*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(5)
Raspunsuri - Pagina 23
lulu26 spune:
Sper ca nu e prea tz...dar azi a avut timp si sotul si a depus Soniei banuti. Astfel contul in euro de la brd s-a mai marit ![]()
Cate-un pic, pic, pic...si la mai mult!!!!
De la noi un pic...de la Dumnezeu mult!!!!
Lulu si
Alessia Ioana
mica0307 spune:
Mesaj Oana:"E foarte bine.Totul a mers perfect.Maiine o detubeaza.Nu mai are oxigen ,nici prostaglandine.Arata superb.Fac poze si va trimitmaiine.Pup.Sunt extrem de fericita!"
elteka multumim 
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
mica0307 spune:
madi unde se depune la sectorul 3 dosarul pentru CIG???
Mica cu
Poze
ali24 spune:
ma bucur tare mult ca a iesit bine operatia sosonicai.probabil ca rugaciunile noastre a tuturor au fost auzite si pana la urma totul va fi bine
poze rafi si poze botez http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert
ylilimic spune:
scuzati deranjul, dar as avea o rugaminte of-topic: daca sunteti dispuse sa incurajati o mamica destul de singura, care asteapta de prea multa vreme ca puiul ei sa se faca bine. Scrieti-i si voi ca recuperarea puiului ei Darius nu e o problema, insa uneori asa cum s-a scris si aici, e vorba de timp, iar doctorii nostri au tot timpul din lume cand e vorba de copilul altcuiva.
Va multumesc mult de tot! info in link la semnatura.
Ajutati-l pe Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Madi spune:
quote:
Originally posted by mica0307
madi unde se depune la sectorul 3 dosarul pentru CIG???Mica cu
Poze
Undeva pe langa piata Minis. Trebuie sa vina sotul meu de la serviciu si il intreb, ca el s-a mai dus pe acolo pentru alocatie.
Eimotto

Madi si
Ana Teodora(27 aprilie 2007)"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
angelabv spune:
Ma bucur ca operatia a avut succes, sa dea Dumnezeu ca Sonia sa fie bine si tu Kay sa te bucuri de ea cum creste .
Elteka, incerc sa citesc si promit sa scriu ce e interesant. Am citit despre alaptare, tipa e destul de neutra, chiar mi s-a parut ca nu incurajeaza prea mult - subliniaza ca e greu si e decizia fiecaruia, asa e !
Nu am citit de citeva zile, fratele cumnatei mele s-a inecat simbata, au cautat corpul, numai luni l-au gasit - 29 de ani, a fost tare greu. Aseara am fost la capela, ceea ce a fost un soc pentru mine ...era cosciugul deschis, azi nu am reusit sa merg la inmormintare, era prea mult. Au venit ceva rude si stau la noi asa ca e casa plina.
Am si eu o intrebare, voua v-a venit ciclul ?? eu am inceput pastilele acum 3 saptamini si ieri am avut surpriza ...Eu credeam ca daca alaptezi nu ai ciclu, sau intirzie. E si foarte cald aici, ma doare tare capul, nu am o zi foarte buna...Sper sa nu am probleme cu alaptatul, Nicole papa, se pare ca nu o afecteaza.
Va dorim un weekend placut si sa dea Dumnezeu o recuperare rapida Soniei .... va pupam Angi si Nicole
arcadia spune:
Fetelor...mi-e teama ca s-ar putea sa fiu din nou gravi...singurul semn e ca sunt foarte somnolenta, dar asa a fost si la prima sarcina, nu stiam de ce mi-e somn tot timpul si apoi m-am lamurit...daca ar fi asa, ce se intampla cu lapticul meu, mai pot sa alaptez?
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
gabiu spune:
arcadia fa-ti un test inainte sa-ti faci griji. Sincer si eu ma gandesc ca as vrea sa raman gravi dar din pacate am facut cezariana si va trebui sa mai astep. NU STIU CAT, VOI STITI?
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007
http://community.webshots.com/album/559913285ldDyRQbotez[url]
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
chris27 spune:
Mie mi-a venit ieri,nu mai alaptez din 2 mai...Daphne are 3 luni jumatate...Arcadia,daca ASTA ITI DORESTI...SA FIE INTR-UN CEAS BUN!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!