Stelute de ianuarie - februarie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 26
ylilimic spune:
Dana - drum bun! sa aveti grija de voi, sa ne dati de veste ca sunteti bine.
mediterana - anul asta le place bebelusilor la mare, la anul sunt sanse mai mici, pentru ca la 2 ani sa le revina pofta...nu e ciudat? Ma bucur ca sunteti bine, va papaciti cu de toate...fericire! ce mai...
messa - tot ca la copii, stiam eu...
adela - imi pare tare rau pentru prietenul tau...e ff trist! Incearca sa fii tare pentru a o incuraja pe prietena ta, sotia lui. Au copii? Poate se pot gandi la donarea de organe, daca o mai avea ceva bun.
Eu mor pe doctorii astia cu neputinta lor si diagnosticele gresite, si experientele facute pe oameni...Sunt cu capsa pusa, intru mai tarziu sa va spun si de ce (pe doctori), dar trebuie sa ma adun. Observ ca mie imi trece pasa proasta daca imi incredintez ceva de facut, un proiect nou...si tocmai am clocit unul.
dinzo - din gama produselor care "aduna" scaunele: Ercefuryl, Furazolidon, Imodium, Smecta.Enteroseptim este un produs de plafar, recomandat la odisee cred de Amaya, iar la copii se dau 2 picX3 ori /zi.
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
mediterana spune:
cris68- scuze nu mai stiu cum se chema premergatorul si am scris rotobil-inventat de creierul meu care nu face toate conexiunile! Imi fac o cafea!
Liuda draga, am citit pana la pag. 5 acest capitol. Maica-ta s-a "modernizat" prin occident, dar fii sigura ca nu a luat "cei mai bun". Portugalia oricum nu e varful dezvoltarii sau civilizatiei in Europa. Eu m-as fi certat si as fi plecat imediat! Nu stiu de ce, de cand am copil el este cel mai important lucru pt. mine. Poate sa ma considere exagerata, nebuna, orice, dar eu fac ce vreau! Mi se rupe ca cineva se supara daca il pun la punct ca o closca!
In concediul am scris deja ca imi iau copilul, cum o sa fie o sa fie! O sa ma stradui sa pun poze cu Sofia la mare, fara suparare Liuda, dar o sa ti se racoreasca si ochii cu marea!Si planificati un week-end cu copilul la mare ca doar de la Galati la Constanta nu-i departe! Mai scriu, acum incerc sa pun pozele! Si beau o cafea!
mediterana spune:
Gabriela S... e greu sa primesti sfaturi iar tu imi pari o fata desteapta, ai priceput bine cum stau lucrurile. Cel cu care stai e imatur, nu face nimic sa schimbe situatia si iti darama tie toate sperantele de o viata comuna normala. Nu mai stiu cine ti-a scris ca ar fi buna o separare temporara, o iesire in peisaj, fara conotatii negative. Incearca sa stai la ai tai o perioada sau pur si simplu cautati o casa de inchiriat si incearca sa te ajute ai tai un pic cu copilul cateva ore pe zi. Nu poti sta langa o floarea soarelui sau o planta medicinala-numesc asa barbatii care n-au responsabilitate. Un pic vei fi mai senina daca nu-i vei vedea fata(mutra) si iti vei gasi in tine raspunsurile. Nu e nici o tragedie sa iti dai seama ca omul acela nu te merita. Ai incercat,n-a mers si gata. Copilul tau are nevoie de o mama sanatoasa, care zambeste, care e plina de sperante. El poate se va lumina, va vedea alte familii, isi va redimensiona existenta. In general barbatii, cum au mai scris si celelalte fete sunt cam confuzi cand apar copii.Dar ia o pauza cat mai curand. Nu iti fie frica, nu-ti ia nimeni copilul. Nu iti fie frica de ce va urma. Cine are curajul sa isi spuna: "n-am nimic de pierdut daca incerc" este determinat, hotarat si greu de oprit. E importanta fericirea copilului tau! Si a ta langa el!Curaj si fa ceea ce consideri ca este mai bine pt. puiul tau si pt. tine!

Messa spune:
liudo, fugi d-aci cu diochiu' tau!
acuma e la soacra mea, sunt o mama libera, fara gupil, dar am atata de lucruuuuu!!! 

ylilimic spune:
www.flickr.com/photos/terbitza/?saved=1" target="_blank">iata aici am pus is eu cateva poze, cu diverse
nici nu stiu daca sa ma duc la masa, bb se tavaleste in patul mare sub ochii mei, dar e smecher; ii deshide putin sa vada ca-s acolo si apoi se culca iar; daca-l duc la patut o sa urle si-l trezeste pe Matei...hmmm...
Luca Matei - 05.11.2004
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
cana spune:
Messa,Catalina acum santem bine dar totusi scaunele nu sant chiar bune nu au mucozitazti nu au miros acru dar sant mai imprastiate nu ca inainte de a se imbolnavi .
Sa stiti ca si adulti fac enterocolite mai ales eu stand intrun mediu plin de virusi ai bolii organismul cedeaza si e tare greu te doare capul ametesti vomiti ai diaree nu ai putere nu poti sa stai in picioare dupa 2 doze de perfuzie mam simtit mult mai bine
Anca
Delia Ioana
ylilimic spune:
marybell - uite de ce iti ziceau eu ca sunt ciupituri de tantar, www.flickr.com/photos/terbitza/961205853/" target="_blank">asa arata in prima zi la Adam si iti dai seama ca evolueaza si trec abia in 3 saptamani
Ce mai face Erik? Sa te sun oare?
cana - imi pare rau sa aud de tine si bb de rau! Verile sunt capricioase, mai ales lunile iulie si august. Bie ca lucrurile stau mai bine acum. 
Luca Matei - 05.11.2004
Messa spune:
Gabitzo, ca vad ca toata lumea te sfatuie, eu am o singura chestie de zis - oamenii NU SE SCHIMBA niciodata. Ideea e simpla - ori accepti asta si atunci nu te mai consumi pentru ceea ce nu poti schimba, profitand de cele bune si ignorandu-le pe alea rele, asumandu-ti chestia asta, ori nu accepti si atunci "tzolu' pe chioru' si directia - Panciu". Ti-am zis ca al meu e ca al tau, se potriveste descrierea de parca ai sta la mine-n casa - eu am ales sa accept omul asa cum e, pentru ca, in afara de p..., restul le am eu, le pot face eu, si nu depun un efort special pentru asta, pur si simplu asa sunt eu facuta, sa controlez tot, sa le fac eu pe toate, mie asa-mi place, as crapa de plictiseala altfel. Iar daca pun in balanta chestiile care conteaza pentru mine la un barbat cu cele pe care le face sau nu le face el, iese pe plus; de exemplu, mie nu-mi trebe flori de ziua mea (ca n-am ce sa fac cu ele, se usca in glastra si-mi dau de lucru aiurea, sa adun dupa aia frunze uscate si sa arunc apa imputzita
). De asemenea, mie nu-mi trebe sa mi se amestece printre oale sau sa-mi aduca de la piatza cartoafe sau sa dea cu aspiratorul, ca sigur daca ar face chestiile astea n-as mai avea o oala intreaga, ar fi toate sparte sau afumate, cartoafele ar fi cu noduri, sau prea mari, sau prea mici, sau inflorite, colturile camerelor ar face cuiburi de par de pisica si asa mai departe. Las omul sa faca ce-i place si ce se pricepe - sa varuiasca vreun perete, sa dea o gaura cu bormasina, sa faca un raft, sa imi repare calculatorul, sa arunce apa din cada fetei, sa o tina pana ii fac eu biberonul, sa o tina in sus dupa ce a mancat ca sa ragaie si sa nu dea pe-afara, sa presteze magistral UTZE, sa faca DVD playerul sa mearga bine, sa puna cate o priza, sa mergem pe undeva si sa conduca el si sa beau eu... ce vreau sa zic e ca alegerea de a accepta sau respinge o situatie este ceva foarte... mmm... personalizat. Adica depinde ce caracteristici stii ca iti trebuie neaparat, care sunt cele de care te poti lipsi si care sunt cele pe care le intruneste dumnealui - faci o medie si vezi ce iese. Ideea e ca si noi, femeile, trebe sa facem niste compromisuri, nista abateri de la natura noastra feminina, aia care cere flori, vrea pupaceala si cocoloseala si senzatia aia de "pot sa ma ascund sub umaru' lu' domnu' meu, ca el ma apara". Asa cum si ei fac. Pentru un barbat e un urias efort sa-si miste osemintele cu trocul din care tocma' a halit ceva pana la bucatarie si e un efort si mai mare sa-i dea prin cap sa puna trocul ala in chiuveta. Daca-l si spala, poti sa spui ca omul si-a calcat drastic pe firea lui naturala
. Pe unii ii educa asa mamele lor (aviz duamnelor care facuratz bajetz), pe altii, dimpotriva. Nu e treaba noastra, a "nevestelor", sa facem educatie cate unui handralau ajuns la varsta cand nu-l mai invetzi in buiestru. Noi putem doar accepta omul asa cum e el, sau respinge omul asa cum e el. Asa ca eu zic sa-ti faci o lista cu bune si rele, sa le tai de la rele pe cele pe care le poti accepta, sa le dai un punct in plus alora care chiar sunt inacceptabile si sa faci suma. Daca iese pe plus, e de bine. Daca iese pe minus, e cam najpa, ca in viata in general nu plusurile, ci minusurile devin mai pronuntate odata cu varsta.
mediterana spune:
Ylilimic -am trimis pozele in mail-ul comun. sper ca se pot vedea ca eu altceva nu stiu sa fac!
Apropo, cineva din odisee vrea al doilea sau al treilea copil?

Intreb fetelor, nu aruncati cu rosii!
Eu anul viitor sunt decisa pt. al doilea!

e frumos rezultatul si n-as vrea sa ramana singura!
V-am pupat si multumesc celei care imi va trece fotografiile de pe mail-ul comun in albumul comun!
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by mediterana
Ylilimic -am trimis pozele in mail-ul comun. sper ca se pot vedea ca eu altceva nu stiu sa fac!
Apropo, cineva din odisee vrea al doilea sau al treilea copil?Intreb fetelor, nu aruncati cu rosii!
Eu anul viitor sunt decisa pt. al doilea!e frumos rezultatul si n-as vrea sa ramana singura!
V-am pupat si multumesc celei care imi va trece fotografiile de pe mail-ul comun in albumul comun!
mediterana si bebelusa Sofia -1 febr. 2007
ciao mediterana!
Felicitari pt. fetita!!!!!!! am auzit ca erai insarcinata, insa nu ne-ai tinut la "curent" cu noutatile ....
p.s.
sunt ex-dana de pe ro-it.