Colectia de toamna iarna 2005(144)
Raspunsuri - Pagina 27
Hildegard spune:
Maria, e vorba de tricicleta Hauch. Si nu e scumpa, nu?
Nu-ti merge linkul la quelle?
Pai mergi pe www.quelle.com.ro apoi mergi la lumea copiilor si alegi de acolo jucarii de exterior
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
Hildegard spune:
Alexandrina, si eu i-as lua la steff carti cu basme dar inca nu stie...le rupe. I-am luat doua cartulii cu povesti si se uita pe poze atat. Le-am ascuns ca le rupe. Deocamdata e la stadiul de rasfoit pagini aurii
, reviste cu masini, si se uita la Baby Einstein, asculta muzica la tv, s euita la desene cu pompierul sam, dany and dady, locomotiva thomas si cam atat.
Mai nou vede cand tot felul de faze la tv rade de numa...il distreaza unele chestii.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
joy04 spune:
da, de LEEA si BULUCEL mai stiti ceva???
eu am sortat la hainute de numai pot. credeam ca nu am multe rau, dar s-au strans tone.
ma duc sa le bag la masina.
Joy
32+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
maria_alexia spune:
Alexandrina, bine ca ati scapati cu bine de boala!
Si eu am dat peste destule carti violente pentru copii, se pare ca cei mai marisori chiar au nevoie de cruzimea din basme ca sa se maturizeze emotional. Pentru basmele de Andersen sunt inca prea mici.
Am vazut insa si versiuni adaptate, politically correct si super-extra-non-violente. Un exemplu de Scufita Rosie pe care n-o mananca lupul vezi www.teora.ro/cgi-bin/teora/libraria/mbshop.cgi?database=16&action=view_product&productID=0812&category=" target="_blank">aici, noi ne distram f tare cu cartea asta. Chiar vreau sa-i iau mai multe din serie, sunt si foarte frumos desenate.
La Rao a aparut o seria simpatica de carticele cu antene (noi o avem pe www.buybooks.ro/carti/Carti_pentru_copii/Rita_Gargarita.html" target="_blank">asta) si iarasi ne place mult.
Ii mai cumpar si o revista scoasa lunar de editura Niculescu, Ursuletzul Winnie, apare la chioscurile de ziare.
Mai avem carti cu animale si masini de la editura Stefan, dragute si astea.
Sa va feriti de carticica cu "Ala-bala-portocala", are niste texte total aiurea si niste desene de groaza (citat dintr-o "poezie": "domnul dracu'/ si-a spart capu'/si s-a dus la farmacie/sa-si cumpere doctorie"
)
Eu de obicei le citesc in intregime in librarie inainte sa le cumpar ![]()
Poezioare si eu caut, voi ati gasit ceva prin librarii?
Hildegard spune:
Maria, si Stefan are" Olguta Omiduta" dar i-a rupt antenele![]()
Eu i-am luat la stefan carticele de la selgros care se impacheteaza cu animale domestice si salbatice.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
madau spune:
Sa va povestesc faza tare cu Miruna...vecina mea.."mamaii Nuti"
tocmai a primit de la fata ei un porcusor de Guineea...nu va spun ca Miruna s-a mutat acolo deja..si ieri si azi abia am reusit s-o iau la masa si la nani..ca ea sta cu "pocu Bubu"..ca asa il cheama
. Azi s-a trezit si cum si-a baut laptele s-a dus la usa si a inceput sa strige.."mama, pocu Bubu..pa,pa", ca ea pleaca la porc. Acum am fost dupa ea si statea in fund langa acvariul in care sta porcul si-l hranea cu morcovi
. Cred ca o sa se faca de 100 kg pana vine fata vecinei de la mare sa-l ia inapoi.![]()
Concluzie...sambata mergem la pet shop sa-i luam si si un "poc Bubu"
, asta mi-a transmis tati acum, ca numai porc mai imi trebuia pe cap
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Hildegard spune:
Madau, e draguta Alexia

e scump porcul asta?
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
maria_alexia spune:
Madau

Noi avem noroc cu potaile vecinului (2 catei si un matz), plus gainile care se itzesc printre gardurile vecine, deocamdata ne ajunge menajeria
.
madau spune:
Bai porcul nu e scump, am inteles ca e cam 500.000 ...dar va inchipuiti ce-o sa fie la mine in casa? 

. Dar ma consolez cu gandul..ca ala macar sta in acvariu acolo, noroc ca nu i s-a pus pata pe vreun catel
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
xandra28 spune:
anda, amuzanta relatarea ta, intotdeauna mi-a placut stilul tau... totusi serios continutul. ce sa-ti spun, pe de o parte si eu m-as criza, si poate c-as face chiar mai urat ca tine, dar pe de alta parte sunt sigura ca noi ca mamici poate mai exageram si daca in linii mari ii merge bine acolo, e ok.
eu cand a cazut vlad si s-a lovit la capalau am fugit sa-i fac tomografie si n-am facut bine ca l-am iradiat degeaba... asa ca...
misto partea cu roma... de cand ma cacai s-ajung si io... poate la anul.
pupici.
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut