*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Gabiu...doctorii de moda veche recomanda 2 ani inainte de o noua sarcina.Vremurile s-au schimbat,acum nu mai e asa o problema,depinde de uterul tau(Vezi cazul Ilenei Marius-colega noastre de odisee)sper ca nu spun vreo prostie...Of ,ce nostalgica devin cand va "aud "vorbind de o noua sarcina...Undeva,in subconstient,as mai fi dorit un bebe...chiar daca e tare greu...Dar nu mai am voie...poate peste vreo 10 ani o sa ma risc ...la un vitro!Daca o sa vrea si al meu,bineinteles.Ca acum e tare depasit de puiuti...Deja afectiunea lui e vanata de cei 2 puiuti(delfinutul si pupaza)...si nici vremurile nu sunt extraordinare...

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

chris, gabiu, multumesc pentru raspunsuri...imi doresc inca 2 sau 3 copii, dar nu voiam chiar acum, ci peste vreo 2 ani. Voiam sa ma bucur de Calinut mai intai.. eu sper sa nu fie asa, desi tare am un feeling..regret ca n-am luat Exluton, o sa-mi fac un test de sarcina si ma duc sa vb cu doctora mea sa-mi puna sterilet, dupa ce se confirma ca nu-s gravi. Acu daca e sa fie, mai facem unul , dar in cazul asta voiam sa stiu daca mai pot alapta.

gabiu, eu stiam ca trebuie sa astepti cam 6 luni ca sa se refaca uterul..desi n-ar strica sa astepti un pic mai mult ca sa fii sigura.

Chris, de ce nu inca un bebe peste cativa ani? Iti tin pumnii

Mai e ceva, Calinut saliveaza abundent de vreo 2 zile, isi face manutele/manecutele fleasca, e normal? Parca am mai citit de ceva bebei cu acelasi lucru, dar nu mai tin minte daca e normal.

Ma duc sa citesc din urma, am vazut printre randuri ca sunt vesti despre Sonia, ma rog sa fie bine.

Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)

Poze bebe

Mergi la inceput

angela, e cred ca sangerarea e de la pastilute, in mod normal daca alaptezi nu trebuie sa-ti vina ciclul. Exluton care se iau la noi au efectul asta advers, dau sangerari (nu in toate cazurile bineinteles).

ali, felicitari pt perseverenta si rabdare! pana la urma socrii nu vor decat binele vostru, desi uneori pot fi stresanti. eu sincer nu cred ca e nevoie de completare, bebe e foarte bine ca greutate (wow, 7 kg!!), dar tu fa cum crezi ca e mai bine

Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Arcadia,te-ai uitat in gurita?Posibil sa apara un dintisor!Putin te invidiez...imi dau lacrimile,dar nu e ciuda din aia negativa...mai degraba parere de rau...Acum constientizez ce mult mi-as mai fi dorit!

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna fetelor!
Ma bucur tare sa aud ca Sonia este bine dupa operatie. Ma rog in continuare sa se recupereze repede si sa fie o reusita si operatia de coretie totala de la 9 luni. Pentru Kay multa putere sa fie alaturi de fetita ei. Sper sa se stranga cat mai repede suma necesara, azi am ajuns si eu la banca si am depus o mica suma pentru ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Nu exagerat de mult, poate ca nici chiar 2 ani, dar lasa ceva timp. Eu, la 4 ani dupa prima, m-am vindecat destul de greu, iar durerile au fost foarte mari. Se face taietura peste taietura, in termeni mai plastici. Si nu numai pe burtica, ci si uterul se taie, mi se pare, tot in acelasi loc. Va fi un uter de doua ori traumatizat. In plus va fi greu, daca nu ai ajutor, sa te descurci si cu un bebe micutz si cu unul nou nascut, pentru ca nu ai voie sa ridici absolut nimic, pe cat posibil chiar foarte putin si nou nascutul.

Miki

Mergi la inceput

Chris draga, , la asta nu m-am gandit. O sa ma uit ca acum imi doarme in brate Te inteleg cu bebeii, si eu imi doresc mai multi..Poate experimentezi un pic si sentimentul acela de pierdere irevocabila, ma refer la legarea trompelor..Dar eu sunt optimista, medicina evolueaza rapid si poate peste cativa ani se vor rezolva si problemele uterului si ai putea sa concepi inca un bebel, daca nu altfel atunci in vitro, cum bine ai zis. Pana atunci cred ca te bucuri dn plin de minunile tale, e super ca ai si baietel si fetita, si eu vreau neaparat si o fetita

Pepsica, merci de raspuns

Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Mica l-am intrebat pe sotul meu si a spus ca dupa Piata Minis, venind dinspre piata, pe stanga este o cladire galbena ca o gradinita/scoala, si acolo, la parter.

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Arcadia si Ana mea saliveaza mult, dar nu e vorba de dintisori. A controlat-o doctorita si nu ii da nici unul.

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Nu am mai scris de ceva vreme, vroiam sa spun si eu ca ma bucur enorm ca a reusit operatia Soniei, ma in continuare pt ea.

Angela, si mie mi-a venit ciclul acum doua saptamani si atunci alaptam exclusiv, deci se poate sa vina.

Arcadia, am o prietena care a ramas insarcinata cand avea copilul 4 luni si s-a intarcat singur din cauza asta. Mi-a spus ca din cauza sarcinii nu a mai putut alapta. Nu stiu cat de adevarat e, dar mie asta mi-a spus...

Fetelor, am si eu o problema : laptele meu nu mai e bun.
Nu stiu ce am facut, am racit, m-a tras curentul, dar saptamana asta m-am simtit foarte rau, n-am putut sa mananc mai nimic si banuiesc ca din cauza asta a scazut calitatea laptelui, e numai apa. Mananca juniorul meu si cate o ora, o ora jumate la san si nu se satura, iar inainte erau suficiente 15-20 minute... De 2 zile am inceput sa-i dau completare, mi-a recomandat dr Milumil, dar nu prea il vrea. Am reusit sa i-l dau abia atunci cand e foarte obosit si ii e foarte foame.
De aseara am inceput si eu sa mai mananc cate ceva, am inceput sa iau iar fier si elevit, ce-as putea sa mai fac sa fie iar lapticul bun?
Ar trebui sa incerc sa ii dau un alt tip de lapte praf, poate nu ii place asta? Cum sa fac trecerea? Sa ii dau doar lapte praf, sa nu ii mai dau san?
Va rog sa-mi raspundeti daca stiti!!!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput