putin...

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin21+Lucas Daniel

Mergi la inceput

CAMI...discutia asta am avut-o cu sotul...pentru el bebe nu inseamna ca trebuie sa schimbe relatia dintre noi ..din contra ..acum il citez pe el..putem sa mergem la restaurant si sa-l luam cu noi, la munte sau oriunde plecam...putem sa facem totul ca inainte numai ca acum suntem 3....eu am incercat sa-l fac sa inteleaga ca nu mai este nimic la fel..si a inceput de acum...daca inainte nu stia cum sa fuga mai repede de la serviciu ca sa vina acasa sa stam cat mai mult timp impreuna ..acum nu stie cum sa stea mai mult la serviciu ca sa vina cu mai multi bani...cateodata chiar nu-l mai suport ..el care imi spune ca nu trebuie sa ne schimbe bebe..el s-a schimbat cel mai mult...am incercat sa il fac sa inteleaga ca daca nu avem bani o sa ne limitam la un patut de 5 mil..cu cat face mai multi bani cu atat o sa cheltuim mai multi bani.atunci nu o sa ii mai iau patut de 5 mil..ii iau de 20 ......cateodata ma gandesc cu groaza ca a trecut asa repede sarcina...trece timpul..si acum in loc sa ne mai bucuram cat putem pana nasc din contra tragem cat mai tare....nu stiu daca m-am facut inteleasa dar multe mamici m-au speriat nu stiu daca au facut-o din rautate sau chiar au spus ce simt insa la multe dintre ele le pare rau ca au vrut bebe asa devreme...eu ii multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a dat..si niciodata nu o sa-mi para rau pt asa ceva..pentru mine bebe insemna sa ne apropie mai mult daca se poate decat eram inainte..

Mergi la inceput