Stelute de ianuarie - februarie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 27
cana spune:
Mediterana eu una nu mai vreau si al 3 copiil pentru noi e suficient daca as avea o situatie financiara deosebita atunci da asa oricum responsabilitatile sant mari .
Si vreau ca copiilor mei sa nu le lipseasca nimic ![]()
Anca
Delia Ioana
cristiana70 spune:
MEDITERANA, tu de unde esti de loc, ca aici in vest se foloseste termenul de rotobil. Bine faci ca iesi cu fetita la mare in fiecare zi, cred ca-i face o pofta de mancare si somn!
MESSA, bine ai grait, inteleapto, si eu cred ca oamenii nu se schimba. Mai face cate unul efortul de a juca teatru, de a se preface, dar pana la urma tot iese naravul la suprafata. Ideea e sa nu continui sa te complaci intr-o situatie daca nu iti convine, ci sa iesi atata timp cat ai putere. De ce sa suporti in fiecare zi certuri si jigniri, cand poti avea o viata linistita? Cat despre "ramanem impreuna fiindca avem copii" face parte din reteta pentru "boala lunga, moarte sigura"!
LIUDO, iar hranesti fata in somn? Eu nu reusesc performanta asta, in primul rand pentru ca David are un somn foarte usor, un pusi sa-i dai si se trezeste.
Citeam ce scrie MEDITERANA, ca e considerata exagerat si nebuna, pai si eu am vazut rosu in fata ochilor cand a venit duminica soacra-mea sa-mi spuna ca TREBUIE sa-i fac supa de pui la copil, ca parca David mananca ce vrea ea. Ma seaca cu sfaturile ei de mare experta, iar fi-su e un mofturos la care singura leguma agreata este carnea 
.
De exemplu, acum la pranz a mancat cu urlete cateva lingurite de pui cu cartof, si laptic dupa, desi i-am spus ca TREBUIE sa manance
! Eu il las in pace, de fortat niu-l fortez, cand a inchis gurita si a refuzat lingurita in mod categoric m-am oprit.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
mediterana spune:
ceao Dana, felicitari pt. baietelul tau frumos!
L-am vazut in poze pe celelalt forum si era un voinic de la nastere in august anul trecut!!La multi ani lui Alessandro pentru un anisor!
Vezi ce memorie am? N-am scris pe celalalt forum fiindca il urmaream f. atenta pe cel de aici in acea perioada, plus ca la cinci luni am facut o hepatita b. Totul a fost ok, asa ca am o fetita ce maine face 6 luni!Dar ma uit si pe celalalt forum pt. ca mereu sunt lucruri interesante.
mediterana spune:
Cana, felicitari, deja ai doi!
Cristiana 70 am locuit de la 18 ani la 30 la Timisoara! Mai am inca apartament acolo. M-am nascut la Bacau si mai am acolo parintii, putini prieteni, nasii de casatorie...
Liuda ai privit pozele de la mare?

Messa-nu pot sa cred ca barbatul tau e asa!
Exigenta cu utza se va mai tempera cu timpul
vor veni alte activitati...
;
. alte retete...altul mama nu mai face!![]()
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by mediteranaceao Dana, felicitari pt. baietelul tau frumos!
L-am vazut in poze pe celelalt forum si era un voinic de la nastere in august anul trecut!!La multi ani lui Alessandro pentru un anisor!
Vezi ce memorie am? N-am scris pe celalalt forum fiindca il urmaream f. atenta pe cel de aici in acea perioada, plus ca la cinci luni am facut o hepatita b. Totul a fost ok, asa ca am o fetita ce maine face 6 luni!Dar ma uit si pe celalalt forum pt. ca mereu sunt lucruri interesante.
mediterana si bebelusa Sofia -1 febr. 2007
multumesc mult mediterana! da, timpul trece si imediat facem si un anisor. Sambata vrem sa-i taiem motul, ca nu mai rezista nici el ... pe strada lumea il saluta: ciao ciuffetto!
la multi ani si pt. Sofia!!!!!!!!!! deci facem juma' de festa?
am tras cu ochiul si am inteles ca vrei sa-i faci un fratior sau o surioara ... si al meu mai in gluma, mai in serios ma bate la cap sa-i facem lui Alessandro o surioara ... insa nu sunt pronta pt. o noua sarcina, sau mai bine zis dupa sarcina ... Ale se trezeste foarte des noaptea ...
uite o poza versiunea ferrari estate
http://img523.imageshack.us/img523/4831/ferrariestatebh0.png
Catalina spune:
Messa, desi eu nu pot sa fiu 100% de acord cu ce zici tu in privinta a ceea ce ar trebui sa faca omu' pe langa casa, sunt total de acord ca ce accepti aia ai. Si daca tot accepti macar sa fi impacata cu asta. Bravo tie, esti o super dashteapta si Gabi iti doresc mult luminare si intelepciune sa stii ce sa faci.
Dinzo ai PM.
Cana, sa stii ca dupa ce Matei a avut enterocolita nu a mai fost deloc la fel cu scaunele. El care facea chiar si la 2 zile, acum are si cate 3,4 pe zi. Dar cum este mancau, si scaunele sunt cat de cat legate (desi mai dam si rateuri), nu ma impacientez prea tare (adica ma rog, la mine asta e asa un fel de a spune, fetele stiu, adica "nu ma impacientez prea tare" inseamna in traducere din limba Catalina "nu fac pe mine de panica si nu sun la doctor" :)) ).
Multa sanatate tuturor!
Messa spune:
Mediterana, cata vreme o sa aiba deshte si limba itz zic io ca utza n-o sa fie problema
Ce vroiam eu sa zic e ca mie imi convine al meu exact cum este el, chiar daca nu face unele treburi, face altele (si nu ma refer numa' la utza) care imi sunt mai necesare decat cele pe care nu le face. De exemplu, e un om calm, linistit, care poate sa suporte un vulcan langa el (nu-s multi capabili de asa ceva, cred ca oricare altul in locul lui ar fi facut spume si scantei pana acum
); e un om "de casa", cum se zice - adica vine omul si sta pe fotoliu seara, nu-mi fac probleme ca se duce te miri pe unde; banul din casa e gestionat de mine, ceea ce e foarte bine, plus ca vine omul cu tot ce a muncit si mi-i da mie pe manutza sa-i impart unde si cum consider eu de cuviinta; pune copilul pe primul loc si daca totusi trebe sa ma duc pe undeva si trebe sa-l las cu ploada, n-am grija ca o gasesc subtziata de foame sau pishata si neschimbata; nu ma freaca la cap cu nimic, ce hotarasc eu e bun hotarat si foarte rar avem divergente de opinie, care se rezolva intitdeauna cu o "negociere" cat se poate de calma; daca am vreo pasa proasta stie sa nu-mi stea in cale si ma relaxeaza si pe mine cu calmul lui imperturbabil si modul "zen" in care vede lucrurile; are o familie calda, cu care ma inteleg foarte bine, si care imi tolereaza ciudateniile (si am un card de ciudatenii si pitici); daca e sa aleaga intre mine si mama lui, ciudat e ca ma alege pe mine si nu multi barbati fac asta(desi nu a prea fost cazul, cum spuneam, ai lui sunt super super ok); face mici chestii dragute fara sa fie neaparat vreo ocazie deosebita, si ce imi place cel mai mult e ca sunt chestii practice; inventeaza ad-hoc povesti pe care i le spune lu bebitza seara cand sta cu ea de vorba (chestie care pe mine ma inmoaie instant); suntem pe aceeasi lungime de unda cam in toate cele... acuma spune-mi tu, cum sa nu-i trec cu vederea de exemplu faptul ca nu spala vase, mai ales ca pentru asta exista tanti Tantza? Sau ca nu da cu matura dupa ce a fixat in perete raftul pe care eu nu puteam sa-l fixez? Sau ca, daca sunt eu acasa, nu ii da prin cap sa se uite in pampersul fetei sau ca uita ca e ora mesei (ca doar sunt eu acasa! ca daca nu sunt, isi aminteste!). E o lege a compensatiei. De fapt, ce vreau sa zic este ca, cu orice minusuri a venit el la pachet, plusurile primeaza - asa ca totul e super ok
M-ati vazut pe mine vreodata deprimata? 
mediterana spune:
Dana -felicitari, complimente!a doua sarcina nu cred ca ar fi o problema-dupa va fi greu cu doi prichindei!
Gata fetelor, am scris azi cat pentru 3 capitole!
Multumesc de 1000 de ori Ralucai! pt. pozele din album e o dulce!
cana spune:
Catalina se poate si la noi sa fie asa dar cu pofta de mancare cum ati ramas
Anca
Delia Ioana
Liuda spune:
mai va scriu repede si plec sa fac si eu azi niste paste cu carne, ca asa mi-am propus de dimineata!!!
Messo - in privinta la ce zici tu despre barbat-o pentru Gabriela... la mine nu face nici raft, nici calculatoare, nici gunoi, nici mancare, deci in casa este ca o floare si in caz ca am nevoie de o mana de barbat in casa - exista "celebrul nea Mircea" - v-am povestit si in sarcina despre el... ce trebuie de facut? aia? bine - il trimit maine pe nea Mircea si gata cu treaba. In rest ne intelegem perfect. Dar eu nu cred ca simteam eu ca am barbat la casa prin ceea ca cumpara paine, sau duce gunoiul, sau face un raft... cu atat mai mult sa se ocupe de copil.( le mai face si pe astea - daca sun si zic ca e nevoie, dar nu din initiativa lui). Prioritatea si menirea barbatului intr-o casa, intr-o famile si cuplu (daca e cuplu intr-adevar) este in primul si in primul rand sa le asigure tot ce e necesar. Daca iubesti o femeie, daca ai facut cu ea un copil, ai niste obligatii, nu conteaza ca esti cu acte ca fara acte, ca copilul nu l-ai facut cu certificatul de casatorie... Ai dat o speranta, ai format un duet. pai ma scuzati dar sta proasta cu copilul, face curat, ma spala, ma calca, ma hraneste, o si f... cand mi se scoala , iar eu ma duc la munca si nici nu dau banii in casa la copil, nici nu ajut cu ceva in casa... traiesc doar pentru mine ca nu sant satisfacut ca nu am casa mea, ca nu pot sa fiu de capul meu, ca nu e roza viata. Pai sant unii care nu au avut la viata lor o casa a lor si nu au stat separat, dar sant fericiti, se ajuta, trage ca magarul ca sa le asigure tot ce trebuie. Aia de la semafor au mai mult... sau somerii.. ? hai sa fimi seriosi!!! Inafara faptului ca are o varsta destul de frageda, la anii lui nu ii arde de casa si copil si familie, ca maturitatea la barbati e mult mai in frana (normal ca nu generalizez - lumea este diferita) ! Insa exista si obligatii pe lumea asta, nu santem doar de fundul nostru, am chef ma duc la munca, nu am chef, nu ma duc...nu dau bani, nu ma intereseaza cum, cand si de unde apare mancare in oale si in frigider.
eu, sincer, nu stateam pe ganduri, pai decat asa mai bine in lipsa, nici ajutor moral, nici financiar, nici in casa, nici in cuplu, intelegere - iok ... pai atunci este in casa doar ca sa-mi caute nod in papura!
are omul si bune si rele, una e capabil sa faca, alta - nu , dar se compenseaza pana la urma, dar cand el e lehamtit de ralatie si sta "ca avem un copil" eu nu sant de acord, si eu unde sant? viata mea? relatia? sentimentele? ca nu are casa - e un motiv ... unii sant fericiti in canale, baraci, in boscheti ca sant impreuna, alaturi si se incalzesc inima cu inima... Dragostea si sentimentele si responsabilitatea nu apar odata cu vreo vila si salariu de deputat!
hooo cat am scris, dar de, ma supar ca unele fete efectiv sant exploatate de unii trantori ... Gabi nu te supara!!! 
se pune la loc cald si traieste bine mersi si mai cauta si motive sa nu fie multumiti... vreau mai mult - fac, dau din coate pana cad! Sa faca daca vrea mai mult!
cristiana - uneori dupa baie nu are chief sa mananca si adoarne, nu o pot lasa pana dimineata cu mancarea de la 18 asa ca ii bag prin somn un bibe cu lapte, care uneori e acceptat, alta data partial, alta data deloc...
care acolo cu copiii, eu mai vreau dar sa-l poarte alta 9 luni, nu eu sa stau cu chicioarele bocna, sa borasc, sa gafai, sa ma fac cat casa poporului, sa-l nasca alta - nu eu sa zac dupa anestezie si eventual sa-l si creasca... bai daca serios, nu mai face mama, vreau dar mi se pare greu, mai ales unul dupa altul asa... nu e de mine, eu nu sant mama - eroina, imediat clacez si bocesc ca proasta cu "da cine m-a pus?"
bai am plecat la cratita ca cica asa trebuie ca uneori femeia sa treaca si prin bucatarie...![]()
bei faziu pozele... ce copii frumosi, cu cine i-ati facut de a iesit asa un rezultat?
Am uitat sa va zic ca tatal nostru refuza sa se mai plimbe cu noi ca cica ii este rusine si se uita toata lumea doar la noi ca Diana cat sta in carut - atat tipa, continuu canta, tipa, si toata lumea rade si zambeste si se sosoteste si arata cu degetul spre noi... o iei in brate - se linisteste, o pui jos - parca are un buton la cur care cum o pui - cum se activeaza!
pupici