Stelute de ianuarie - februarie 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Gabi, pai pina fac io baiatul, Adriana se uita deja la baietii de liceu Si care o fi problema noastra cu etajerele?

Laura, multumim de aprecieri, dar sa stii ca si eu sun si dau sms-uri daca am vreun dubiu ca Maya e ok. Dar daca plecam de acasa dupa 10-11 noaptea sunt 100% sigura ca putem sa ne distram in voie La capitolul dependenta de copil, va mai recomand inca o data calduros trei carti care va va skimba viziunea despre familie, in bine:

www.nemira.ro/colectie2.asp?id=48&pg=2&ord=1&tid=930" target="_blank">Poti sa nu ai o familie perfecta
www.nemira.ro/colectie2.asp?id=48&pg=2&ord=1&tid=929" target="_blank">Poti sa nu cresti un copil perfect
www.nemira.ro/colectie2.asp?id=48&pg=2&ord=1&tid=928" target="_blank">Poti sa nu fii o mama perfecta

Daconst, frumusel foc bebe Lucas. Mai fetelor, de acum avem copilutzi, intr-adevar!!!

Noi am inghitit azi prima lingurita de suc de maaaaaaar! Suntem ultimele la diversificare? Ei, oricum a fost vag nemultumita ca ei ii era somn si eu credeam ca ii este foame

Va pup, plecam la Cora sa ne bestializam. Vreau sa-mi iau role! (Acum ca tot voi avea salariu, incep sa cheltuiesc din timp

Ella de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Laura,si noi tot Maxi Cosi Citi avem,scoica,dar in ala se cam incalzeste bb in el si ma gindeam ca la atata drum se coace.Daca nu era drumul atat de lung nu-l schimbam ca e inca buna scoica pina la 13kg.Asta e de la 9kg pina la 18kg cica,deci aveam nevoie oricum.
Ai dreptate ca parca nu sta asa culcat ca in scoica,dar are 3 pozitii si se adapteaza.Inca nu l-am testat la drum in masina,decit in casa.O sa va spun pe urma cum a fost.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Mai fetelor vedeti ca cica e epidemie de meningita care incepe cu probleme digestive. Cata nu te speria, ca s-ar putea sa fie numai pe Constanta. La noi cica orice copil se duce la urgente cu diaree il interneaza si ii face punctie. Asa m-a anuntat pediatra aseara. aaMare atentie, spalati-va pemaini, puneti-i pe toti sa se spele pe maine. Eu ma gandsc cu groaza ca zilele astea a venit in contact cu diversi ... si nu i-am pus sa se spele pe maini.
Hai ca va pup si ma duc sa hranesc mancaciosul.

Mama si ne rau la amandoi abia ne tarm prin casa si mnealui e argint viu. Sunt terminata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mirandolina,mersi de recomandari o sa iau cartile cind merg in tara.Chiar duc lipsa de idei,asa ca fetele care mai aveti ceva ce merita citit bagati aici sugestii.
Super ideea cu role,mai ales ca le poti lua cind iesi cu bb cu carutul.sa vezi ce-i place cu viteza.Cel putin la noi asa e.

Raluca,taci fata nu mai spune ca eu mor deja.Ii bag pe toti la dezinfectie inainte sa se apropie de gupilu meu,cind ajung in tara.
Sa vezi acolo povesti ce-or sa-mi scoata...c-a venit nebuna aia cu copilu si nu ne lasa sa ne apropiem de el.
Sanatate multa!

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Daconst nu e secret, nu aveam timp ca baraia copilul si ziceam ca nu ii intereseaza pe toti..
hai ca va povestesc, se pune in tigaie, eventual una veche un pumn de fasole uscata, boabe si se lasa pe foc sa se arda pana ramane crum, e un praf negru, se afuma toata casa normal, face parte din vindecare, apoi scrumul se amesteca cu orice fel de crema (doar ca sa fie bine folosit ca urguient) si se nunge exact pe pete, cica a doua zi cade cojita, nu stiu ca nu tin minte, dar maca-mea o folosit-o si pe noi la bube dulci si pe taica-mea la un furuncul... La tara la noi sigur e stiut de toate babetele, o stiam si eu doar ca nu am inteles ca Marybell se lupta cu bube dulci ca voi scriati denumirea stiintifica. Asta e toata reteta

am dormit 3 ore, adica copilul, a mancat bine acum vrem plimbari prin casa - asa ca sant bagata in treaba

bai Raluca ce scrii tu acolo ca ma apuca.
catalina - ce ati patit si voi?
pupici
sant la datorie
ma duc sa bag ceai ca sughite de 10 min si nu vrea nimic de baut(e mancata satula) si numai daca bea ii trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

laura, intr-un fel cred ca e bine si sa fii cu gupilu' si in poponul gupilului toata ziua si sa-ti dai programul dupa el... io sunt cam nedormita pentru ca, impletind 5 mese pe zi + gigiuleala, trancaneala (se fac vreo 5-6 ore de exclusiv gupil) cu orele dedicate mie in care decat sa dorm prefer sa citesc ceva, sa ma uit la vreun film, sa fumeg ca un sherpe turcesc, sa beu o berica si sa stau la taclale... rezultatul e oboseala adunata zdravan, ca si acum dorm cam 5-6 ore pe noapte (nu-mi ajung 24 de ore sa fac tot ce vreau sa fac). Din cand in cand, organismul meu zice "ok, nu-mi dai tu, imi iau eu" si cad lata si dorm cate 12 ore (in weekend) si il las pe tati sa hraneasca, shoriceasca, schimbe, plimbe gupilu' . De exemplu weekendul asta n-am facut altceva decat sa dorm - adineauri ce am facut si eu ochi De asta zic ca uneori ma gandesc ca poate ar fi ceva sa fim (eu si tati) in stare sa ne facem un program mai ordonat, cat de cat. Dar, pas! Nush daca reusim! Ma rog, eu astept gradinita si scoala, cand o sa fim obligati sa ne trezim dimineata si, prin urmare, dupa vreo saptamana, o sa cadem latzi la maxim 12 noaptea, nu ca acuma, la 3, 4 dimineata

Cata, io sper ca nu incepe iar faza cu kkarea, ca daca o patesti si a doua oara o sa te faci Inspector de Pampershi si va trebui sa-ti fac o diploma de expert... hai, zi-ne ca a fost alarma falsa!

Meningite? Incetatzi! Daca mai vad cuvantul asta urat pe undeva (ca-l tot aud pe la stiri de mi s-a luat) o sa fac ca trenul! Ma apuca si pe mine paranoile, fetelor, asta e chiar GRAV!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Catalina- aceleasi simptome parca le-a avut si bebelusa lui Gio. Si diagnosticul a fost enterovizoza (cu eruptie). Cel mai bine e sa-l treci pe regim putin si sa tragi o fuguta la dr.

Liuda - imi pare foarte rau de dezamagirea suferita. Desi bunicii de poveste pe care i-am avut noi parca sunt tot mai rari, mai departe. Ai mei copii chiar n-au parte de bunici calzi si iubitori. Soacra-mea se straduieste dar e cam fortata, iar taica-miu are viata lui care pe noi nu ne prea include. So...suntem singurei dar am invatat sa fim fericiti asa!

Marybell , Laura - multa sanatate puiutilor, mi s-a rupt sufletul citind prin ce-au trecut mititeii. Am vazut pozele cu Erik si zau ca m-a impresionat mutrita lui pe care se citea supararea mare-mare. Uite un pt fiecare

Noi suntem bine, l-am sarbatorit pe Daviduc ( a implinit 4 anisori), LA MULTI ANI Pako pt ziua Andreei (si David e un racusor, nascut pe 18 iulie). Eviusha mica e tare zapauca, m-a chiaunit vreo doua saptamani cu lipsa apetitului...am rezistat eroic, ma rog, mai c-o lacrima varsata de ciuda ca nu mananca si ea ca lumea. Dar acum cateva zile s-a confirmat si banuiala mea: am descoperit PRIMUL DINTISOR , aparut fara surle si trambite, adica fara scandal. Acum isi revine treptat si cu mancatul, la fructe ma chinuie de ma trec toate transpiratiile juma de ora pana papa lesinatele alea de 125 de grame. Are fix 3 borcanele de la Hipp pe care le accepta, in rest mai in sila asa... Nici n-am mai incercat sa-i fac eu diverse amestecuri de fructe pt ca o apuca o mare sila iar eu spalam degeaba toate cele prin bucatarie. Asa, si pt ca am cam parat-o si criticat-o trebuie s-o si laud, desi nu stiu daca-i tocmai de laudat: ieri ne-am trezit ca s-a ridicat singura in picioare, in patut (tarc). O data, de doua ori...azi la fel... Asta pt ca tot eram eu ingrijorata ca are picioarele nu-stiu-cum, ca nu paseste bine etc. nah, ca acum merge (lateral, e adevarat ) pe marginea patutului. Cam asta cu nebunica mea. Cine o vede zice ca-i grasa, ca de ce ma tot stresez eu ca nu mananca. Si sincer, la 7,6 kile si 68 de cm cred ca numai grasa nu e, nu stiu de ce-or vedea-o toti asa...

Gata, mai citesc din urma ca azi am si eu putin timp, plus ca atmosfera de PACE de aici ma inspira

mamici si bebici

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by sraluca

NEATA
CONCHITA .... usor nu da cu rosii. De fapt crd ca nu m-am exprimat corect: ideea era sa impletesti cele doua metode. Si in definitiv, cel putin eu, am inceput diversificarea cu suc de mar la ora 10 (si cu o lingurita de cereale la un moment dat). Asa ca am fost in spiritul tau. Hai sa nu incepem noi cearta pe sapt asta ca doar ce s-au stins ecourile celeilalte. Iar cu laptele, eu ii dau dimineata si seara lapte iar la pranz un bibe cu zeama de la legume amestecat cu lapte tocmai in ideea de a ii da cat mai mult lapte, caci am aceeasi parere ca a Catalinei.
Sfatul meu era ca sa incepi cu fructe/legume ca sa se obisnuiasca cu gustul ca la cereale se lipesc imediat. Numai eu (si nu numai) stiu ce am patit cand am ajuns la morcovi.
Oricum filozofia mea de viata e ca fiecare face cum vrea si nu incerc sa ma impun, doar sa ma explic. Varsator, de. Ii las pe altii in pace si vreau sa fiu lasata in pace

AAAA, si mersi pt linkul cu lipsa apetitului. La noi e o maaaaareeee problema ( sa vezi ce rosii iau acum)

cine a dat cu rosii, Raluca, si cine s-a certat????? doamne pazeste, mi-am zis si io filosofia diversificarii, atat. multumesc pentru sugestie si sfaturi, doar iti explicasem de ce nu aplic nici o alta metoda, decat aia din capul meu, exact din motivul exprimat de tine, ca fiecare face cum vrea. ultimul lucru la care ma asteptam e asta, ca mesajul meu sa fie interpretat drept aruncat cu rosii...:-(((

Din chaos, Doamne, am aparut/ Si m-as īntoarce-n chaos...
Rugati-va pentru Diana si Sonia * Alaptatul Help-Line * Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna ziua mamici si bebici!
Am mai scris un mesaj, mi-a dat eroare insa, asa ca probabil acum voi uita sa scriu tot.

Dana super misto scaunelul vostru de masina, nu stiam de ele, acum am intrat pe site-ul lor si le-am vazut modelele. Noi pana la toamna il vom folosi tot pe cel luat o data cu carutul, dar atunci sigur va trebuie sa luam ceva mai mare. Cum sta Lucas acolo ca un boier! De discutiile de genul "vai daraga, nu ne lasa sa punem mana pe copil..", mai bine asa decat cu probleme, caci lumea de barfit, barfeste oricum..

Noutate: cred ca ne cresc si noua dintisorii! Am stat azi-noapte drepti pana la 2,30, cu planset isteric si cu sughituri. M-am uitat la gingie nu e deloc inflamata, insa face balute multe si isi baga pumnuletii in gurita pana la cot. Liuda tu cum te descuric si cu ce-i dai? Am inteles ca Dentinox-ul si calgel-lul sunt apa de ploaie.

Gabriela suuuper scumpa Adriana, cum se stramba ea nemultumita de ce primeste in lingurica. Asa a facut Erik la toate alimentele noi! Si inca mai face..

Catalina offf Doamne ce sensibil mai este Mateiutzu, imi pare asa de rau sa aud ca iar sunt probleme. Multa sanatate si sper sa va descurcati bine, am vazut sfaturile primite de la Laura si mi se par suuuper ok, mai ales dupa ce a patit ea, cred ca super avizate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Mirandolina - mult succes! Si eu zic ca nu e imposibil sa lucrezi acasa, daca esti organizata si-i faci Mayei un program. Si eu mi-am dorit asta dar, din pacate, nu am gasit nici o firma de traducatori interesata de part time. Si da, e f. important in viata sa poti sa faci ceea ce-ti place. Numai ca sunt momente in care trebuie sa alegem

Super misto pozele cu Maya la piscina!!!!

Messa- de mult tot vroiam sa te intreb daca stii ceva nasol de Zuzu? Nu de alta dar mie imi place tare mult. Mi s-a parut cam ciudat totusi ca iaurtul 0,1 grasime e cam gros si m-am intrebat daca nu cumva or pune gelatina si-n asta. Pe eticheta nu scrie dar nu m-ar mira nimic.

Moama, Gabriela, ce smotruiala ai tras!!!!! Cata energie ai avut! 4 camere! wow. Ei, dar nu-i asa ca te simti super acum?

Pako - vad ca si la tine e aceeasi poveste, cu bb 2 care papa mai putin decat primul. Si observ ca si tu ai cazut in "greseala" asta cu comparatia, dar e inevitabila, stiu. Pe mine ma apuca groaza cand mai deschid agenda in care mi-am notat ce si cat manca David si vad acolo niste cifre...Ei, cu toate astea, Evi e mai grasunica decat el la aceeasi varsta cu 200 gr. Necunoscute-s caile...

Dana- ce norocoasa esti cu micul Lucas nemofturos! Ce borcanele cu legume papa, cele de la Hipp? Ca citesc la tine o gramada de sortimente care la noi nu exista. Trag si eu nadejde ca o manca si matza mea mai incolo, macar in calatorii sa ma "scot" si eu...

Eli - pai sa vezi cum te-oi uita cand o avea Andreiutzu 20 de ani! Eu ma uit la Daviducu si ma minunez cat de mare e si are doar 4 ani si ai vazut ce slabanog e! Si mie tot mi se pare baiat mare! Deh, pe langa Evi...

Cristiana sa nu razi, dar pe cuvant ca asa-s si eu cu pampersii. Si a mea face de 3-4 ori pe zi Ce-o scoate...numai ea stie ca la cat de putin mananca...

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput