*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(5)
Raspunsuri - Pagina 25
eimotto spune:
Mai fetele eu am mai spus-o dar stiu ca de multe ori mesajele sunt citite in diagonala
. Deci ciclul poate sa vina oricand chiar daca alaptezi (oricand incepand cu a 6-ea saptamana) Asta inseamna ca (daca nu ma insel grav) pana atunci a avut loc deja o ovulatie.
Chiar daca vine ciclul puteti alapta. Eu la Iulia am avut ciclu pe la 5 luni si am mai alaptat inca o luna aprox. Acum mi-a venit pe la 7 saptamani ciclul. Am o prietena careia i-a venit la 6 saptamani si a alpatta pana la 7 luni. Si am o alta careia nu i-a venit ciclul pana la 9 luni. Nu va mai luati dupa vorbe de genu ca daca alaptezi nu poti ramane insarcinata.
Arcadia daca esti
si mai ales pentru ca iti mai doresti bb
felicitari. Eu stiu ca poti alapta dar numai pana la un anumit moment (parca 6 luni?).
Kid - mai bine renunti la completare. Pune mana si papa bine, bea ceaiuri de chimen, anason si fenicul, daca ai banuti poti sa iti cumperi niste galactogil (costa pana in 50ron cutia) si nu in ultimul rand incearca sa dormi. Parca Ella spunea (si m-a distrat) ca noaptea sanii ei fac "refill".
La Multe Lunisoare pentru ieri
Maria Eleonora
Maria Cristina
Florin Mario
Teodor
Riana Alessya
Si La Multe lunisoare pentru astazi
David Cristian
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei
kid spune:
eimotto, multumesc pt raspuns. Poti sa-mi spui galactogil-ul pt ce e?
Cu dormitul stau cam prost. Sunt foarte obosita.
Juniorul meu se trezeste aproape din ora in ora noaptea sa manance, iar ziua e mai mult treaz. Are o repriza de somn de vreo 3 ore, dar cam atat.
I-am dat acu doua seri lapte praf si a dormit si el 4 ore, dar acum nici nu reusesc sa-l fac sa manance mai mult de 20-30 de ml la o masa, deci tot cere de mancare la o ora, o ora jumate... Nu stiu ce sa mai fac, are un program total aiurea de masa!
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
arcadia spune:
Kid, e cu siguranta de la faptul ca nu ai mancat. Pune mana si papa, cum zice si Eimotto, faci bine ca iei Elevit si fier, si eu iau, si o sa vezi ca isi revine laptele si nu mai e nevoie de completare. N-are rost sa-i dai, daca mananci tu bine e suficient laptele tau. Am observat si eu la mine ca daca mananc bine, mai ales carne, lactate, fructe si multa apa, am lapte destul. Acu daca e sa fie bb2 sper sa nu se intarce Calin, mi-ar parea tare rau.
In leg cu oboseala, noaptea cand se trezeste prima data ia-l cu tine in pat si da-i sa pape asa, o sa adoarma dupa ce scapa sanul si probabil vei adormi si tu. Daca se trezeste e deja langa tine, doar introduci obiectul muncii
si gata! Asa sigur vei reusi sa dormi mai mult. Ziua e de ajuns ca doarme 3 ore, si al meu tot atat doarme ziua, in rest incearca sa-l lasi sa se joace si singur, de ex ia-i un bouncer ceva, pt exemplificare vezi filmuletul facut de Elteka, e in contul ei de poze printre ultimele, e foarte fain. Galactogilul e pentru lactatie, dar in cazul tau cred ca o sa fie de ajuns daca mananci bine.
Eimotto, sunt o toanta!
Eu credeam ca procentul sa ramai insarcinata daca alaptezi e foarte mic, de asta m-am bazat pe treaba asta. Acu sa vedem. Peste o sapt voi sti sigur daca sunt sau nu
si va anunt.
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
carrie spune:
Doamne ce bine ca e bine Sonia…!!!!
Elteka, legat de trezitul noaptea, Theodora mi s-a sculat pina la 3 ani si si acum cateodata la pishu…si vreau sa spun ca pina la 5 luni se trezea odata la 5 dimi.apoi au inceput dintii si a fost dezastru cateva luni.copiii isi schimba programul cand te astepti mai putin…
Ali eu te sfatuiesc sa nu-I dai nimik laxative, si a mea face kk la 3 zile si 3 pediatri mi-au spus ca atata timp cat scaunul are aspect normal adina moale si galbui nu e constipatie!
Lulu, am si eu o prietena a carei fetitza a avut aceeasi sensibilitate la ureche, e pe forum cu nick-ul Raluca contacteaz-o daca vrei mai multe informatii.
Arcadia, io eram cazul cu salivatia excesiva care la un moment dat i-a facut noapte alba atata s-a inecat.acuma a invatat s-o inghita.a fost suspiciune de reflux, mai e inca dar neonatologul a zis ca daca saliva e clara si transparenta e doar salivatie si nimik grav deci nu m-am mai stressta.si ea isi suge pumn maneci, le flescaie toate. Mai folosim babetici de protectie.
De ce nu iti faci un test de sarcina?
Thea mi-a plecat la tara cateva zile , imi pare rau ca ploua de rupe, si-s deja melancolica , mi-e dor deja de ea.
Llegat de completare am zile ca ieri cand trebuie sa-I dau, nu e f incantata….
Kid, s-ar putea san u-I placa Milumilul, si eu asa am patit cu Thea si apoi a baut Nan f bine.trecerea se face treptat, pui laptele nou in proportie mica si apoi o cresti.
Eu cred ca noaptea se scoala asa des de foame, nu?
Vreau sa va intreb ceva:in zilele cand ii dau completare o doare mai rau burtica…de ce?de la lapte praf?
pupicei
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
ELTEKA spune:
Arcadia,
bine zicea DidiAlex de plantat capsunele
Ma gandeam la tine azi dimineata, citind si ca prin minune ma intreaba sotulache: si cand ne apucam de urmatorul?
Ti-am vazut pozele 
Kid,
de unde stii ca nu e bun laptele? Si al meu e transparent, dar la caldurile astea cred ca e exact ce trebuie. Siroieste de-l innec pe saracu' copil, se enerveaza, dar de cate ori se intampla asa oserv ca laptele e alb-transparent. Ala galben si cremos e la sfarsit, nici nu-l vezi daca bebe suge. Eu vad clar diferenta de cantitate cand mananc bine (mi se fac tari beton si imi siroiesc) si cand nu prea. Si continui sa iau vitamine. Iti iti pumnii sa reusesti, nu dispera 
Eimotto,
al meu sta cu capul dat pe spate, adoarme la a 5a zgaltaitura
. Ma gandesc cu groaza ca pe saltelele japonezilor ma batzai (ca sunt vreo 3 una peste alta
), dar la mine acasa n-o sa mai pot...am altfel de pat si am si o saltea speciala, am dat o gramada de bani pe ea ca eu am probleme cu coloana
sa nu-ti zic cu scartaie asta cand ma hatzan...saracii vecinii mei ![]()
Si Dolofanel saliveaza tare zilele astea... Si tocmai cand il "uit" pe pat fara nimic sub gurita se intampla...Am sa ma apuc sa scriu legile lui Murphy pentru mamici...
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
arcadia spune:
Elteka, e o diferenta intre "cand il facem pe urmatorul" si "l-am facut deja"...
Oricum eu m-am agitat asa de tare ca nu stiu daca sa ma supar sau sa ma bucur. Cred ca o sa ma linistesc abia cand o sa stiu sigur.
Nu stiu daca am povestit, cand am fost in excursie la Bran (avea Calin o luna si o sapt), i-am dat sa pape in castel
am gasit o bancuta intr-un fel de firida sus, unde sunt facute si pozele cu chenar. Radeau prietenii nostri ca e singurul care a mancat la restaurantul Bran de muuuult timp incoace
Sau poate nu.. Din nefericire asta e singura excursie cu care ma laud.
Carrie, da, salivatia e transparenta. Deci sa stau linistita. Merci 
Sa va mai zic ca am mancat 7!! sandvisuri si tot mor de foame?? Ma duc sa-mi mai fac vreo 2..
Mami de
Poze bebe
pauly spune:
buna mamici de capsunele,
ne este foarte dor de voi, dar din pacate nu pot intra mai des ca am multa treaba la lucru si trebuie sa il ajut si pe sotul meu, dar ne este foarte dor de voi.VA MULTUMIM PTR URARILE FACUTE PRINTESICII NOASTRE.
sa va spun cateva cuvintele,urmarim cu mare atentie starea Soniei si am trimis si noi o donatie ptr acest suflet drag, si ne rugam sa o ajute Dumnezeu sa se face bine...iar lui Kay sa ii dea multa putere ca sa treaca peste toate aceste incercari.
Riana este bine , sanatoasa ...mananca, papa, doarme si se joaca...e o dulce mica care zambeste tot timpul.este foarte prietenoasa cu toata lumea ..nu plange nici macar la doamana doctor...plange doar cand ii este foame.
colici nu am avut deloc, sper sa nu avem nici de acuma inainte...papam si lapte praf si lapte de la san..mult mai putin cei drept...dar inca vrea tziti..![]()
seamana din ce in ce mai mult cu tati...iar tati este topit dupa ea...iar eu ador fiecare bucatica din ea...sunt implinita ca femeie..sunt foarte fericita ca Dumnezeu ma ajutat sa devin mama si ca am un copilas sanatos , cuminte si frumos
.
AM PUS CATEVA POZICI CU RIANA.
despre mine...eu sunt bine, mi-am revenit total dupa sarcina...multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatoasa...am o mica infectie urinara dar o tratez..dar in rest sunt ok.
VA PUPAM PE TOATE SI VA DORIM NUMAI BINE!!

Paula
de bebe Riana Alessya
http://community.webshots.com/album/558922997CueQjf
kid spune:
arcadia, carrie, elteka Multumesc pt raspunsuri.
Am sa incerc sa-i dau humana, sa vad daca ii place mai mult. Oricum, de 3 zile de cand am inceput sa-i dau lapte praf, a mancat f putin, cam 70 ml pe zi. Ca sa nu zic ca aproape la fiecare masa ii fac 60 sau 90 ml din care el mananca 5-10 ml sau deloc si tot il arunc... Doar cand ii e f foame mananca cam 40 ml. Si observ ca prefera sa pape la san, dar laptele meu e mai mult apa acum si chiar daca papa mult nu se satura
Iar pipi face aproape continuu. Il schimb cam la o ora. Si tot de cand am inceput cu laptele praf il doare mai rau burtica 
arcadia, pai eu numai asareusesc sa prind ceva somn. Il tin toata noaptea langa mine in pat.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
arcadia spune:
Kid, looks familiar ![]()
Pauly, chiar ma intrebam azi unde ai disparut. Ma bucur ca ai revenit. Ai o fetica tare frumusica.
Elteka, ti-am vazut si eu pozele. Ce ziceai tu ca Elias e uratel cand s-a nascut, vezi ce frumos s-a facut acum? Imi plac mult si comentariile pozelor, si mutritele lui Elias sunt surprinse super fain, mai ales cele cu palariuta 
Ies si eu la plimbarica, va pup.
Mami de
Poze bebe
CHOWPERSA spune:
SALUT TUTUROR MAMICILOR SI MINUNILOR PE CARE LE-AU ADUS PE LUME.
Eu am reinceput serviciul asa ca voi intra pe net ca inainte, adica o data la 4 zile.Nu e mult dar...decat nimic.
Am aflat de Kay la tv. si m-am ingrozit de stire(am plans pt. micuta Sonia si pentru mama ei), binenteles ca nu am aflat cine este decat cand am intrat aici, si parca durerea e mai mare atunci cand ii ''stii'' pe cei ce patesc ceva.Sunt alaturi de ele si ma bucur sa aflu ca sunt mai bine , in masura in care se poate binenteles sa fie bine.
Ma bucur ca exista atata lume de bun simt si care isi ajuta aproapele atunci cand acesta are nevoie.
Acum voi incerca si eu sa fac ceva pentru a ajuta o mamica si minunea ei, asa cum si eu la randul meu am fost ajutata.
Sa nu credeti ca o fac conditionat sau ca vreau sa platesc o datorie, asi fi facut-o chiar daca nu va cunosteam ....e prea dureros ce i sa intamplat.
Va iubesc din inima si va doresc multa sanatate si multa iubire.
In masura in care timpul imi va permite voi fi aici, cu voi.
DANNA SI MINUNEA EI :
ALEX-GABRIELhttp://www.flickr.com/photos/11014917@N08/
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE