*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(5)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by chris27

of,Lulu...imi pare rau...Ai incercat sa te asezi pe spate si sa pui bebele peste tine,oarecum perpendicular,burta pe burta?Nu stiu cum sa explic mai bine...tu pe spate,bebe pe burta ta,cu piciorusele pe pat...bebe sta pe-o parte a ta...

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!

E pozitia ei preferata pe burtica (ca si Antonio al Andradei)...si mai ales pe burtica mea. Dar probabil e genetic...si eu am o sensibilitate la urechi..imediat ma prinde curentul...dar e si reversul medaliei...AM UN AUZ....

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Didi pliz help. Intrebasem zilele trecute daca laptele Humana se gaseste la orice supermarket prin Germania ca s-ar putea sa treaca ai mei pe acolo si as vrea sa ii rog sa imi cumpere si mie... si daca stii cat costa... multumesc mult

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei

Mergi la inceput

Lulu - sistemul prin SMS va fi disponibil numai pentru abonati Orange. Si de regula sumele care pot fi donate sunt destul de mici (1-5 euro dar cred ca se pot trimite mai multe sms-uri in aceeasi luna). Daca e o fundatie Orange s-ar putea sa se poata dona si mai mult la un SMS...

Poze

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eimotto

Lulu - sistemul prin SMS va fi disponibil numai pentru abonati Orange. Si de regula sumele care pot fi donate sunt destul de mici (1-5 euro dar cred ca se pot trimite mai multe sms-uri in aceeasi luna). Daca e o fundatie Orange s-ar putea sa se poata dona si mai mult la un SMS...

Poze

Da...e suma mica/sms...dar poti trimite cate sms-uri te tzine buzunarul
Astept nishte raspunsuri cu mai multe detalii

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:

Didi pliz help. Intrebasem zilele trecute daca laptele Humana se gaseste la orice supermarket prin Germania ca s-ar putea sa treaca ai mei pe acolo si as vrea sa ii rog sa imi cumpere si mie... si daca stii cat costa... multumesc mult

Eimotto, scuze am sarit mesajul, nu l-am vazut..ca iti scriam.
Laptele Humana se gaseste peste tot. Dar, iti recomand sa le spui sa iti cumpere Humana 2 la pachet mare adika la cutia de 1500g sau 1600 cu 11,95. Il gasesc la DM sau sigur la orice drogherie Schlecker sau Müller sau Rossman. Faza e ca un magazin au 2,3 cutii pe stoc si trebuie mers la mai multe magazine . Ei nu fac cumparaturi engross si de aici au stoc mik.
La Supermarket precum Kaufland gasesti si Humana 3 dupa 8 luni mai ieftin. Dar nu il cumperi dupa acum.
Altfel cutiile de Humana 2 la 800 g is vreo 8,95 E. Sper sa fi retinut. Io mai urmaresc reducerile ca ti-am spus ca trimit la cineva in ro si ii cumpar, cand gasesc 1600g cu 10,95. Nu am mai vazut de ceva timp oferta asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Lulu, chiar ma intrebam unde esti...

Sa stii ca nici Dolofanel al meu nu prea le ragaia, mai nou nici nu ma mai lupt peste noapte, iar dimineata primul lucru il pune taica-su cum ti-a explicat Chris, uite o POZA A POZITIEI. Al meu are program de dureri de burta in unele dimineti, si exact asta facem. Ragaie de se zguduie geamurile...

Mie mai imi iese o chestie: cand il leagan sa-l adorm, il tin la verticala in brate si ma hatzan pe marginea patului (destul de tare). Mi-a ragait de cateva ori desi trecuse timp mult de la masa...Asa ca noaptea, daca a supt un san tare plin, mai aplic metoda, dar nu-l scutur tare ca nu vreau sa-l trezesc. Conteaza pozitia si faptul ca-l presez un pic de tot pe stomac cu stomacul meu.

Pana am descoperit astea 2 chestii care functioneaza la el l-am chinuit de numa' si n-a mers.

Poohy,
facem un club nu te mai panica, totul e f bine

Alex,
Astept

Mica,
ce frumoase sunt pozele de la botez Are Maya niste ochisori superbi si e asa o dulcica!!!!

Ankaa, Petit_ange, Arcadia, multumesc

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

quote:

Madi - pentru CIC va trebui sa faci oricum un drum la DGASP sau cum s-o numi (Dir Gen de Asist sociala bla bla) pentru a lua un anume formular ce trebuie completat cu diverse date. Tot atunci iti vor da si un model de Adeverinta pe care tre sa ti-l completeze cei de la serviciu. Pe langa asta se mai depune copie CI si certificat de nastere copil dar atentie ca tre sa le ai si in original pt a le verifica/stampila ei "conform cu originalul". Si tre sa ai si dosar cu sina. In ce sector esti? Ca daca esti la 2 iti explic eu cum se ajunge.

Multumesc mult Eimotto. Stau in sectorul 3.

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

ELTEKA merci frumos...o sa incerc sa o "zgaltzai" mai des...desi imediat dupa masa nu prea am voie ca sa nu dea afara tot lapticul. cerc vicios...

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Madi

quote:

Madi - pentru CIC va trebui sa faci oricum un drum la DGASP sau cum s-o numi (Dir Gen de Asist sociala bla bla) pentru a lua un anume formular ce trebuie completat cu diverse date. Tot atunci iti vor da si un model de Adeverinta pe care tre sa ti-l completeze cei de la serviciu. Pe langa asta se mai depune copie CI si certificat de nastere copil dar atentie ca tre sa le ai si in original pt a le verifica/stampila ei "conform cu originalul". Si tre sa ai si dosar cu sina. In ce sector esti? Ca daca esti la 2 iti explic eu cum se ajunge.

Multumesc mult Eimotto. Stau in sectorul 3.

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Uite ce am gasit eu
DIREC#354;IA DE ASISTEN#354;#258; SOCIAL#258;, cu sediul în #350;os. Olteni#355;ei nr. 252 - 254, bl. 151, parter, are în subordine urm#259;toarele servicii:
.... Serviciul Alocatii si Indemnizatii - telefon 334.63.59/334.40.16, int. 115

http://www.ps4.ro/22DGAS.htm

Pe lange ce ti-am spus, a mai scris cineva si are dreptate ca mai trebuie si livretul si certif de casatorie (copii+origilale). Dar mai bine suni si o sa iti spuna exact.

Poze

Mergi la inceput

Didi - merci mult, sa vad acum cum se descurca ai mei si ce imi aduc.

Elteka - la pozitia ta de pe marginea patului, pe care o practic si eu, buni imi spune ca parca as fi de "gumilastic". Iar eu ii spun lu fi-miu "iti place de bouncer are mama?". La noi nu e pentru ragait este (era mai bine zis) pentru calmat creierii capului.

Apropo de somn, ca tot ziceam eu zilele trecute ca si al meu se scoala peste noapte... mai nou dupa ce se culca pe la 10 se mai scoala sa mai manace pe la 5-6

Si sa ma laud cu flacaul, al meu a inceput:
- sa se legene cand sta pe burta, de la stanga la dreapta, cred ca incepe sa se antreneze pentru marea intoarcere
- sa bage un pumn in gura si cu cealalta mana sa incerce sa apuce o jucarie care e agatata mai aproape de el

Poze

Mergi la inceput