Stelute de ianuarie - februarie 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 16
eli1977 spune:
aasa, mi-am amintit..biserica unde face Alina botezul este cea din Silistea Snagovului, langa Ciolpani.tre sa o intreb mai epsact, ca sa va zic..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
Catalina spune:
Va pup fetelor si va multumesc pentru toate incurajarile si vorbele bune. Matei e bine, cred ca a fost o alarma falsa. Caldura sau dintii. Nu a mai avut nici un scaun de la alea doua, a mancat bine, temperatura acum e 37.4 si el e vioi, ca de obicei. Slava Domnului!
Drept pt care azi am papat fructe cu branzica, ghiveci cu pui si iaurt cu banana. Yam!
Conchita, eu zic ca faci bine. Cand eram in SUA am observat cum copiilor li se punea in fata un pahar de lapte la fiecare masa. In loc de apa. Si mereu am admirat ce dinti frumosi au. Cred ca e o legatura.
Raluca, da, ne-am luat masina (multumim Salina de urari). Opel Astra, alb, break. Nu ma intreba alte detalii ca nu stiu. :)
Marybell, ce mai face Erik?
Laura, iti multumesc de detaliile fffff folositoare. Am sa le copiez intr-un document pe desktop sa le am, just in case. Deocamdata suntem ok, si sper sa ramanem asa, deci merg inainte pe mancarea normala.
(tocmai ce scriam si Matei a dat afara. nu mult dar miroase cam naspa. asta asa, ca sa nu fiu complet linistita. ma gandesc ca a mancat prea mult)
Dana, si Matei vad ca s-a prins ca apa il ajuta si acum bea mult. Azi a baut vreo 300 ml. Ceea ce ma fericeste pt ca sunt caldurile care sunt. Ce sucuri sunt alea de care zici tu cu vit C?
Gabi, nervi tari la tara.
Dana, super scaun. Maaama, cat costa unul din ala? :)
Mirandolina, succes la diversificare!
Nu ma sperii Raluca, ca am auzit si eu. Oricum eu sunt paranoica cu aia care se arunca si il iau pe Matei de manute. Asa ca, nimic nou ...
Messa, multumesc mult dar prefer sa nu fiu io numita in functia de experta in pampersi. Lasa ... sa fie la cine vrea, io nu! :)
Din pacate se pare ca meningita bantuie. Am inteles ca sunt cazuri iesite din lacul IOR, pe langa care ma plimb io cu MAtei. Ma rog, noi nu ne aruncam in lac dar multi o fac desi e INFECT. In fine. Chestia e, chiar asta seara ne gandeam, bai cu caldurile astea, parca si insectele au luat-o razna (m-a muscat ceva la munte de picior, si dupa aproape o saptamana se face din ce in ce mai rosu, nu trece cum ar fi normal), apar fel de fel de chestii pe piele (are tati la incheieturi) etc. Naspa mai fetelor.
Salina, am dat cu pudra Baneocin si s-ar parea ca eruptia s-a mai dus, mai vad maine.
Deci care va mai laudati ca bebeii vostri zic mama sa vedeti ce va fac io. Sunt tare individioasa. Matei a ramas la tata, la care face o gura pana la urechi cand il vede chiar si dupa o juma de ora.
Deci Eli, fi-tu vaz ca e avansat tare. Super tare faza cu unde cerceteaza. Hahahaha! Bengoshi rau bebeii ... iar Roberta e leita Robert, Dumnezeu sa il ierte! :(
Gata, ma duc la tura de seara. Va pupic
Daconst spune:
Eli,vai ce frumosi sunteti!!!!
Tare-mi plac pozele voastre si ma bucur pentru voi ca iesiti asa des cu Alina si Alinuk.V-ati facut o gasca faina si va invidiez!
Catalina,ma gindeam eu ca sunteti bine ca nu tineai tu asa in tine fara sa ne spui nimic.Tacerea e de bine,la tine.![]()
Scaunul nostru a fost o suta de euroi,dar eu zic ca merita ca-l tine vreo 3 ani.
Sucurile cu vitamina C sunt de mere,portocale si banane in combinatie.Eu ii mai dau suc de fructe de padure ca are fier.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Bai e serioasa cu meningita?Ca aici astia te vaccineaza de la un an doar ca cica pina atunci nu sunt asa riscuri mari.Dar asta e aici,in Ro probabil ca e altfel.Voi ce stiti despre vaccin se face mai devreme?
Lucas Paul(18.01.07)
nadiutapm spune:
bey, ce copii frumosi foc, si smecherasi pe masura, Eli si gashca 
Cata, ma bucur ca Mateiasu e bine si papa bine,
Dana, vazuram si noi frumosul boier Lukasu'
Messa, sa ne ttraiesti fata, multmam de retete tare faine sunt o sa pun in aplicare ca doar citindu-le salivez.
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
cum cresc eu
Daconst spune:
Nadiuta,poate ne-o mai arati si tu pe Lidiuta.Nu de alta dar sa vad daca mai seamana cu Lucas.
Lucas Paul(18.01.07)
marybell spune:
liuda vreau sa iti multumesc din suflet pentru "leacul" pe care mi l-ai descris, sper sa aiba efect. de fapt am incredere in tine, si chiar maine cum ma trezesc asta si fac.
pana acum i-am tratat bubitzele cu rivanol, elocom si baneocin, si vad ca au inceput sa se usuce cele care sunt mai vechi de 3-4 zile in schimb ii apar continu altele noi. maine o sa merg din nou cu el la control si zicea doctora la telefon ca nu e normal sa fie asa
se pare ca a facut o forma mai severa a boli, si cred ca va fi nevoie de internare pana la urma, ca sa ii faca analize de acolo din bubitze, sa se vada concret despre ce anume este vorba si eventual sa il treaca pe antibiotic cu spectru pentru "streptococi si alte alea"
te pup
inca o data si iti multumesc mult de tot. o sa iti spun maine seara dupa ce o sa ii dau de cateva ori cu ce mi-ai spus cum se prezinta situatia.
in alta ordine de idei, ma oftic si ca nu sunt acasa in Bucuresti si ca m-a prins chestia asta, pe aici. parca toata lumea ne trateaza cu indiferenta, sau nu stiu...poate sunt eu mai sensibila zilele astea si vad lucrurile altfel de cum sunt in realitate...sper sa nu ma puna sa platesc si spitalizarea pe aici...ca nu m-ar mira nimic in tara asta...
cristiana, catalina, gabriela fetelor va pupam
si va multumim ca ati intrebat de noi.
dana multam fain
de urarile de distractie, insa nu prea m-am simtit in largul meu. noroc ca restaurantul era la 5 min de casa mamei si crede-ma ca la fiecare jumatate de ora il luam pe Alex intr-o plimbarica pana la geam sa aud daca plange bebe
nu prea am putut sa stau linistita cu gandul la Erik mai ales acum ca e bolnavior. in rest...a fost o nunta reusita, asa ca mai toate nuntile in ardeal...
alinuk, eli, alinatxa ce frumos de voi, ca va intalniti atat de des, se vede ca ati legat o prietenie pe cinste. aveti niste bebelusi adorabili, scumpi si frumosi foc. i-am vazut in pozici. sunt superbi...
Marybell
de
Erik (23.12.2006) si
Edy (22.06.1994)
poze bb
varsta lui Erik
eli1977 spune:
gata cu programul de seara
maai fete, a dormit Pisoi al meu azi de-a rupt..si la iarba verde de doua ori, pe urma acasa iar 2 ore, cand am iesit afara a adormit in fund, cu capul atarnand, noroc ca l-am vazut la timp cum atarna..
multumim mult pentru aprecieri va pupam
Dana, da, sa stii, am pus de-o gasca..nu stiu ce ma fac cu Roberta, ca rupe inimile bietilor baieti cu ochii ei...
cand plecati spre Romanica?in Bucuresti deloc??mi-ar fi placut mult sa te cunosc..

Mary, draguta, tin pumnii sa se faca Erikutu bine, sa nu aveti nevoie de internare, poate trece cu leacul Liudei, are dreptate, in timp ce citeam mi-am dat seama ca si buni a mea asa m-a salvat de pecingine(bube dulci)..e un leac moldovenesc![]()
cred ca va pupik,am un soomn..
pisoiul meu drag
taina botezului
eli1977 spune:
am gasit niste retete cam faine, sa incerc sa vi le pun si voua aici
pisoiul meu drag
taina botezului
eli1977 spune:
le-am pus, dati in jos, pana la postarea Cristinei, acolo sunt cele mai multe si sunt simplute si usor de facut.pofta mare!
pisoiul meu drag
taina botezului