*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(5)
Raspunsuri - Pagina 16
ali24 spune:
buna fetelor.spuneti mi va rog voi cum le dati ceaiul la copiii?adica cat de cald sau rece?eu pana acum il dadeam doar la temperatura pielii-adica verificam la mine pe mana sa nu il simt nici cald nici rece la fel si cu laptele praf.si ieri am fost la o prietena care are o fetita de doua sapt si ea ii dadea ceai rece adica la temperatura camerei.e bine si asa?nu are nimic daca nu e caldut?ca eu cum se racea putin cum il incalzeam iar?
ieri am facut si noi vaccinul-infarix si nu a avut copilul nici o reactie.a plans foarte putin cand i l a dat.a fost tare cuminte la doctor spre mirarea mea a de la un timp e mai raut plange mai mult ca deobicei si se zicea ca dupa botez sunt mai cuminti.la noi e invers.si a spus doctorita ca arata tare bine
.are la 2 luni 6,8kg si 62 de cm.cam mare.nu???
va pup pe toate.noapte buna
poze rafi si poze botez http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert
mica0307 spune:
ali eu nu i-am dat ceai pana acum deci nu pot sa iti spun la ce temperatura trebuie.
kay am pus si noi in cont azi 300 ron. Va dorim din tot sufletul drum bun si va asteptam acasa repede si sanatoase.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
angelabv spune:
Am pus si eu poze cu Nicole pe emailul comun, tare as vrea sa scriu si eu asa cum scrieti voi...eu sunt un pic mai neinspirata, dar recunosc ca imi face tare bine sa va citesc.
Pepsi , nu fi suparata cu kg, esti frumoasa si ai 2 puiuti superbi !
Am admirat copii, si cresc asa de frumos...
Elteka, pina la urma mi-am luat un vraf de carti - 11 la numar -- de la chapters.indigo.ca. Dr Spock si Tracy Hogg. Sotul meu m-a intrebat daca vreau sa-mi dau doctoratul in : " child care ".Cine stie...
Eu sunt inca stresata sa plec cu Nicole prea mult timp, nu ma simt confortabil sa alaptez in public, asa ca ies afara in curte cu Nicole si daca iesim, ii dau sa pape si apoi mergem la shopping, cind incepe sa miriie, repede acasa.
Pupici, Angi si Nicole
arcadia spune:
Neata mamici si capsunici!
Am vrut sa va salut asa de dimineata, citesc si revin.
Mami de
Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
vas spune:
Buna dimineata. ce fac bebelusii???? noi inca dormim la mami in pat, dupa o mica criza de plans pe la ora 8, cand se chinuia sa faca kk, si tot degeaba. e deja a treia zi cand nu face, asa ca daca nu face pana seara punem supozitor.
Nici eu nu stiu cum e mai bine, cu Suzi sau cu pumnul(Eliza nu vreau doar un deget, ci tot pumnul), dar nu vrea suzi sub nici o forma, ii dau lacrimile daca incerc mai mult .
chris27, am vazut ca mergeti cu cortul. Spune-mi te rog unde-l culci pe bebe? Vreau si eu sa plec maine si chiar sunt in dilema.
Sunt mamica
bogalina spune:
Am reusit sa-mi fac si eu cont pe webshot.
Poze de la botez le puteti vedea aici
http://community.webshots.com/album/560116345aNQYFk?vhost=community
mica0307 spune:
Neatza capsunici,
La Multe Lunisoare Manu si Cezar Florin 

Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze
moberi spune:
SALUTARE LA MAMICI!
MA BUCUR CA A REVENIT ACTIVITATEA PE FORUM, DESI NU SCRIU PREA DES VA CITESC ZILNIC...SUNT DEMULT DEPENDENTA (Scuze de caps lock doar acum am observat).
Ieri am fost si eu la controlul de 6 saptamani(vorba vine ca la mine s-au facut vreo 11) si din exces de zel am fost de acord si mi-am pus sterilet , desi initial ma gandeam ca nu o sa-mi pun.Acum parca imi pare rau dar faptul e consumat si n-are rost sa ma mai gandesc.In alta ordine de idei medicul mi-a confirmat ca peste doi ani as mai putea incerca sa am un copil(eu sunt cu 2 cezariene de aceea problema e cu cantec).N-as fi crzut vreodata ca ma voi gandi sa am trei copii dar uite ca am intrebat deci subconstientul lucreaza...
Pepsi, Androixma gandesc iarasi la voi in mod special pentru ca eternele probleme ale alaptatului...de data asta sanii sunt moi rau de tot, parca sunt fleasca, il pun pe Matei la san, suge dar mi se pare ca termina prea repede ce este, pentru ca de la un moment dat parca suge in gol si ma doare.Astazi n-am mai rezistat si i-am dat completare, a supt 60 si ar mai fi vrut clar.Nu stiu ce sa mai cred, mi-am propus un fel de proba a cantarului...sa vad cat creste intr-o saptamana, daca stagneaza e un semn clar de intrebare zic eu.Asa ca Androix eu te invidiez pentru tatele in vant tare as vrea si eu in momentele astea sa particip la un concurs de tricouri ude.
Despre kg nu mai zic nimic tot cu plus de cand am iesit din spital...nici un kg dat jos, deci e clar va trebui sa tin dieta ca altfel nici o sansa!!!
M-am uitat la pozele de la botezuri, foarte frumoase toate , o mentiune speciala pentru ella(singura chestie care intr-adevar te deosebeste tareeeeeeeeeeeee de tot de clona in poze........e siragul de perle care e absolut superb, in rest sunteti amandoua frumoase si foarte distinse).
Poze de la botez as vrea si eu sa pun cand ma voi dumiri ce si cum e cu descarcatul pozelor, ca deocamdata nu reusesc nicicum!
timur spune:
Buna tuturor mamicilor si piticilor!
Spuneti-mi si mie unde sa trimit poze pt filmulet. Sar'na!
timur spune:
In leg cu ceaiul: eu ii dau baby drink facut cu apa fiarta, apa la temperatura camerei. Asa ne-a zis doctorita.