Stelute de ianuarie - februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Eli,marti seara plecam sigur,sigur.Ca am tot amanat si mi-e sa nu ma razgindesc,dupa ce am toata casa numai bagaje.
Mey eu la bucale nush ce sa zic ca sunt speriata de bombe,v-am mai spus ca mie mi-e frica de Bucuresti.Anul asta cred ca nu ajung decit in trecere in drum spre mare,dar la anul cind e bb mai mare si pot sa-mi las barbatii acasa tot trag o fuga.Ca si mie mi s-a pus pata pe niste feti dragi de aici de la noi pe care as vrea sa le cunosc.

Mary,hai draguto c-o sa fie bine.Eu stiu ca la cluj sunt medici tare buni si oameni faini.Poate esti tu intr-o pasa proasta si e normal sa fii.Sanatate multa si sa vii cu vesti bune!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Eli,la mine nu se deschide link-ul.Nush de ce.

Uitati un www.suntmamica.ro/Va-puteti-arata-nud-in-fata-copilului_qq_.html" target="_blank">articol interesant.Ca sa vedeti ce ma preocupa pe mine de pe acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

il mai pun o data www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=6475" target="_blank">aici

dati la postul Cristinei

pupici

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Eli,la mine nu se deschide link-ul.Nush de ce.

Uitati un www.suntmamica.ro/Va-puteti-arata-nud-in-fata-copilului_qq_.html" target="_blank">articol interesant.Ca sa vedeti ce ma preocupa pe mine de pe acum.

sar'na Danutza - eu chiar imi puneam aceasta problema (dar n-am avut timp sa cercetez)... noi asa prestam baitzele la nudu gol si ne balacim in cada ca broscutzele

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Eli,mersi de link.Am cerut si eu cartea de retete la fete si daca o primesc o dau si eu mai departe.
Am vazut ca cele de acolo spuneau ca bb trebuie sa bea 500ml de lapte pe zi pina la un an?Ai vostri cit beau?Ca Lucas abia 400 mai baga.Oare sa-i maresc portia?

Alinuk,asa si noi prestam,dar bine ca pina la 4 ani nu-i problema.
Cum a fost la nunta?Sta bb la buni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Dana, a-si pune poze cu placere dar din pacate cand am fost la Pitesti dintr-o transmitere din mana in mana am scapat jos aparatul si trebuie sa-si faca timp sotul sa mearga la reparatie, incerc sa pun cateva maine de acum 2 saptamani, acu' lenea e mare.

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata, ne-am trezit si noi. Tot bubosi dar cu un scaun mai bunicel. Si am papat tot si apa multa noaptea ... ce sa ii facem, e cald rau.

Dana, dar nu mi se pare deloc scump scaunelul la cat de bine arata. Sa il folositi sanatosi.

Hai ca nici cafea n-am baut. Vorbim

Mergi la inceput

Neatza si de la noi.Inca o zi de bagaje si cumparaturi si gata,am scapat.
Am incercat sa-i dau mai mult lapte de dimineata lui Lucas,dar mai mult de 180ml,nu vrea si gata.Mai compensam cu milchbrei care contine si lapte,daca altfel nu se poate.

Cata,pentru Ro stiu ca nu e scump scaunul,dar aici gasesti multe si la preturi mai mici.Asta mi-a placut forma,tare mult ca mai erau si la Römer care e tot firma buna,dar erau mai labartate,nush cum sa spun.Desi poate alea sunt mai calitate,eu aleg cu ochiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

'Neata fetele, aseara v-am citit pe furis dar n-am apucat sa raspund caci am tinut putin calculatorul deschis. Am fost dupa-amiaza cu baietii pe mal, am sezut la o terasa la o , David a fost cuminte si linistit, dar la un moment dat a inceput sa zambeasca cu gura pana la urechi, umpluse pampersul! Apoi ne-am repliat acasa ca bebele era infometat, am facut si o farfurie cu clatite pentru noi, s-a dus seara.

MARYBELL, sper ca Erik e mai bine si sa nu necesite internarea, dar daca tot ii mai ies, poate e mai bine asa, si sa faca si analize.

DANA, chiar ma gandeam la tine azi dimineata ca faci bagajele, ai de lucru azi, nu gluma, nu atat pentru voi cat pentru printisorul Lucas! Sa-si stapaneasca sanatos scaunelul!

Va las, tocmai s-a trezit David, ma duc sa-i dau de mancare.

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia sa traiasca!
cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

laura - cred ca si noi facem parte din categoria celor care pot sta fara copii Vineri seara a fost concert Voltaj pe plaja la Mangalia si l-am lasat pe bb la mama (de fapt a venit si l-a luat de pe faleza) si am fost doar cu Matei care s-a distrat si a fost fascinat de culori si muzica . M-a sunat 1 data mama sa ma intrebe cand sa ii dea cerealele (dar nu era cazul) dar noi nici ca intentionam sa intrebam de el. Saraca aveam o fata cand m-a intrebat "dar la noapte ce faceti? ramane la mine?!?" ii zic ca daca are san sa-i dea nici o pb!!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput