Colectia de toamna iarna 2005(144)
Raspunsuri - Pagina 28
anda77 spune:
madau, las ca vezi tu ca "pocu" este al doilea bebe: tb hranit, schimbat asternut etc. plus ca-i trebuie partener ca se deprima in acvariul ala.
sper ca luni nu vin cu povestiri la fel de horror de la bran. si sper ca fac si poze, ca tot uit sa iau aparatul, sa-l vedeti pe bulinul suplu prin iarba
sunt distrusa, institutia mea isi muta sediul dupa baneasa, la mama dreaq. adik in loc de 10 min pana la serv, voi face o ora dimineata si o ora si jumatate seara. plus cheltuieli mai mari la benzina, plus ca nu-mi mai ramane timp de o cumparatura, cum fac io sa ajung la timp sa nu plece bona dupa-amiaza, cand fac atat pe drum. plus ca e o cladire unde nu se pun fishetele decat la parter, nu se pot pune pe fiecare etaj deoarece structura cladirii nu permite!!!!!! dk e cutremur suntem morti. ca sa nu cada cladirea de greutatea fisetelor, cand cauti un dosar sa-ti faci lucrarea, te duci pana la parter, nu conteaza ca ai biroul la et.5. cand termini de scris, il duci inapoi. peste jumatate de ora mai faci un drum. timpul trece, leafa merge. s-a luat spaga mare la cladirea asta, construita in 2 luni! de altfel, suntem morti si in eventualitatea unui incendiu. cladirea de 400 de petrsoane nu are 2 scari! doar una, de latimea unei persoane. un coleg mai corpolent pune dop pe scara si s-a terminat, murim ca sobolanii. bai in ce tara traim! plus ca n-am limuzina cu frigider/aragaz:) ca o sa-mi petrec 2 ore si jumatate din zi in masina. adik 12 ore si jumatate intr-o saptamana... plus...plus...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Hildegard spune:
Xandra, dar stilul meu nu-ti place?![]()

Ce ma fac??? Stefan a dormit numai de la 12 la 14
....pana la 21...mor cu el cu tot
.
Acum a halit spana cu o pulpita si chec.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
maria_alexia spune:
Anda, parca tot ziceai tu ca pui de o schimbare de job, se pare ca actualii fac tot posibilul sa te convinga sa faci miscarea
.
Bafta la Bran! E de telenovela bona ta, pana la urma te-ai lamurit cum a fost faza aia cand cu accidentul sotului ei? Nu e ea chiar asa de proasta daca a facut faza cu jurnalul lasat la indemana-ti ![]()
anda77 spune:
maria-alexia, da, sa stii ca se strange latzul...
tania, sa stapaniti sanatosi achizitiile utile si frumoase. ce pacat ca n-am stiut de miniblu reduceri, ne-ar fi trebuit si noua niste lucruri. plus niste cadouri, pt zilele de nastere a unor copilasi amici. am ratat miscarea...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Iegzact la faza cu Miniblu ma gandeam si eu acum..ca am vazut mailul de la ei de ieri, in care ma anuntau de oferta, dar io ieri am fost mult prea nervoasa ca sa mai citesc si mailurile..asa-mi trebuie, poate ma invat minte
. Bai si ce ma oftic, nu va pot spune

Anda tu m-ai vazut pe mine deprimata si ai zis sa ma deprimi si mai rau...pai crezi ca io nu stiu ca tre sa am grija si de "pocu"..mai tre sa rasucesti si tu cutitu-n rana
. Naoala treaba cu mutatul, si mai vine si iarna, zapada, toti tampitii la volan care cand da o bruma de zapada parca au uitat sa conduca..te compatimesc, sincer
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Hildegard spune:
Merci la fetele care mi-au raspun de tetine
.
Restul de copii beau din canuta, nu?
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
canuta-om-sucit spune:
Lasa Ando, ca iti iei un tanc si ii desfiintezi pe toti ![]()
Madau, dar nu iti e frica totusi cu "pocu" ca ala e totusi sobolan! Si ii trebe si pereche si aia se inmultesc ca naiba. Si eu ma gandesc la un animal pentru Dimitrie, insa ma mai calmeaza Dan ca are destule animale la soacra-mea: pisici (4 la numar) caini (2 la numar), gaini (la astea nu le stiu numarul
).
Hildegard spune:
m-o apucat smotru la steff in camera. Bine ca am chef!![]()
Vreau sa fac si masaj....am vreme pana vine tati la 17.30 acasa!
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
camelia_daniela spune:
Of, Anda, ce patanii cu rezidentii de la Bran!!! Te inteleg perfect !
Tania, sa stapaniti sanatosi acizitiile ! Te invidiez ca ai pris o asa oferta! ![]()
O sa incerc acum sa va povestesc despre noi ...ce si cum!
Stiti ca vinerea (pe 20 parca) mi-a facut temperatura dimineata, i-am dat antitermice, la ora 13 am fost la dr, care mi-a zis ca e enterocolita si ne-a dat ampicilina de 250 mg injectabil. Pna la 6 cand trebuia facyt tzepul, am cumparat toate cele, timp in care ciopilul nu prea a mancat cine-stie-ce. La ora 6 a venit o asistenta din pediatrie sa ne puna branula si ne-a facut prima doza de antibiotic. Eeee, dupa 20 minute, timp in care a fost destul de agitata am vazut cum parca i se invineteau manutele si dupa aia a inceput sa tremure !
Asa cum era (adica fara chiloti sau pampersi) am facut-o pachet si am plecat la urgnte! Ama ajuns relativ repede si dupa chitaiala, ca vezi dom-le sa o consulte mai intai... am dus-o in reanimare a bagat-o pe perfuzie si i-au dat toate cele (nurofen, eferalgan, romergan ... nici nu mai stiu ce)! Ea tremura in continuare; dupa ce s-a mai linistit tremurul, cam la 30 minute, timp in care eu dateam detalii dr. depre antecedentele copilului o au pe asistenta "dna. dr. veniti ca asta nu mai e frison... e convulsie!" Mai fetelor, in momentul ala m-am taiat si am inceput sa tip de disperare! Ma rog, nu-mi mai amintesc mare lucru cert e ca si-a revenit repede cu diazepam.
Dupa asta temperatura a ramas mare si ne-am hinuit cateva ore sa i-o scadem cu impachetari. Ma rog s-a mai linistit si a dormit putin. Dimineata vin desteptele de asistente sa-i dea fenobarbital (injectabil) - ca asa trebuie facut dupa convulsii ! Ma rog mi-au agitat-o de numa' , nu stiam ce sa mai fac sa linistesc copilul! Dupa amiaza dr. care a preluat garda, citind in fisa de cazatura din urma cu o saptamana, s-a impacientat si "hai sa mergeti la Bucuresti"! Ne-au dat salvarea si am plecat !
Am ajuns la spitalul 9 am facut CT care a iesit ok, si am plecat la Budimex. Ne-au facut internarea, bagat perfuzii, bagat antibiotic!
hai ca trimit si revin!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
crissy77 spune:
anda, brrr, groaznic ce povestesti tu.
madau, nu zic ca Madutza nu are dreptate legat de problema ta, sper din tot sufletul sa aiba . Insa vreau sa trag un pic semnalul de alarma: problemele cu tiroida sunt urate de tot. M-am uitat de curiozitate la analizele mele. In martie anul trecut TSH-ul meu era 1.04 iar in august ajunsese la 39.4 (limita maxima este 4.68) deci a crescut ingrozitor de repede intr-un timp atat de scurt. Si asta numai datorita stresului. Eu zic totusi sa-ti faci un set de analize, macar sa fii cu inima impacata. Cat despre Meruna si "pocu"...
.
roxi, te invidiez, zau, pentru actiunea de deszuzetare. Eu nu am inca puterea nici sa ma gandesc la asa ceva. Asa cum imi place mie cafeaua, asa-i place si fiica-mii suzeta si nu pot sa-i rapesc din bucuria asta.
Multumesc fetelor pentru ideile de jocuri prin casa. Plastelina i-am luat, am gasit la Sellgros din aia Play doh dar singurul lucru care o pasioneaza e sa o rupa bucatele si sa o imprastie prin casa. Am gasit ieri cateva bucati uscate pe sub pat. Cu piesele de Lego se joaca si-i place. Le imbina si dezbina singura, insa produsul finit nu are nicio forma cunoscuta
. Imi place ca le imbina astfel incat piesele sa aiba aceeasi dimensiune. Inca nu recunoaste culorile, dar avem timp berechet sa le invatam. Povesti nu are rabdare sa asculte, dar studiaza cu interes cartile cu multe imagini.
Dimineata a plouat dar acum s-a oprit si parca se zareste si soarele de dupa nori. Asa ca diseara avem program de balacit prin baltile care s-au format
.
Cristina & Elise-Stefania