*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Fetelor multumesc pt raspunsuri.

Exlutonul o sa incep sa-l iau chiar daca nu mi-a venit ciclul, sper sa nu am reactii adverse .

Va intrebasem de buric si linea negra. Si la mine se vad amandoua ingrozitor ( buricul are o culoare cafenie, tare urata) si de-asta evit sa port chestii cu talie joasa sau sa stau cu burta la vedere. Intr-adevar linia nigra citisem ca e datorata unei instabilitati hormonale de pe timpul sarcinii. Dar sper sa treaca repede ca ma deprima ideea sa o am pe burta ( care si asa e cat un balon).

An@ tu intrebai de kk bebelusilor hraniti la san? Maria are minim un pampers "record" pe zi. Dar a avut zile cand a facut si de 4-5 ori( nu record, dar notabil).
Aici am mare noroc de pampersii pe care ii folosesc pt ca sunt tare fain calitativ si pana acum nu mi s-a intamplat nici o surpriza din cauza lor.

Androix eu sunt verde de ciuda de cand am citit mesajul tau ( ala cu tzitzi in vant). Aici mori de cald si ti se lipesc toate hainele de tine din cauza umiditatii. Inchipuie-ti ce misto e sa stai cu ditamai bustiera in care ai indesat si ditamai tampoanele. Dar daca nu o port imi curg sanii si ma fac varza in 5 minute.

Poohy si Maria si-a supt pumnutul de vreo 2-3 ori pana acum si mi s-a parut atat de simpatica. Citisem in Spock parca de faptul ca unii copii au nevoie sa suga mai mult pt a se linisti, pt a-si crea un comfort psihic.

Gata plec ca plange. Revin mai tarziu!

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Androix, Ralucami, asa e, sunt asa de scumpi cand isi sug degetul / manuta!
Manu pana cand reuseste sa isi bage degetelul in gurita are o perioada de tatonare - in care tot invarte manuta (stanga sau dreapta, pe ambele le place , dar reuseste mai mult cu stanga), si o roteste pana da de degetel, care dupa mai multe incercari, intra in gurita!
Si de aici, triumfatoare - suge cu o pofta... Si scoate niste sunete - ca ma trezeste si noaptea :)) Ca sa nu mai spun ca se mai apuca uneori sa si maraie de incantare :))

Anca de
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Manu
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Liviana, multumesc frumos pt aprecieri, dar nu sunt asa "sexy".Mai am un pic de burtica, celulita e "prietena " mea, am cearcane ca ma si mir cum de nu se sperie fi'miu de mine...Legat de bb, da, a facut progrese mari, chiar azi il lauda Cerasela..

Poohy, abia astept sa imi povestesti dc ii va placea printesei la apa!

Si Andrei si-a descoperit pumnul si degetelele, nu le utilizeaza foarte des, dar cand reuseste sa le puna in gurita intr-adevar, e foarte haios...Desi sper sa nu isi faca un obicei din asta..

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Poohy - ai pus supozitorul cu paracetamol? Mie mi-a zis sa-i pun unul preventiv si inca unul daca face febra, dar nu a mai fost cazul, avea 37.2 grade, temperatura luata cu termometrul-suzeta.

Androix - bravo! Eu am renuntat la sutien de la inceput, mai folosesc bustiere din lycra in care inghesui prosopele mici puse in 4. Noaptea imi petrec un prosop pus in doua, in general nu se misca pt ca eu dorm pe burta.

Liviana - tampoane pt sani de la Chico, dar sunt scumpe rau 23 ron/30 buc.

Ella - erai foarte bine la botez! Mai da-ti putin timp! Si eu sunt la fel de neglijenta ca si tine, poate chiar mai rau de atat. Si eu am si 10 kg in plus. Dar nu ma risc cu dieta pt ca in zilele in care mananc mai puti, nu mai "produc" lapte suficient pana seara si ma incapatanez sa nu-l trec pe lapte praf inca. Macar o luna sa mai reusesc!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Ancamari, i-am pus ieri la 2 ore dupa ce i-a facut vaccinul - si nu a avut nimic pana acum (la 24 de ore de la vaccin) cand mi s-a parut mai fierbinte si i-am luat temperatura.
Vad ca acum i-a mai scazut, e 37.4 - deci nu i-am mai pus un nou supozitor cu paracetamol...

Lavini, o sa va zic ;) Dar sunt sigura ca o sa ii placa - la baita se linisteste orice ar avea, si se supara cand o scoatem din apa ;)

Anca de

Manu
asa cresc eu

Mergi la inceput

Am o problema mare! De la pranz m-am deranjat rau de tot la burta, banuiesc ca de la un pahar cu lapte rece. Ceaiul de menta nu functioneaza si sunt tot mai rau. Ce am voie sa iau dat fiind ca alaptez exclusiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ancamari,Eridiarom e din plante si ff bun!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ancamari, am avut aceeasi problema cu diareea ieri, si eu alaptez exclusiv si am luat smecta(e argila) o poti lua nu e medicament, a avut efect imediat

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Carrie, Pepsi - multumesc mult de tot! E rau ca nici nu prea am mancat azi si parca vad ca maine nu am lapte destul. Si nici nu ma simt bine. Noroc ca a adormit repede Petitul. Noapte buna! Ma culc sa uit.

Kay - multa putere si sa auzim numai vesti bune!

Mergi la inceput

Ancamari, sper ca te simti mai bine
Eu tot de smecta stiu, am avut placerea sa am de-a face cu ea in sarcina

Anca de

Manu
asa cresc eu

Mergi la inceput