*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(5)
Raspunsuri - Pagina 21
chris27 spune:
Draga Moni,te rog sa ma ierti...in primul rand ...Intrasem aici,ieri special sa iti raspund si...am uitat!Nu stiu ce-i cu mine,nu prea reusesc sa ma concentrez...Iti raspund acum,cu scuzele de rigoare.Ai inteles bine,ii dau Dafnicai banana cu biscuite...Are acum 3 luni si jumatate si papa doar formula deja de 2 luni jumatate...Am decis ca a venit momentul ...ieri seara a papat un sfert de banana si un biscuite si 120ml laptic.e mancacioasa.Nu sunt in masura sa dau sfaturi...Vezi si tu ,chiar cei autorizati sa faca acest lucru se contrazic.Eu fac ce simt ca-i mai bine pt copilul meu.Il simt ...asa cum soferulo simte daca nu-i ceva in ordine cu masina...E parte din mine si nu i-as face rau.A venit momentul in care am considerat ca trebuie sa facem un pas inainte...Si l-am facut...Daphne e cum nu se poate mai bine...Acesta a fost si scopul...Curand,am sa introduc supa de legume(la biberon),apoi pireul de legume si carnita de pui...Nu trebuie sa faceti ca mine...eu doar va scriam ce mai facem noi...Va pupam!
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
chris27 spune:
Ce bine ca nu am pierdut mesajul!se blocase compul si nu mai puteam trimite...asa ca l-am oprit de la "Buton"...Ce bine ca s-a salvat"singur"!Hai...nu radeti!...Vas ,ce faci?sper ca n-ai plecat fara mine!...Ti-am scris si pe mes...
Album foto | Slideshow
excursie
poohy spune:

pentru Soniuta!!! Si eu astept vesti despre operatie, sunt sigura ca e bine!
Sper sa se mobilizeze lumea si sa se gaseasca resursele sa sta Soniuta si Kay inca 2 luni cum ziceau ca e nevoie ca sa plece cu ea in cosulet 
Si multumesc mult celor care au ajutat-o pe Sonia 
Chris, si eu zic ca o mama stie cel mai bine pentru puiul ei
Eu vreau sa aman cat se poate - depinde de doctor ce zice - daca eu dand completare (sau cine stiu, pana atunci daca mai alaptez) pot sa aman dupa 4 luni si 1/2 - 5 pana la 6 - dar asta nu inseamna ca ce fac altii e gresit. Eu o vad pe a mea pofticioasa si cum ii place lapticul, deci nu cred ca se supara numa' cu laptic ;)
Ali, tare rabdatoare esti, eu as rabufni imediat :D Nu cred ca as putea sta cu socrii, oricat de de treaba ar fi. Felicitari pentru alaptat
Eu tot mai sper sa reusesc si eu, dar acum macar sa continui si asa cu completare pana la 4-5 luni
Elteka, cu bebe 2, asa e, nu uita ca ai promis sa imi dai reteta de facut baietel! Dar si o fetita e foarte bine venita ;) Pana atunci sper insa sa imi treaca fricile astea cu bebe, ca sunt panicoasa nevoie mare, ma supar eu pe mine. Trebuie sa incep sa o ascult pe Didi cu purceii!
Edit: Mi-am adus aminte de dormitul noaptea si lapte de mama/lapte praf. Fimea doarme la fel oricum o fi. Cateodata, foarte rar e adevarat, am laptic sa ii dau seara. Altadata, ii dau completare destul de mult. Ei, si la fel doarme gogosica. Adica papa pe la 10-11 si se mai trezeste in jur de 4:30, apoi la 6:30-7 si cateodata la 8:30, altadata la 10 (mesele astea de noapte sunt numai cu lapticul meu). Daca mananca la 9-10, se decaleaza programul cu o ora. Deci nu vad ca ar conta la dormit...
Noi plecam azi dupa-amiaza la socrii la Constanta, si venim luni seara. Primul drum lung cu fetita ;) O sa ne plimbam pe faleza ;)
Anca
de
Manu 
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
asa cresc eu
lulu26 spune:
In primul rand
pt Sonia.
Am fost aglomerata un pic...n-am mai putut intra pe forum, dar mainile au mai tastat, so...multumim celor care s-au ocupat de site, care o incurajeaza pe Kay. Multumesc eu mai ales celor cu site-ul pt ca mi-a fost mult mai ushor sa imprastii povestea doar cu copy-paste la link. Astfel ca au aflat si fete de pe alte forumuri...sa speram ca e un semn bun si se strang banii necesari.
Noi dam din una in alta...am crezut ca a revenit refluxul
. Va spuneam eu ca nu mai vrea bibe la un moment dat si ma sfatuiati sa ragai copilul...si tot refuza. In ultimul timp urla de-a binelea si am fost la medic...are o sensibilitate la urechi din pricina acelorasi gaze care nu le dau pace la bb...creeaza presiune mai ales cand papa bibe si o deranjeaza la urechi (asta e o explicatie pe f scurt, e de fapt un inteeg mecanism cu care nu are rost sa va plictisesc). Speram sa trecem si peste asta 
Lulu si
Alessia Ioana
lulu26 spune:
Tocmai am mai aflat ceva. Se pare ca la un caz asemanator...s-au putut strange bani prin sms. Orange ar avea o fundatie care permite asta. Nu se poate legatura cu ei? Cred ca ar fi mult mai comod pt toata lumea sa trimita sms , mai ales pt cele cu bb mic care nu pot iesi oricand din casa pt OP-uri sau depuneri.
Lulu si
Alessia Ioana
DidiAlex spune:
Elteka, o sa le urc si iti trimit link-ul pe PM.
Lulu, am vazut ca ai disparut, am vrut sa intreb, am uitat, stii cum e. Ce vroiam sa iti scriu anul trecut aveam, inca o mai aveam, o bebelina mica nascutap e 28 mai 2006. Si vomita non stop dupa masa, intre si tot asa. Si la ea a mers foarte bine laptele Anti reflux. Ea a fost alaptata doar cu formula si acum la 1 an si 2 luni e sanatoasa si fara nici o raceala la activ..
Daca nu gasesti as putea sa iti aduc io cateva pungutze ca sa vezi daca ii priesc, ce zici? Numai bine!
Fruntea sus, refluxul trece de la tine cam dupa 6 luni. AMR...
EDIT: au iesit din oparatie. Se pare ca-s bine.
Lulu, cred ca se incarca cartela, nu sunt donatii, sau cred ca la asta se refera fetele de la subiect cand spun ca incarca.
Tu te referi la ceva asemanator teledonului, nu?
ali24 spune:
mica0307-mersi
ELTEKA-mersi,felicitari sotului tau ca te ajuta "sa nu cazi in ispita"adevarul e ca si sotul meu ma sprijina si tine cu mine nu cu ei dar atuci nu stiu ce l a apucat.probabil ca a insistat masa prea tare si pana la urma l a convins.si, si el va citeste si de multe ori ma intreaba ca ce mai zic fetele si le povesteste si la prieteni despre voi.ieri chiar a citit povestea ta si a ras la faza cu alaptatul prin wc.si vezi ca tot asa se va trezi micutul tau noaptea chiar daca i ai da formula.sau cel putin la al meu nu a contat ce i am dat ca tot asa s a trezit.cred ca asa i s a obisnuit organismu sau de sete ca trage doar 2 3 guri adoarme iar dar e destul cat sa imi strice mie somnul.
a si am uitat sa va mai zic ca el are si probleme cu kk.face doar o data la 2 3 zile si ea (soacra)toata ziua ma intreba nu a facut kk?ea ar fi vrut sa ii tot bage supozitor.dar eu i am tot explicat ca e normal ca asa am citit pe net.ea nu ma contrazicea dar se pare ca orice i as fi zis nu o convingeam ptr ca atunci cand ne am certat a zis si despre asta ca de ce nu o sunam pe doctorita sa o intrebam de ce face kk asa rar si eu i am zis ca nu e nevoie sa o sun daca stiu deja ca asa e normal.ea nu mai putea de nervi ca,cum stiu eu mai bine ca ea vezi doamne cu experienta?si ma intrebat socru ca eu cati copii am crescut de stiu mai bine ca ei?
deci chiar am invatat multe de la voi.mersi inca odata ca m ati ajutat si m ati invatat cum sa imi cresc copilul,ca altfel sigur nu m as fi descurcat asa bine,ca daca era dupa soacramea i as fi bagat la saracutu supozitor in fiecare zi.si oricum i am zis atunci ca nici nu o sa mai ii cer niciodata sfatul sau parerea ca o sa imi cresc copilul asa cum stiu si cum vreau eu.a crapat
.
si daca tot am fost la doctorita ptr vaccin am intrebat o totusi si de ce face kk asa rar?si a zis ca e normal dar asta nu inseamna ca e si bine ca ar fi mai bine ptr el daca ar face macar o data sau de 2 ori pe zi si mi a scris lactuloza dar se pare ca nu are efect si tot asa face.deci vom astepta diversificarea si atunci cu siguranta se v a regla.
ma rog si eu ptr kai si sosonica sa fie totul bine si ptr ele.si luni am sa ma duc sa pun si eu ceva ptr ele.
poze rafi si poze botez http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert
mica0307 spune:
Mesaj Oana:"A iesit.Totul a mers bine,are saturatii 90...Acum vine chirurgul,pe urma intru la ea".
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
chris27 spune:
of,Lulu...imi pare rau...Ai incercat sa te asezi pe spate si sa pui bebele peste tine,oarecum perpendicular,burta pe burta?Nu stiu cum sa explic mai bine...tu pe spate,bebe pe burta ta,cu piciorusele pe pat...bebe sta pe-o parte a ta...
Album foto | Slideshow
excursie
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
Elteka, o sa le urc si iti trimit link-ul pe PM.
Lulu, am vazut ca ai disparut, am vrut sa intreb, am uitat, stii cum e. Ce vroiam sa iti scriu anul trecut aveam, inca o mai aveam, o bebelina mica nascutap e 28 mai 2006. Si vomita non stop dupa masa, intre si tot asa. Si la ea a mers foarte bine laptele Anti reflux. Ea a fost alaptata doar cu formula si acum la 1 an si 2 luni e sanatoasa si fara nici o raceala la activ..
Daca nu gasesti as putea sa iti aduc io cateva pungutze ca sa vezi daca ii priesc, ce zici? Numai bine!
Fruntea sus, refluxul trece de la tine cam dupa 6 luni. AMR...
EDIT: au iesit din oparatie. Se pare ca-s bine.
Lulu, cred ca se incarca cartela, nu sunt donatii, sau cred ca la asta se refera fetele de la subiect cand spun ca incarca.
Tu te referi la ceva asemanator teledonului, nu?
Multumesc mult! Si eu tot lapte antireflux ii dau. Mai am si gavisconul care il mai dau periodic cand vad ca mai are tendinte de a ingrosa gluma

Referitor la cont orange ...ceva de genul. Practic tu cand trimiti sms ti se incarca factura cu o anumita suma(costul sms-ului) bani care se vor regasi in contul orange destinat soniei. Eu asa am inteles ca merge procedura. Credeti ca merge si o varianta din asta?
Asteptam in continuare vesti Kay...suntem cu ochii in computer si dam refresh in continuu!!!! FII TARE!!!!
Lulu si
Alessia Ioana