Colectia de toamna iarna 2005(144)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Joy am incercat cu MagneB6, dar am luat sporadic e drept, n-am facut nici o cura continua. Poate ar trebui sa fac si asta...

Ma enerveaza ca sunt asa moale, fara chef, am inceput deja sa-mi bag o mie de gargauni prin cap, ca oi avea cine stie ce...Marius mai are nitel si ma arunca pe geam, cica "cum dracu sa fiu bolnava rau si sa-mi iasa analizele bune?". Si nici asa de la o saptamana la alta sa apara vreo anemie sau ceva nu cred ca-i posibil.

Si ma enervez cumplit ptr ca io-s "habauk" (ca sa folosesc un termen "patentat") din fire, iar acum parca-s toanta, si asta ma deprima si mai rau.

Hai ca exagerez cu problemele mele, ma scuzati ca mi-am varsat oful pe aici

Xandra astept linkurile !

Sa va spun ce face fimea..m-a vazut ca stau in pat, a venit si m-a impins pana m-a dat jos..apoi si-a luat ambele perne, le-a pus una peste alta in mijlocul patului, si s-a asezat pe ele, pe spate, si se uita la Tv stand picior peste picior

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Joy, prin calcare dezinfectezi suplimentar hainele, mie mi se pare ok daca le speli de pe-acum si le calci doar in preajma si le pastrezi intr-un loc curat tot timpul.
Ce se mai apropie si la voi!!!

Tania, tin pumnii azi al echo!!!
Felicitari pentru achizitii, sa le amortizati sanatosi, vorba colectiei! . Noi din pacate nu ne-am mai dus ieri la miniblu, urasc traficul de-acolo, m-am tot gandit ce-mi trebuie, de lucrusoare de bebe numai avem nevoie... Aseara mi-am dat seama ca prindeau bine ceva jucarii, au super pe-acolo. Asta e, prea tarziu mi-a venit ideea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

madau, pun si io o problema simpla: exista vreun motiv de stres in viata ta, suplimentar azi fata de acum 6 luni, cand nu aveai aceste stari de nervozitate? Sau o frustrare noua? Dk exista, atunci nu e neaparat cazul sa fie vreo boala la mijloc, pur si simplu ai o perioada mai labila.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hello pe racoare!
Ilinca e topita dupa ploaie, vrea s-o tin numai la geam, striga mereu "palu, palu" (ploaie, in traducere).

Madau e posibil sa ai caderi de Ca sa Mg, sau iti scade glicemia (la mine asta ulima e). Si astea nu-ti ies la analize. Eu simteam o stare de lesin, mi se facea sete si daca nu beam imediat apa, mi se cam aia filmul. Acu umblu cu sticla de suc dupa mine.

Ieri au venit si bunicii de la tara, ura, libertate! Si pe ploaie ma duc sa ma plimb.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza! Urasc ploaia ca nu pot iesi cu pitica. Da-mi place racoarea!

Anda77- normal ca as fi dat si io aerul de Bucale, chiar si conditionat, pe cel de Roma.Cu Nic si dezastrul branesc...ce sa zic - vzi si tu partea buna- aer curat, timpul tau liber - si ignora restul. Faza cu cazultul e cm nasoala, restul poti sa le treci cu vederea...Dar si la asta, te poti gandi ca putea cadea si cu tie da fatza.
Cu cana cu cioc, incearca si una cu pai. Poate pe aia o vrea.Daca nu, asta este! Cu timpul...Ce? de papersi a scapat? Este vreme destula!

Madau- sa stii ca si io-s car de nervi si de depresie, indiferent ce as aface. Face Sarah ce face -urla, tipa, se tavaleste etc - si mereu reuseste sa ma scoata din minti. Chiar i-am zis lui Roxi ca m-am apucat de Magneziu, dar de-alea efervescente. Iau de 2 zile. Azi sunt calma desi Sarah e ca in cusca pentru ca afara ploua si nu putem iesi.

Feli- nu-mi spune, ca mi-a rupt spatele..poua poua si la noi si vrea nunmai la geam. Faza e ca nu vreau s-o las sa stea pe un scaun ceva si sa se uite singura, ca mi-e frica ca va face asta si cand nu-s io de fatza si sa nu cada pe geam, Doamne fereste. Iar io geamul nu-l inchid sub nicio forma, ca si-asa abia am ajuns la 28 de grade in casa. Asa ca am ales varianta brate cu explicatia de rigoare ca numai cu mami ne uitam cum poua.

Taniuk- chiar ieri ma gandeam la voi. Sa amortizati sanatosi investitiile! Ce culoare e cauciorul? Spor la eco azi si sa ne da vestea repede!

Ma duc la bufnitza, ca-mi distruge casa!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Madau, pt tiroida se face: TSH, T3, T4. Costa cam 100 RON. Apoi, in fct de rezultate se mai face ATPO (50 RON). Dar TSH e cel mai concludent.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

mai fetelor, am vazut la o vecina trici de la quele. E sa de robusta, roti de caucicuc, late....super. Am vazut-o live acum dimineata...nu credeam ca e asa faina. Noua ni s-a rupt trici a noatra din aia chinezesca care am stiu ca nu v-a tine. Steff acum are nevoie de ceva mai solid.
Sa nu uit...pedalele se pot bloca, deci poate tine numai picioarele pe ele, nu trebuie sa pedaleze.
Toate componenetele la trici, scaun, pedale, maner sunt pozitionate ergonomic.
Gata...o cumpar!

www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:f39ba99c39978d26e6fa57ff0e31baf0&fsreloaded=1&" target="_blank">TRICICLETA

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Hilde, chiar ca arata super tricicletele alea. Tu pe care ai vazut-o, Hauck sau Smoby ? Link-urile de la quelle mie nu-mi merg niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello ,hello!!

Aleluia ,am reusit sa intru si eu in sfirsit ,am avut o gramada de treaba ,apoi n-a mers net-ul,off ,ce as mai pierde timpu' palavragind pe forum dar piticu' meu nu ma lasa deloc:((
Mada ,stiu prin ce treci ,am patit-o si eu de foarte multe ori dupa ce-am nascut ,simteam ca nu-i mai fac fata lui Orlando ,eram super obosita ,nervoasa ,ma certam cu sotu' non stop ,noroc ca el e mai rabdator ,mai calm..Am trecut peste fazele astea vorbind cu mine ,incercind sa trec peste avind in vedere ca nu ma ajuta nimeni iar piticu' avea nevoie sa fiu ok ,am luat si MagneB6 ,Exraveral si uite ca acum sint bine ,n-am ajuns la 9 ,cum ma gindeam in acele perioade :)Nu cred ca-i vorba de vreo boala ,e epuizare pur si simplu
Cami ,la multi ani!!!Sa fiti sanatosi si fericiti si sa nu mai ajungeti vreodata in spital!Sanatate infinita Dariei!
Anda ,naspa cu cazatura ,eu cred ca nu m-as fi putut stapini ,cred ca as fi facut crize de nervi ,am mai patit-o si eu lasandu-l cu socrii ,vine mereu cu cite o vinataie ,zgirietura ,cucui si ,,nu-si explica'' cum s-a intilmplat ,ca ei nu-l scapa o secunda din ochi ,atunci cu mine dc dracu nu pateste la fel ?
Pina la urma daca poetul e bine ,nu-ti mai face griji ,mai ales ca ai treburi de rezolvat si nu-l poti tine acasa,eu zic ca-i mai bine pt el acolo ,aer curat ,mai racoare ,loc sa zburde ..
Feli ,ce fercicita tre' sa fii ,te invidiez ,ce m-as mai plimba si eu ,fie si in ploaie:)

Scuze ca nu raspund mai mult dar am ,,rasfoit'' doar ultimile 2 pagini ca tre' sa ma apuc de mincare ,revin mai tirziu!

Acum un pic despre noi : e fascinat de acvariu ,pesti ,ma pune toata ziua sa-i hranesc ,,mama ,papa petii'' ,sau cind papa el vrea sa le dea si pestilor si cind ii spun ca pestii nu au voie sa pape ca noi ma intreaba ,,de ce'' ,deja are in vocabular de ce-ul :((
Daca-l cert si-i zic ca-i dau na-na daca nu se potoleste ma intreaba ,,de ce'',e grav daca a inceput de acum dar sint tare mindra la cat vorbeste ,ma surprinde pe zi ce trece ,ne intelegem de minune ,mi-e foarte usor acum pentru ca vrea sa colaboreze ,imi spune ce vrea ,ce nu vrea ,repeta orice cuvint aude ,deci vrea sa evolueze :)

Am fugit la papica ,revin mai tirziu!
Scuze de greseli ,am scis pe fuga ...

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Bifam si noi insanatosirea dupa prima boala mai adevarata de pana acum. Daca n-as fi citit manifestarile similare ale copiilor vostri cred ca as fi parcurs perioada asta cu multa tensiune.
Apropos, Leea pe unde esti?

Intrebare de baraj. Ati vazut pe undeva sa se dezbata despre povesti si eventual poezii frumoase, potrivite pentru copii?
Eu am pus ochii la librarie pe o carte de Andersen, cica "Basme". Pana sa ajunga sa-i citesc copilului, ca inca nu pricepe mi-am zis sa ma delectez eu cu ele. La unele m-am crucit, la altele am bocit de numa. E drept ca-s intr-o perioada mai sensibiloasa, insa oricum, mie nu mi se par adecvate. Nici nu-mi vine sa intru in detalii.

Ionikka, multa bucurie sa-ti aduca sarcina! Chiar ma miram zilele trecute ca-s cea mai mica burtica si nu se mai avanta nimeni... Si-s in vreo 25 de saptamani, pe cuvant ca nu stiu sigur.
Trebuia sa merg la 6 saptamani la control si am lasat inca una si iata ca pe cand sa-mi fac programare medicul meu intra o luna in concediu. Nu stiu ce decizie sa iau.
(A nu se intelege ca nu stiu in ce saptamana sunt din cauza ca n-am fost la medic )

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput