Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 28
Laura13 spune:
eu prind scutecul??? ptiu, ce urat miroase....... numai bun sa ma trezeasca de tot. dani a dat trezirea la 7.20, dupa o noapte acceptabila, tratata cu nurofen
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
lizzy spune:
'neatza.
am stat pana la ora 2, pe prima tv, in speranta ca dau in reluare stirile de ieri de la 6pm, ca atunci s-a dat reportajul cu sosonica si nu am fost acasa sa-l vad... si speram sa-l pot vedea si inregistra azi-noapte. pana la 2.30 nu a fost, atunci am cedat... la 4 s-a trezit marc, a stat sotul cu el...
o mica tema a zilei pt mamici de baieti:
cei care si-au descoperit "jucaria", se trag si de pampers in ideea de a ajunge la ea, sau se joaca numai cand sunt la poponetzul gol??
(nu stiu daca o cauta sa se joace sau il supara ceva acolo din cauza infectiei urinare...)
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
dianocica spune:
neata
am petrecut din greu, doua zile la rand, in a treia vad ca toata lumea e un pic lata asa ca ne odihnim. botezul a fost suuuuuuuper, netul nu a mers ca incercam eu ceva live....cum am timp recuperez si pun poze
bogdana, donia cum merge cu diversificarea? noi aproape ca ne am intors la o singura masa solida....vreau si eu sa stiu daca suntem singurii...![]()
diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
daphna spune:
da,Elisa refuza cu desavarsire orice i-as da,masa de la 18.ii pot da doar lapte.felicitari, ptr micutul crestin!!!!!!!pozeeeeeee,evident.
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
dianocica spune:
da..minunat..pierdut mesaj...
petrecut super, copil incredibil/ impecabil/ extraordinar/ cuminteniapamantului/ scumpfoc/ superdesuper/cel mai dulce ever. poze mai incolo sa va tin un pic in sah ![]()
d se trezeste noaptea cam de 2 ori. ori la 12 si la 6, ori la 3 si la 6. da, mi e dooooooooooooor de stat seara la o terasa. dar m am cam scos. am primit un interfon din ala super si d a dormit la el in camera, cu fereastra spre spatele curtii si noi am stat la gratare si frigarui in curte pana dimineata...doua seri la rand...a fost extraordinar. exact ce mi lipsea. ma simt super fresh. ceea ce si trebuie pt ca se pare ca mai apare un dinte 
diana si david 03.12.06
M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.
dianocica spune:
vazut denis. suuuuuuuuuuuuuuuuuper baiat. 
alexandra multa sanatate!
cum te mai simti?
danutz bine ca ai scapat de soacra
. lasa ca reusesti tu. 
laura pai daca tu munceai in sapt 40...sora ta cu cine sa semene?
o sarcina cat mai usoara-cat a mai ramas- si un bb sanatos
am reusit sa prezint cazul soniei unui prieten ffff instarit (ca sa zic asa
) zilele astea trebuie sa se intoarca in tara si sper sa faca o donatie substantiala. il pandesc pe mess ![]()
laura exact asa sta si d, cu fundul in sus. si se catara pe mine, da sa se ridice, se arunca prin pat sa ti ia cearceaful de pe fata, transpira tot, mai face o pauza si iar la munca....
hai ca ma duc sa caut pozele daca nu se trezeste.
diana si david 03.12.06
lizzy spune:
quote:
Originally posted by dianocica
neata
am petrecut din greu, doua zile la rand, in a treia vad ca toata lumea e un pic lata asa ca ne odihnim. botezul a fost suuuuuuuper, netul nu a mers ca incercam eu ceva live....cum am timp recuperez si pun poze
bogdana, donia cum merge cu diversificarea? noi aproape ca ne am intors la o singura masa solida....vreau si eu sa stiu daca suntem singurii...
diana si david 03.12.06
da' care-i buba cu diversificarea?
bravo pt d ca s-a comportat impecabil.
si felicitari pt botez 
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei
dianocica spune:
acum mi am verificat mailul. cica la miniblu maine (cand eu nu sunt in buc, evident
) e 50% off. adica pt orice cuperi iti mai dau aceeasi suma in carduri din alea valorice. intelegeti voi...eu una ma oftic. 
diana si david 03.12.06
dianocica spune:
diana pai cam incep sa ma stresez ca suntem in urma cu diversificarea. o masa de fructe la 12 si juma-3sferturi de masa legume cu fructe la 18. plus ca nu stiu cu ce sa fac a 3a masa? fara cereale, adica...
diana si david 03.12.06
acs spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor (si celor pe care i-am ratat in weekend)! Sa cresteti mari si frumosi fulguletilor!
Anuntam si noi dintele numarul 2 :), tot jos, langa numarul unu (dupa 2 luni de cand aparuse primul). Victor e un rasfatat. S-a invatat in brate si intinde mainile sa-l ridicam de pe unde se afla. Zambeste asa de frumos ca cedez cam de fiecare data.
Danutz, noi n-am dat cu nimic pe bubitele de caldura. Lui Victoras i-au mai trecut (de cand am trecut de cod portocaliu), dar fetele inca sunt buburoase. Au bubite pe fata, gat, piept si omoplati. Victoras a avut si pe maini, caci doarme pe cate o parte si-i transpira mana care e prinsa sub corp. Oricum trec bubitele cand se va racori. Numai sa nu-l deranjeze si sa se scarpine.
Cat priveste jucaria, Dianarus, grasu' nu si-o cauta cand e in pampers, dar imediat ce-l dezbrac... e nebunie... trebuie stat cu ochii pe el ca se umple de rahat si-apoi isi baga manutele in gura :). Trage cat poate de puta si rade cu gura pana la urechi.
Laura, Victoras a cazut de 2 ori din patul nostru, o data cu mine aproape. Noroc ca patul e foarte jos si s-a ales doar cu sperietura. In schimb o data a cazut pe spate pe covor (statea in fundulet si a obosit) si-a tras o lovitura la cap de parca m-a durut pe mine :(. N-a avut nici macar un cucui, dar s-a auzit tare.
Iar cand i-am taiat unghiile pentru prima oara (eram inca in spital) i-am taiat si o bucatica de piele la un deget. A fost tare rau; i-a curs un pic de sange si a facut coaja bubita. Ma uitam la el si-mi venea sa ma iau la palme :(.
Dianarus, Victor se trezeste sa suga de vreo 3 ori pe noapte (cam pe la 12, 3, 5). Cand a fost cald a fost chiar mai rau, ca a stat o noapte intreaga agatat de mine. Degeaba-i dadeam apa (caci sigur ii era si sete), ca nu dadea drumul la titi. Dar nu bea mult decat pe la 12, in rest mai mult vrea sa ma simta langa el.
Referitor la tema 2, nu mai stiu cum e sa ai libertate :). Asa ca parca nici nu-mi mai doresc. Simt uneori nevoia sa stau degeaba o zi intreaga, dar, chiar de as putea, nu ma lasa inima sa nu-mi petrece orele libere cu puiutii. De petreceri n-am dus lipsa in ultima vreme, dar anii trecuti imi era dor sa dansez si-n alta parte decat in casa. Cu prietenii nu ne intalnim prea des, dar tot mai iesim pe undeva. Asteptam sa aiba si ei bebei, sa ne facem concediile impreuna :). De obicei vine mama si sta cu puiutii cand suntem invitati pe undeva. Numai ca nu ma lasa inima sa profit prea mult, si-asa mama nu mai are deloc timp pentru ea.
Fetelor, e vreuna dintre voi careia nu i-a venit inca ciclul? Am inceput sa ma ingrijorez. Mi-am facut programare la doctor, dar abia pe 23 august :(.
Noi plecam sambata la mare cu fetele. De-abia astept! O sa-mi fie dor de pui mic, dar cand ma gandesc ce bucuroase vor fi printesele... Dar ne-am hotarat: la anu' il vom lua cu noi. Acum ar fi fost prea greu pentru toti, caci vrem sa ajungem in Halkidiki. Si pentru fete e drum lung (chiar si pentru noi, parintii), pentru el ar fi fost un chin.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni