Stelute de ianuarie - februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

inchipuiti-va ca Adam e treaza d ela 6:30 si a atipit fix 20 de min in jur de h10...la cat e de obosit, va dati seama cum va plange? Care carte? care sfaturi? care somn linistit? care ritual? pai eu de ce va zic ca nu seamana 2 zile intre ele...

dinzo - eu nu pot suferi regimul, si nici Matei nu l-a acceptat niciodata. Totusi hidrasec nu stiu sa aiba restrictii, bioticsul se da doar cu lapte in cazul administrarii de antibiotice, ramai pe ceai de menta neindulcit (ca eu o vreme ma minunam de ce nu-mi trece), smecta, Ercefuryl 1/2 capsula dim si 1/2 seara (mai intai intreaba dr daca iti da voie - zi-i ca nu ii trece)

tzuchi - imi pare tare rau ca nu aveti cuibusorul vostru de nebunii...sper sa vi se rezolve cat de curand situatia! pup Ana!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

lili, regim ii dau: banana orez fiert morcov fiert si am sa incerc si cu mar copt si briza facuta de mine.Ii mai dau debridat hidrasec si ceai de menta. smecta nu i/am dat in fiecare zi ca nu mi/a sp de el.
ce este Ercefuryl????
sarumina de raspunsuri

Mihaela si Mihnea 17 feb 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Ylilimic - eu stiu cum e ca uneori nu rezista nici 2 ore si cade lata pentru altele 3 de somn, uneori se agita cate 4-5 ore si cand adoarme - doar pentru 20 de min... si eu deja ma vedeam in pat sa-mi trag sufletul...

tzuchi - nasoala treaba! cu igiena... o ce problema in romanica, in africa e mai usor decat aici sa impui pe cineva sa-si spele mainele, si daca mai zici sa dea si cu niste sapun... spume fac la gura de critici! Asta e... bataie. poata va reveniti si voi si sa mai scrii aici nu mai astepta invitatie speciala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna fetele mai traim si noi dar mai greu
la noi e frig sunt 15 grade si mi se pare groaznic de frig
eu sunt foarte trista si din motivul asta nu am mai intrat pe forum sotul prietenei mele e la spital la terapie intensiva conectat la aparate ( are 28 de ani ) si doctorii nu-i mai dau nici o sansa sa-si revina ; avea probleme cu plamanii dar de 2 ani nici un doctor din tara sau de la unguri nu a fost in stare sa-i puna un diagnostic clar
acum nu mai poate respira decat prin tub de oxigen
merg in fiecare zi la spital unde e sotia lui care practic s-a mutat acolo in curtea spitalului ( ca nu o lasa sa stea cu el )si mi se rupe sufletul cand o vad
imi vine sa plang toata ziua sunt super stresata

alexia e bine a facut putin rosu in gat si i-am dat nurofen si vibrocil picaturi de nas
vrem sa mai mergem la un doctor ptr solduri sa vedem ce zice si ala
nu i-am pus chiloteii decat o zi ca nu-i plac si plange
vrea numai in picioare se ridica singura daca are de ce sa se sprijine

sper sa ma scuzati ca nu raspund la nimeni dar sunt intr-o stare groaznica

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Scriu si eu un mesaj pe fuga,ca imediat vine tati acasa de la servici si eu nu-s gata cu toate.
Sunt cam suparata ca noaptea trecuta s-a trezit Lucas de vreo 4-5 ori.Se trezea urland,ii dadeam ceai si lapte i-am dat de citeva ori pina adormea si apoi incepea iar.N-am dormit nici eu nici tati si azi pe la 17 vrem sa plecam.
Nu stiu ce sa fie,de la dinti?Ca de mancat,mananca,febra nu are doar e marait.sa-mi tineti pumnii sa ajungem cu bine si sa doarma cit mai mult,altfel nu ma vad bine.

Am citit mai mult pe fuga,va multumesc pentru urari si o sa trimit un mesaj cuiva cind ajungem.
Va pup pe toate si sa aveti copiii sanatosi ca asta e cel mai important,pina la urma.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Salina, nu-s la fel stradutele - daca le cunosti de mic/a, cum le stiu eu...

criss, am un blender Braun: http://www.1001case.ro/Mixer_vertical_Braun_MR_400_Plusp25854.html si mai am si robotul de bucatarie cu blender AEG Electrolux http://www.electroland.ro/Apple%20MA239G/ELECTROLUX-KM-700--p19269 - cu blenderul de mana fac chestiile foarte moi si la robotul mare fac orice altceva, si le face foarte fine, ca il las sa macine cateva miute in sir.

Laura, ce mai face burticica Evei? E mai bine?

Ivona, pacat ca ai fost in Romania cu asa o ocazie trista...

Criss, eu sunt o mare putoare, nu m-am deranjat sa fac branza in casa, cand e plin de branza gata facuta pe rafturi in supermarket!

cana, foarte nasol... sa va apuce pe amandoua...

dinzo, sper sa se faca puiul mai repede bine.

Mai fetelor, dar se mai fac enterocolite si la varsta asta? Adica fac si adultii? Eu nu stiu cum e sa ai asa ceva, cum se manifesta asta la adulti? La copii am aflat, ca am citit de la voi, dar la adulti? La fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

salutare de la mare!
In fiecare seara o duc la mare pe Sofia, ii place la nebunie in apa. Mananca bine orice, laptele ii place la fel de mult.
Anis draga, multumeste la Dumnezeu ca ai avut lapte pana acum, copilul are o greutate excelenta, ce vrei mai mult? Calmeaza-te, ceea ce era de datoria ta ai facut cu mult peste!
Iertati-ma fetelor ca n-am citit decat ultimele doua pagini, dar sunt ocupata pana peste cap.
O sa incerc sa pun macar doua poze.
Rotobilul l-am cumparat, maine face sase luni, dar inca nu am curajul sa o pun ca toata lumea pe care am intrebat-o mi-au spus sa mai astept. La 7 luni cred ca e perfect.
va pup si mai citesc poate apuc sa mai invat lucruri noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Cana, imi pare rau sa aud ca asa bolnave ati fost. Cumplit! Acum sunteti bine? Amandoua? Sau tot pe regim?

Dinzo, ce mai faceti cu diareea? Daca ai intrebari da PM ca io am trecut printr-o enterocolita deja.

Tzuchi, sa stii ca si io te-am strigat mai demult la apel. Dar tot e bine ca i-ai raspuns lui Lili. Ea a scris mai mare. :))

Dana, drum bun si sa fie Lucas sanatos. Da-ne de veste cand ajungi.

Vai Adela, ce groaznic cu prietenul vostru!!! Dumnezeu sa il ajute! Ce sanse are? Nu plange tu! Fii tare pentru sotia lui ca ea saraca ... vai ce tragedie. Mergi si la biserica si spune o rugaciune pentru ei. Sa ii intareasca Dumnezeu.
Tu descarca-te aici si fii puternica acolo pt prietena ta. Doamne, din nou spun, multumesc lui Dumnezeu pentru viata noastra linistita! Nu am cuvinte sa spun de cate ori ar trebui.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Messa, merci de rasp, m-am gandit ca asa ar tb sa arate dar am vrut sa fiu sigura. Eu am robotul care e cel mai scump si mai bengos de la Philips, adica la vremea aceea ala era si... surpriza, nu-mi marunteste perfect mancarea gupilului.
Nici eu nu-s o mare harnica, dar prefer sa fac branza in timp ce mi-e lene sa ma apuc de retete sofisticate

Uf Adela, ce trist. Multa putere prietenei tale.

Mediterana, ce e rotobil?

Azi mi-a mancat copilul!!!!!!!!!!!!!! Yes! Era moarta de foame si nu a avut incotro, dar e clar ca nu-i plac cerealele. Nu inteleg de ce, ca la inceput ii placeau. Dupa ce a considerat incheiata masa de azi dim de cereale, am mai incercat cu fructe simple sa vad ce face. Si a mai mancat jumatate de borcanel.

tzuchi, bine ai revenit. Aveti grija de voi, sa fie bb sanatos ca dupa un timp se vor aranja toate, vei vedea. Bafta cu diversificarea. Dar ce bine a luat in greutate numai de la san! La mine nu cred ca ar fi mers ca la cat mananc eu, nu stiu cata valoare are laptele, dar eu continui sa-i dau atata cat am.

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Daconst - fata cred ca e de la dinti, la noi e la fel numai ca se trezeste la 5-6 si se frichine, mai nou asta noaptea la 12 am bagat laptele prin somn, nu a dorit ultima masa dupa baie pe capul treaz, asa ca am procedat cum mai procedez uneori - lapte prin somn si in 10 minute am sarit ca arsa ca varsa cu jet pe gura... cred ca inghitisera cu aer si a dat aerul afara cu tot cu lapte... nu mai zic ca avea urechile pline de lapte, eu speriata cu ea in brate sa o tin cu fata in jos ca sa nu se inece si Diana dormeeaaa de nu avea aer. daca nu eram aproape nici nu misca capul, cred, prin somn si se ineca... asta e. fata drum bun si sa fie Lucas cumintel in drum... la noi e cuminte e inebunita dupa masina, poate si voi scapati mai usor, oricum nu sta el in scaunul ala tot drumul... clar! sa aveti noroc in vami sa nu fie vreo coada sa ajungeti cu bine... drum bun si pregateste-te de sapuneala de la neamuri in caz de indraznesti sa le zici sa se spele pe labute...

messo cam cminte ultima vreame... un deochi ceva?

mediterana, lasa marea ca ma oftici si mai intra si tu mai des aci!!!

Mergi la inceput