Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007(50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..referitor la burtica ..eu cred ca depinde de organismul fiecarei mamici in parte...majoritatea mamicilor pe care le stiu la botez(adica la vreo 2 luni dupa nastere)..aratau bestial nici nu ziceai ca ele sunt mamicile..asa cum fiecare sarcina este unica, fiecare gravida ia intr-un anume fel kg in sarcina cred ca e acelasi lucru si dupa..depinde de organismul fiecareia..

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Stef, daca ti s-a rarit parul, atunci e foarte probabil sa nu-ti mai cada asa mult dupa nastere. De obicei cade mult la femeile la care in timpul sarcinii s-a indesit parul (de fapt, nu este mai des, ci cade mai putin).
Caderea parului nu este numai de pe urma calciului, ci si din cauza schimbarilor hormonale. Vitamine pentru par sunt in primul rand A, D, Ca si desigur B. A nu-i voie de luat in timpul sarcinii, nu-ti fa griji.
Sa stii ca si eu te-am gasit foarte frumusica, Stefi, si dupa cum vorbeai tu mereu ma asteptam sa fii grasa tare, dar tu ne-ai pacalit :-))

Adina 19+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Asa este Roxana; trebuie insa sa nu luam in considerare doar grasimea- spre ex. uterul nu mai este totusi la fel de mic ca inainte de cele 9 luni.A trebuit sa creasca cat o mingea de fotbal (spre ex.) si nu isi revine brusc la dimensiunea unui mar (tot ex.). Oasele bazinului sunt mai late, pt. ca au trebuit sa se dilate astfel incat sa tina sarcina si sa poata trece bb printre ele. Cunosc mamici care spun ca au slabit f. mult, ca au mai putine kg decat inainte de sarcina dar totusi hainele de dinainte inca nu le incap.
Dar depinde de fiecare..pana la urma mai trebuie suportata o perioada mica, dupa care uitam...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by RGE

..referitor la burtica ..eu cred ca depinde de organismul fiecarei mamici in parte...majoritatea mamicilor pe care le stiu la botez(adica la vreo 2 luni dupa nastere)..aratau bestial nici nu ziceai ca ele sunt mamicile..asa cum fiecare sarcina este unica, fiecare gravida ia intr-un anume fel kg in sarcina cred ca e acelasi lucru si dupa..depinde de organismul fiecareia..

ROXANA 27+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Da, Roxana, dar nici sa te pui la zid ca daca dupa o luna nu arati ca inainte e o tragedie. Si la mine e exact invers, eu -sincer- nu cunosc nici o mamica sa fi aratat o luna dupa nastere bestial... din punct de vedere al siluetei! Si cum in primele 6 saptamani nu-i voie sport (uite si ce-a spus Cami), la cezariana probabil mai mult timp, e greu.
Insa eu nici nu cunosc mamici asa tinerele, aici nu prea face nimeni copii la douazeci si putin. rar inainte de 30. Poate si asta joaca un rol, ca se schimba organismul cu varsta. Si desigur e o chestie genetica...
Dar eu zic, cum o fi, o fi, nu? Ca doar oricum suntem frumoase...

Adina 19+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Adina, multumesc ptr raspuns!

Mergi la inceput

tocmai citeam contractul colectiv de munca la nivel de societate si ma bucuram ca o sa primesc bonus de nastere un salariu mediu pe firma, o sa-mi compenseze 2 luni diferenta de la indemnizatia de maternitate/crestere a copil(?), pot sa beneficiez de program redus daca ma intorc mai devreme de 2 ani..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by dana vio
Am o intrebare ptr fetele mai avansate (in varsta sarcinii, adica!): eu am uter retrovers si placenta este pozitionata undeva in fata, spre abdomen si BB este foarte jos. N-am probleme cu colul, am "beneficiat" si de un tuseu vaginal cu aceasta ocazie. Intrebarea mea este alta: eu il simt pe BB mai ales dimineata cand isi schimba pozitia, ca "ceva" foarte tare in burtica, daca pun mana il simt efectiv cat este de mare, il simt cum se intoarce! Voi ati experimentat asa ceva?
Cand loveste il simt mai rar, tocmai din cauza pozitiei.
In rest, toate bune!

dana vio 18+

Neatza fetelor!!!

Buna Dana vio si eu am uterul retrovers si placenta situata anterior....dar la mine este ciudat ca in sapt 19 spre 20 si 21 l-am simtit f bine pe bebe in abdomen -la o palma sub buric (deci sigur il vei simti si tu)dar de o sapt si ceva il simt mai mult ca ma loveste pe la noada decat in abdomen...fara dureri....Zi-mi te rog cum e acel tuseu vaginal?In ce consta ???Colul meu e 3,5 al tau cat este??!!

22+ ANDREI

Mergi la inceput

acum am vazut ca nu se pot vizualiza paginile din linkurile cu mobila pt. bb
era:
www.pali.it ; se selecta Italia (la celelalte nu am gasit catalogul cu produse si apoi "Prodotti" ; dupa aceea "Camerette per reclama - reclama mascata " (niste minunatii ). Ultima de jos-dreapta era Caprice (cred ce spunea RGE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimineata
am reusit sa ne trezim si noi!! a fost ff frumos la nunta desi salivam dupa sarmalute cand au venit de abia am putut papa una...
anca, cum te simti acasa???
roxana, ai intrat in ultimul trimestru de sarcina!! sa fie cu noroc pana la capat!!
kiva, incepi si tu cu gandurile negre!! capu' sus si fii puternica si optimista pt bebe tau!! scurgere de care zici tu am si eu, de mai multa vreme si infectie (ciuperca) nu e ca am facut analizele!! tu iei Utrogestan?? eu tind sa cred ca si de la utrogestan e.
aseara bebelina a fost asa de "dansatoare", imi lua burtica din loc....
cami, unde scrie in contract daca beneficiezi sau nu de salariu bonus pt nastere?? ca vreau si eu sa stiu.

va pupam pe amndoua!!!

PS: stiti cumva de la ce banca se merita luat un credit de nevoi personale??

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 25+ de bubulina Iasmina Alissa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Hehe, se vede ca fetele care mai au copii au alta viziune asupra modificarii organismului dupa nastere.
Noi, astea mai "tinere" credem ca o sa ne revenim imediat.
Si eu imi dau seama ca o sa trebuiasca timp pana ce corpul isi revine la forma de dinainte, dar macar ma amagesc si eu acum ca nu o sa dureze atat
Lasati-ma si pe mine sa visez va rog...nu de alta dar altfel cad intr-o depresie acum si nu vreau.

25+ si baby Kara

Mergi la inceput