Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)
Raspunsuri - Pagina 22
slimatei spune:
quote:
Originally posted by dany26quote:
Originally posted by dana vio
Am o intrebare ptr fetele mai avansate (in varsta sarcinii, adica!): eu am uter retrovers si placenta este pozitionata undeva in fata, spre abdomen si BB este foarte jos. N-am probleme cu colul, am "beneficiat" si de un tuseu vaginal cu aceasta ocazie. Intrebarea mea este alta: eu il simt pe BB mai ales dimineata cand isi schimba pozitia, ca "ceva" foarte tare in burtica, daca pun mana il simt efectiv cat este de mare, il simt cum se intoarce! Voi ati experimentat asa ceva?
Cand loveste il simt mai rar, tocmai din cauza pozitiei.
In rest, toate bune!
dana vio 18+
Neatza fetelor!!!
Buna Dana vio si eu am uterul retrovers si placenta situata anterior....dar la mine este ciudat ca in sapt 19 spre 20 si 21 l-am simtit f bine pe bebe in abdomen -la o palma sub buric ....
22+ ANDREI
idem...dar tottul e ok..cel putin asa zice dr.
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
Jasmin012 spune:
Vad ca vorbeati despre purtatul centurii...eu una cred ca am sa port, desi nu va fi usor...mi-a fost recomandata si de persoane mai in virsta, care n-au purtat la rindul lor si le-a parut rau...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin22+ Lucas Daniel
slimatei spune:
si noi ne-am dorit aces copilas fff mult... si eu sper ca o sa ne apropie cat mai mult (asta in cazul in care nu voi deveni eu mai egoista si mai invidioasa..cine stie am inteles ca e posibil...)
dar e la fel de drept ca e munceste m.mai mult ca prima...
Stefania cu Stefania la purtator
stefy & tot foto
anacami spune:
Roxana, dupa cum am spus si noi am avut o asa perioada, acum ne-am revenit! este normal sa fie si asa, intri in ceva necunoscut, ai temeri inclusiv legate de modul in care te vei descurca. Pana la urma totul trece, te schimbi nitel-este normal- dar te reacomodezi intr-o noua postura si "formatie". Daca acum va fi mai greu cu iesirile, gandeste-te ca peste 3-4 anisori o sa fie poate mai frumos in formatie completa...Eu asa am inceput sa simt de cand ne intelegem cat de cat cu Sebastian, de cand a inceput sa devina omulet si nu mai este bebelusul fragil de la inceput! Deja imi imaginez cum o sa fie iesirile noastre cu 2 copilasi- si intentionam ca atunci cand va fi si bblusa mai maricica (macar ca Sebi acum) sa calatorim prin lume- adica sa ne luam revansa. Nu zic ca nu se poate si cand sunt f.f. mici, dar este cred mai greu...
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
RGE spune:
CAMI exact asa vedem si noi lucrurile..plus ca tot ce ne-am dorit sa facem si nu am putut vrem sa facem toti 3..de abia asteptam sa mergem in DISNEY LAND..cred ca o sa fie superb....insa cu munca asta e mai deprimant...eu sper totusi ca al meu sa inteleaga ca banii nu sunt totul...sau poate sunt eu in depresie pre natala ..ca prea plang foarte usor...ma irita orice...saptamana trecuta chiar am facut-o urat rau de tot..nu v-am spus ca mi-a fost rusine dar va spun acum...am ajuns chiar sa ma uit in telefonul lui si l-am luat din somn si am inceput sa tip la el ..am facut o criza de care chiar imi este rusine....de multe ori la serviciu nu poate vorbi si persoanele cu care are treba le da sms..si intr-un mesaj scris ceva de genul" vin maine dimineata daca se poate..cu actele"...bineanteles ca eu continuarea cu "actele" nu am mai vazut-o.....am devenit foarte paranoica si sensibila..mi se pare ca nu mai sunt frumoasa ca inainte in ochii lui...ma enerveaza ca nu isi mai doreste sa facem dragoste la fel ca inainte (de fapt ii este frica si stie ca nu imi surade) dar vezi si tu cum le interpretez..sunt constienta a doua zi ce am facut si ce prostii gandesc dar pe moment nu mai sunt cu capul pe umeri ca sa zic asa...
ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
anacami spune:
Roxana, idem am fost si eu!
stai linistita, nu este chiar asa!!!! in primele luni era putin obositor (neaparat sa-l implici si pe el, macar la baitza), dar dupa ce a inceput sa mai cresca, sa rada, sa gangureasca, sa mearga de-a busilea, sotul meu a devenit dependent de el!! pleca cateva zile undeva si i se facea un dor nebun dupa el...Nu mai vorbesc de acum, cand sotul este acasa, Sebi este non-stop in carca lui, se joaca, discuta si "lucreaza" impreuna (mesteresc diverse, repara electronice , masoara si schimba baterii,etc...).
Tati este topit dupa Sebi, Sebi innebunit dupa tati!!!Tati face baie cu el, tati se joaca mai mult decat mine- eu sunt "disponibila" again , am mai mult timp liber decat tati - sa zic asa )! In primul an cel putin era invers!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
darleena spune:
Roxana stiu ca inca nu am experienta ca sa pot vorbi, dar cred ca depinde foarte mult de femeie cum isi imagineaza (si ca atare pune in practica) ca va fi dupa nastere.
Eu am exemple si asa si asa: o prietena de-a mea a facut 3 copii, dar nu s-a omorat cu cresterea lor. A avut bona de cand a nascut primul copil si mai are si acum. Nu vreau sa spun ca este o mama rea; doar ca nu a vrut sa stea si sa se extenueze cu copiii. Daca o vedeti nu ziceti ca are 3 copii acasa, arata superb. Si acum parca ar mai face unul
Alta prietena e la polul opus: de cand a nascut e numai ea cu fiica-sa (un an jumate) pentru ca sotul ei e plecat din tara la munca si aici nu prea are ajutor din partea parintilor. Si mi-a si zis ca e innbeunita, ca nu mai suporta; iar despre al doilea copil nici nu se pune problema.
Eu sunt genul de om caruia nu prea ii plac schimbarile, si de aceea as vrea sa revin la viata de dinainte, pe cat posibil, aika sa nu imi arunc toate obiceiurile care imi faceau placere pentru ca am copil.
25+ si baby Kara
dany26 spune:
Slimatei...uf ce bine ca nu sunt singura si am cu cine sa ma consult in pb asta! Pai eu miercuri acum ma duc la dr sa ii povestesc situatia cap-coada...si chiar sunt curioasa ce zice....sper sa fie ok si la mine! Tu cat ai colul ?
RGE mersi pt explicatia Tuseului vaginal....eu credeam ca e o "opertiune" specifica pt situatia cand ai uter retrovers si placenta anterioara Mie pana acum doar de 2 ori mi-a facut acest tuseu...sper sa nu fie prea putzin...
23+ ANDREI
dany26 spune:
Jasmine ai spus ca ieri sau alaltaieri ti-ai cumparat pantaloni ...de unde????ca eu nu prea gasesc care sa imi fie buni la burta si mai mici de la burta in jos...Adica daca imi sunt buni la burta in jos vin f largi si aiurea rau....
23+ ANDREI