*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

EDIT: Androix, doar nu te suparasi ?!

Haidi, mey, asa ma stii tu pe mine?

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Eimotto, nu ma sperie de loc,din contra, cu cat face mai multe exercitii cu atat ma simt si eu si el mai bine.Plus ca progresele sunt vizibile fata de la inceput cand dormea efectiv in cada.Acum e activ, "inoata" in stilul lor inconfundabil, seamana cu o broasca, pluteste fara prea mare efort...Nu imi pare rau ca am apelat la chestia asta.Ma multumeste enorm, iar lui ii da ol stare de bine.

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor,
ne laudam si noi cu o iesire in delta 3 zile la o pensiune si o plimbare la mare de 2 zile. Le-am trecut cu bine in deplasare dar acasa si-a scos parleala si mi-a plans ieri vreo 3 ore de nu mai stiam ce sa facem si cum sa-l mai linistim. Solutia ( ultima) a fost o baita.
Stiu ca s-a mai discutat subiectul dar acum m-a apucat si pe mine: vreau sa-i iau un leagan si va intreb cum e cel de la primii pasi si /sau recomandati-mi in caz ca nu e bun, altceva. Am mai vazut ca tot ei au si un balansoar cu vibratii si mi s-a parut ieftin in comparatie cu altele, astept pareri.
Maine cred ca ajung si eu la banca pt a-i vira Oanei niste banuti, atat de necesari Soniei. O pup si ma rog neincetat sa traiasca.
Va pup pe toate, o zi buna
Va pup pe toate

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://community.webshots.com/album/559913285ldDyRQbotez[url]
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Sper sa nu se supere pe mine Kay si Mayaione - dar citez mesajele postate de ele la subiectul Soniei

"Am vorbit cu Kay, o sa afisam suma stransa pana acum pe site, e vorba de 7240 euro. Nu a avut timp sa afiseze si extrasul de cont, a fost toata ziua dupa acte etc. Important este ca Sonia in seara asta pleaca spre Germania. Sa dea Domnul sa ajugna cu bine si sa se faca bine. O asteptam sanatoasa!"

"la 9.15 aterizeaza avionul."

Anca de
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Manu
asa cresc eu

Mergi la inceput

Tocmai vroiam sa imi scot mandra la plimbare cand a reinceput ploaia
Merci de raspunsuri Am incercat cu suzeta, si o da afara discret cu limbuta :D Cand am insistat, a bufnit-o plansul si nu s-a linistit decat cu cateva gurite de laptic (si era satula)
O sa mai incerc mai incolo...

Androix, ti-am zis bine ai revenit? De cand vreau sa iti zic!! Si am tot uitat!
Si eu sunt invidioasa pe chestia cu lapticul. Am tot primit pe la targuri tampoane pentru sani si acum ma uit la ele lung, ca nu am la ce sa le folosesc Noroc ca nu am dat si bani pe ele!

Anca de

Manu
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

an, al meu e alaptat exclusiv, am avut si noi probleme ca nu se ingrasa dar asta pina mi-a venit laptele calumea, apoi a pus in prima luna 820g, e normal ca pe masura ce cresc sa ia mai putin in greutate, cel putin asta am remarcat eu, dominic la 6 luni avea 8.300kg si acuma la 3 ani are 16 kg....al meu face caca cam de 4 ori pe zi acuma, daca e cald si suge mai mult face mai mult, culoarea e galben portocaliu, moale cu cheaguri de lapte prin el si pute a lapte stricat. o zi a avut si el verde, dar medicul a zis ca poate de la ce am mincat(mincasem spanac) eu stiu ca nu e bine sa-i trezim cind dorm.

ibelciug, era un montigneac versiune flavia, adica l-am adaptat putin, deci, am imprimat de pe net o lista cu indexurile glicemice, si cind mergeam la cumparaturi luam ce avea index glicemic mic. am eliminat toate dulciurile, si produsele lactate(dar asta din cauza alergiei lui dominic, dar au scazut grasimile) mincam fructele al 1 ora dupa masa, si nu amestecam grupele de alimente, daca vrei mai multe info, este la femina intim un grup de fete, si eu pot sa-ti dau situl lui Montigniac dar e in franceza, are si o carte scoasa el. e super linkul dat de elteka.cu tampoanele nu stiu ce sa-ti zic, ca la dominic n-am avut voie sa am, si acuma nu am nevoie ca nu-mi curge lapte....sanatate la pitic

ne laudam ca am dormit 6 ore azi noapte!cu apa in urechi nici noi nu ne stresam ,dar il sterg bine dupa baie.

tincutza, ris cu plins, cum sa-i fi dat sarmale la bietul copil de 4 luni.....Doamne, mare e gradina

elteka, asa e, trebuie timp si ptr voi doi ca si cuplu, noi, cu doi copii singuri pe aici greu ne mai gasim timpul.....cel mai tandru lucru ce l-am facut cu sotul de cind am nascut este ca ma tine de mina cind stau in pat cu david la mine pe burta.....deci ce sa mai zic de altele......ne multumim cu atit acuma.....va veni si alte vremuri cind david va fi mai mare, dar eu mai vreau unul....mai, tare curajoasa tu sa mergi cu bebe peste tot, dar ai vazut chris face la fel, ii calesti!

didi, ca bine zici, nu sint doi copii la fel, am vazut la noi, sint diferiti baietii mei, citind ce ai scris tu cu diversificarea, am zis sa zic si eu ce am facut cu dominic, si cum zici tu fiecare mama face cum crede si cum a citit! avind in vedere ca-l alaptam exclusiv am inceput diversificarea la 6 luni(tot la sfatul pediatrului nicidecum dupa capul meu, si cum zice didi nu sint toti prosti, nu?) daca i-as fi dat formula diversificarea se recomanda la 4-5 luni...am inceput cu suc de morcovi(in carti diversificarea este introducerea a orice altceva in afara de lapte), asa cite o lingurita pe zi.....a fost greu, ca tot scuipa, o zi nu i-am mai dat, apoi iar, apoi i-am dat cereale de orez(atentie la alergii cum spunea andrada, nu se dau cereale care contin gluten la copil sub 1 an)si cum nu-mi placea sa ma mulg, am pus formula peste cereale.....mare greseala mare, ca am ajuns la urgente dupa 5 lingurite de zama dinaia, era umflat, nu respira, ce sa va zic...diagnostic, alergic la proteina bovina(lapte vaca si derivati) dupa acest diagnostic s-a schimbat grila de diversificare, ptr ca la copii cu fond alergic nu au voie sa consume nici alte produse care dau alergii(cum e portocale, kiwi nu are voie pina la 8 ani, etc) dar principiul e acelasi ca ptr un copil nealergic, ii introduci ceva(legume/fructe, etc) si stai 2-3 zile sa vezi cum reactioneaza, nu se introduce niciodata 2 alimente noi odata(mai ales la copii alergici) dar si la ceilalti ca poate fac diaree si daca am dat morcov si mar odata nu stim ce sa-i scoatem.....pina la 1 an totul trebuie fiert in afara de banana, nu se pune zahar si sare in alimentatia lor pina la 1 an!trebuie rabdare, imi aduc aminte ca abia asa pe la 7 luni puteam sa zis ca maninca cite ceva, dureaza timp pina sa manince, la inceput sint citeva lingurite, etc. sint semne care va zic daca copilul e pregatit, sta bine in fund, poate prinde chestii in mina, se uita la tine cind maninci, pare interesat de mincare, etc. acuma la al doilea nu as mai incepe cu cereale parca, as incepe cu legume si apoi fructe. unele sucuri sint acide ptr micuti.de la 1 an jumate, a inceput incet sa manince ce mincam noi(cu exceptia produselor lactate care nu maninca nici acuma...)a, si inca ceva, mi-am luat un aparat care face pe vapori legumele si carnea, asa nu se duce in apa tot ce are bun leguma, e ff bun aparatul, si faceam mai mult si puneam la congelator in cutii de cuburi de gheata, dar dominic nu mai minca cind decongelam, asa ca nu am mai facut asa, si la inceput cind minca putin ii dadeam si borcanele biologice fara conservanti si aditivi, si asa era mai putin stres ca aruncam mincarea ca nu poti pregati exact trei linguri cit maninca el. dupa ce erau bine introduse legumele si fructele am introdus carnea. ei, asta e experienta mea cu diversificarea, cum ziceau fetele fiecare mama face cum crede cu puiul ei! acuma tot voi alapta exclusiv pina pe la 6 luni, in functie si de bebe, si va tin la curent, sper doar ca david sa nu fie alergic!

didi, ha ha, si eu folosesc suzeta la david, dominic nu a avut-o deloc....si eu eram contra, dar cind plec in oras cu amindoi e buna si suzeta asta citeodata!si noi zicem scufita rosie, o stie sa o zica singur deja....stim si noi cum e cu miorlaitulsi dominic s-a trezit azi noapte pe la 1 si ce vroia? sa doarma cu mama....dar cu multa rabdare pina la 2 noaptea am reusit sa-l fac sa adoarma singur la el in pat a si cu titele pline, al dominic erau super pline, plecam la plimbare cu schimburi de tricou si ptr mine, acuma nimik...la clinica de alaptare mi-au zis ca fiind al doilea s-a reglat repede productia, e drept ca daca storc e destul acolo

florina, si eu uit sa-l mai spal pe dinti pe dominic, sau lui david sa-i dau vit D, la inceput ma stresam, apoi acuma zic ca n-o fi capat de tara....sanatosi sa fie cum spui, revine totul la normal dupa ce se face o rutina si mai cresc piticii

poohy, si eu stiam ca mai usor dezveti de suzeta decit de deget, o prietena mi-a zis, suzeta o arunci si gata, dar degetul....fetita prietenei mele pina la 3 ani si-a supt degetul!si deformeaza dintii!eu, folosesc din cind in cind suzeta la david, la dominic n-am folosit nimic, nici deget

androix, felicitari ptr tzatzele in vint!

va pup, tre sa fac mincare,sa ma joc cu dominic, sa maninc, etc

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

vesti bune vad despre sonia, ma bucur tare mult, ma voi ruga sa reuseasca operatia, sanatate multa

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele,
eu stiu ca linia neagra de pe burta va dispare complet la 9 luni de la nastere. Cat a durat sarcina, tot atat are nevoie organismul sa-si revina la forma de dinaintea sarcinii (inclusiv partea cu retragerea burtii). Asadar, multa rabdare, mamici. V aveni si vremea aceea. Deocamdata, enjoy the time with your baby!
Arcadia, meriti un pup maaare. Mi-ai amintit de pasiunea mea cu flori presate (si tare imi e dor sa mai fac ceva cu ele), insa nu cred ca nasii mei ar aprecia un astfel de cadou. In plus nici nu am timp sa-l fac, iar lucrurile astea nu se fac in graba. Tablourile realizate pana in prezent le-am facut noaptea dupa ce adormea Matei.
Din partea mea e ok sa ne intalnim mai multe cand vine Didi. Dat fiind ca suntem din Bucuresti noi ne putem vedea si in week-end intr-un parc. Am mai propus treaba asta dar nu s-au inghesuit amatoare, asa ca am ezitat sa mai relansez invitatia...
Laviniiiii, esti o adevarata inspiratie pt mine! Abia acum am vazut filmuletul din 25 iulie cu baita facuta de Cerasela! Se vede ca micutul a progresat si ca s-a acomodat cu apa multa. mi-a placut sa vad cum da din picioare si ca nu s-a suparat cand l-a bagat Cersalea cu capul apa. Am vazut si pozele de la botez. Tu arati f bine: sexy, supla si radioasa! Bravo, mami!
Pepsi, mercic pt raspunsuri.
Poohy, daca ai mai multe, da-mi mie tampoanele de sani! Eu consum o cutie de 30 buc in 2 saptamani.

Ii tin pumnii lui Sonia sa-i reuseasca operatia!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Liviana, pai sa zici cum putem sa ne intalnim si ti le dau, eu nu am ce sa fac cu ele. Cred ca am 4-5 pachete

Lavini, abia astept sa o duc si eu pe gogosh la inot! Dupa ce face 2 luni ma interesez ;)

Fimea' a facut acum 37.7 - de la vaccin presupun. Mie mi-a zis sa ii pun paracetamol de la 37.8 - 38. Nu stiu ce sa fac - sa ii pun sau nu acum? Ma gandeam sa mai astept pana la 7 si sa ii iau din nou temperatura atunci...

Anca de

Manu
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

lbelciug, am uitat sa-ti raspund, tampoane de san folosesc de la baby nova, 20 buc=18.2 ron. Sunt multumita de ele dar as vrea sa incerc si altele mai ieftine.
Degetelul si noi il sugem, ba chiar tot pumnul cateodata si suzeta nu ne place deloc.
Linia nigra o mai am si eu dar s-a mai estompat putin, la fel si buricul parca nu mai e asa negru.
Mai era ceva dar am uitat, revin

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
http://community.webshots.com/album/559913285ldDyRQbotez[url]
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput