Stelute de ianuarie - februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Da, RALI, dar David urla ca nu ajunge mancarea destul de rapid in stomac cand suntem la lingurita, am crezut ca n-ai inteles faza... Oricum, am o prietena care a fost cu fetita acum vreo doi ani la noi, facea niste ture dupa fata sa-i mai dea o lingurita de mancare, de m-am ingrozit si am zis ca asta nu-i treaba.

MARINA, nu da cu rosii, eu l-am imbracat ieri in pantaloni lungi, body, pulover (de bumbac) si sepcuta de blugi care a stat peste tot numai pe capul copilului ba. Tocmai am facut o sedinta de scos mucisorii, n-o sa-l tin in casa ca pe un ou. Azi o sa fie mai cald, nu bate vantul si e soare, la prognoza scrie 25, ieri au fost 20.

Apropo de haleala, aseara am facut compot de mere la steamer, cu cuisoare si cubulete de portocala confiata in difuzorul de arome.... mmmmm ce bun! Am recuperat sucul de la fierbere care era dulce si parfumat de la mere si de la condimente, si a iesit un compot super fara gram de zahar! I-am facut si lui David cu lapte si cereale, s-a lins pe botic aseara.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

marina - stai fetita linistita, ca aseara nu adia nici vantul, afara erau cam 26 de grade si o fetita marisoara, ce statea bine in fundulet (cca 8-9 luni) avea caciulita cu urechi pe care eu o dau copiilor toamna

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cana spune:

Buna fetelor

noi am iesit din spital acum 3 zile am avut enterocolita amandoua eu am stat 2 zile cu ea dupa care atat de rau mam simtit ca nu ma mai puteam ocupa de colil si mau internat la infectioase si direct in perfuzie am intrat.
Delia a primit perfuzie 24 de ore si a fost tare greu ca avea mana legata de pat sitare nu o puteam lua nici in brate tare greu a fost dupa de mau dus la infectioase pe mine mama sa internat cu fata .
Cu regimu tare greu a fost nu avea pofta de mancare si nu manca aproape nimic nici acuma nu mananca ca inainte.A slabit 400 gr si se pare ca greu mai pune inapoi
Revin mai tarziu

Anca

Delia Ioana

Mergi la inceput

LILI, e o consolare cand vezi ca altii stau mai rau... ce sa zic ca si eu i-as fi tras lui tati un sut undeva aseara, s-a dus la tara sa-l ajute pe bunicul cu nu stiu ce, si cand l-am sunat era la matusa-sa care l-a crescut, si de cate ori e acolo vorbeste cu mine ca din curul calului. Periodic imi vine sa-i strang bagajul si sa-l mut la neamurile astea care-l incanta asa de mult. Duminica au sunat sa ne ducem la gratar, iar eu am anuntat sec ca nu ma duc sa stau fara buda, bine ca si-au tras apa in casa si au antena de satelit, dar daca te duci la buda te vede toata ulita, ca pentru aia n-au vreme, bine ca stau la tigari si cafele toata ziua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

marina, dar yo am voie cu pantaloni lungi si caciula cu urechi? Ca din familie eu is mai friguroasa. Ligia a stat si in curent si nu a avut nimik. De mine a fost mai naspa.

Felicitari Catalina pt cele 7 lunisoare, noroc de tine ca eu nu realizam ca a trecut luna. Am o luna de cand ma ocup singura de copil! Asa de mult mi-am dorit asta... desi uneori vad ce greu e sa nu poti pleca nicaieri fara sa te gandesti ce faci cu copilul.

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai e racoare!!! E RACOARE!!! RACAOARE!!! Chiar deja mi se pare prea frig!!!

fetele neata! Am ajuns la birou, cafea nu am baut dar am citit tot!

Catalina, Marinar - despre masaj... il fac inainte de baie, ca dupa - nu mai am cui... pana o sterg si imbrac - doarme... ce masaj, nene, cu copilul ghem! Asta daca ii fac... ca nu prea mai fac asa, ca ... ori se zbate si ma scoate din draci, ori fac doar la picioare (ca la picioare i-a placut mereu) si mai fortat repede spatele, ori nu mai fac deloc ... ma rog, cred ca ince sa mai renunt, daca sta (ca uneori are chef si sta nu misca) - bine, daca - nu - la baie si nani ca prea mult strica.

Daconst, Alinuk - las mai fetelor de la mine, ce sa fac, ca rai cum sant - sant ai mei, dar ii pedepsesc... sa vedeti cum ma duc eu "la intelegeri in privinta la nunta" fara fata, sa simta si maica-mea de ce nu am luat-o. O las mai bine acasa, ma duc cateva ore si seara casa - nu mai stau la baute si barfe si giugiuleli... sa-mi "fac obligatiile". Asa ca clanta e tare - cum zice Alinuk dar ma imoi eu... ce sa fac!

Alinuk - vazui fata frumoasa in rochie superba... cate kile ai?

fetele... e racoare, acum cum mai imbrac copilul a? ca m-a dat peste cap "frigul" de afara... eu stiam un singur fel de haine pentru afara - body!!! Acum tre sa scot de la naftalina castume cu chosete cu izmene si casciula... care cred ca nici nu avem in casa! dar ce bine e afara!!!

azi la noi e greva foamei... dupa atatea zile de crapareala azi nu a mancat nici laptele de dimineata... dar o las in pace cu toanele ei... o fi de la dinti ca nu prea a mancat nci la primul...

hai ca mai revin dumnelor..

aaa azi am ramas fara o floare, a scarmanat-o fie-mea , a ramas fara frunze... si eu si asa aveam 3 flori prapadite pe care le-a salvat mana usoara a bonei ... azi am puso in premergator 3 minute sa ma spal si eu pe dinti si sa ma pis (in rest nu prea il utilizez decat in forta majora) si cand ies din baie ce vad? frunze pe jos in toata casa si copilul amplasat la usa de la intrare si astepta... (stie ca pe acolo intra bona dimineata asa ca sta si o asteapta sa intre)... incepe frichineala!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinzo spune:

fetelor multumesc din suflet pt raspunsuri. Tinem in continuare regim....
Eu nu mai inteleg nimic dupa ce ieri parca a avut scaune mai bune acum iar face saracu apa chioara......Nu stiu de la ce ca tinem regimul....
aaaaa am si eu o intrebarecat timp pot sa ii dau hidrasec???
deja luam de joi seara mai pot continua???//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

la apelul lui Lilisor, careia ii multumesc ca ne-a pus si pe noi printre stelutze, sa va povestesc cate ceva si despre steluta mea. Am trecut iar printr-o mutare, cu catel si purcel, ne-am adus bagajele in Ro, la socrii, e greu ca nu avem inca locusorul nostru, dar speram ca din toamna sa ne linistim si noi. Socrii mei stau la tara si ne considera ciudati cand le impunem regulile elementare de igiena. Ce-o fi frate asa de greu sa te speli pe maini inainte sa iei copila in brate, ce sa mai vorbesc de altele cand nu le respecta pe astea de baza.
Anul asta ne merge tare prost, multumesc lui D-zeu ca suntem sanatosi si ca o avem pe Ana, restul le-om rezolva noi cumva. Ana a facut o conjunctivita purulenta, am plecat urgent la Bucuresti la consult si s-a vindecat repede; in rest creste frumos, papa numai san, avea 8.5 kg la 5 luni si o sapt si ne pregatim de diversificare. Vreau sa incep la 6 luni, cu legume ca-i grasuta, pina atunci tot cetesc materiale pe net, la teorie sunt toba, sa vedem practica daca ma omoara! Nu bea deloc apa, nici cu lingurita , nici din biberon, pe caldurile alea numa agatata de tzatza a stat, nu stiu cum o sa ma descurc cu ea la diversificare ca daca nu e tzitzi e cah ptr ea. De cand am venit aici si e f cald, noaptea se trezeste f des sa suga, rezist eroic la 3 treziri pe noapte. Ce ma ingrijoreaza e ca are fontanela cam mica, de o luna ii dau Zymafluor D, care are si vitamina D, la indicatia pediatrei din Germania, insa acu la control mi-a zis pediatra de aici sa nu-i mai dau vitamina D, ca are fontanela mica.
Nici la mine nu au venit rusii, nici nu-i astept ca-i tare bine fara ei!!!!
Sa vad unde pun si eu niste pozici.
Va pupam

Mergi la inceput

DINZO, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau, CATALINA si LAURA au trecut prin probleme cu diareea. Cred si eu ca te necajesti cand vezi cate-un scaun apa chioara. Nu ai incercat sa pui Smecta in ceva care-i place?

TZUCHI, chiar ca ati avut un an ciudat, ca sa nu zic altceva. Cat timp ramaneti in Romania, vreti sa va mutati inapoi in UK? Ai dreptate, e tare greu sa-i inveti pe cei din jur cu regulile de igiena, mai ales daca n-o au in sange... o sa-ti spuna si tie ca nu face copilul anticorpi daca se spala pe maini toata ziua, ca o replica de genul asta am primit si eu.

Trei treziri pe noapte, of Doamne, pai ar cam trebui sa se dezvete, e mare deja. Ce inseamna fontanela mica? Ne zapacesc pediatrii astia, ba ca-i mare, ba ca-i mica, oricum nu-i bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'neata fetele

Eu sunt fripta...imi dispare laptele...mai ca imi vine sa o sun pe madam Musat.nu stiu exact ce s-a intamplat dar brusc nu mai am cat era..Am inceput sa ii dau un bibe completare...am si plans...dar nu am ce face...nu stiu care e cauza...sau de la ce..ceva hormonal poate ..ca am bagat in mine la galactogil....

Asa..Iarina are 4 dintisori...astept sa ii iasa acum si cei 2 canini de sus...cu papa mergem bine la fructe..la legume de cat ii pun si lapte in ele deschide gura...e vb de 3 zile..sa speram ca am gasit solutia.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput