Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

poze pana la botez. de la biserica nu avem nimic pe aparatul nostru asa ca tre sa astept sa ajungem la bucuresti sa le recuperam. as putea sa pun de dupa dar nu vreau sa stric surpriza .
acs io zic sa fii fericita ca inca nu a aparut menstruatia. si eu sigur as fi fost la fel daca nu luam porcaria aia de exulton.si acum imi vine sa mi dau palme...

diana si david 03.12.06
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru Sonia

M-am certat cu Mitica Dragomir, dar fara jigniri. El m-a facut oligofren, eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat. In schimb Marian Iancu e obraznic si umbla cu tot felul de jargoane care nu e bine sa le dai la presa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

mamici si pitici

Noi am fost plecati mult pe afara, iar ieri pe la o petrecere de doi anisori si nu am mai apucat sa citesc si sa scriu nimic. acum recuperez zilele trecute.

Fata mea e foarte sociabila, desi nu prea ne intersectam cu multa lume, la petrecere a trecut pe la toti in brate fara sa maraie sau sa planga. plus ca e si tare vorbareata, aseara vreo 15 minute fara oprire a povestit tavanului sau cine stie cui, cum a fost la petrecere banuiesc eu, iar azi pe la 5 dimineata iarasi a apucat-o cheful de povestit. Ce draga imi e , si mai si gesticuleaza cu manutele

Dianocica, noi stam si mai rau cu diversificarea, fata mea refuza orice masa solida, nu reusesc sa-i dau nimic cu lingurita, doar la vitamina D deschide mare gura. Cred ca trebuie sa schimb tactica ca am observat semne ca vrea sa fie independenta- e adepta finger food ,si pe mine ma sperie inecatul. asa parca accepta daca e din manuta ei. De cateva saptamani aproape exclusiv pe lapte o tinem. din celelalte mancam doar ca vrabiutele, cateva firimituri.
ma tot incalzesc cu faptul ca inca nu a avut probleme cu greutatea, sa vedem saptamana asta, ca nu am mai cantarit-o de o luna.

Am vazut poze cu Denis, tunsulici de Asiza si Dan de Laura frumusei foc

Alexandra Insanatosire grabnica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
dani e cu bona, in sufragerie, facem probe cum se descurca, eu bineinteles la calculator dar cu interfonul deschis. pana acum vad ca se descurca....
dianocica sa fie intr-un ceas bun botezul. nu m-am uitat inca la poze.....imediat. masa a 3-a daca nu vrei cereale (de inteles), poti incerca cu iaurt (de la 7 luni asa mi-a spus mie pediatra, eu i-am dat abia sapt trecuta), branzica calcica (daca nu vrei din lapte de la magazin poti face cu lapte praf), biscuiti rasi fara gluten , toate cumbinate cu fructe. deci mie pediatra mi-a spus ca la 18 sa ii dau o "gustare". pai alt dintisor????? nu era vorba ca ia o pauza???? frumos.....gratar, petreceri, ei....viata ce sa mai! cat despre surioara mea... eu seman cu ea, la primul copil a plecat de la servici la 18 si la 4 dim nascuse. eu am plecat tot la 18 dar am nascut la 6 dim
dianarus nu vreau sa te sperii, dar nici dani nu umbla la bijuterii cand are pampersul pus. sper sa nu il deranjeze nimic pe marc, sa fie el mai "cu mot" . cat doarme dani (daca doarme bine) fug la banca pt sosonica.
acs mai alaptezi? mie mi-a venit cand am terminat cu alaptatul. dar eu nu as plange de dorul lui, pe mine m-a terminat, in 3 sapt de 2 ori felicitari pt dintisor!
ei..... cred ca la mine asta e problema, fiind singuri in iasi nu avem cu cine sa il lasam pe dani nici macar o ora.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Buna, mamici!

Laura, wow...asa mult ati lucrat voi in sarcina? Sigur nu ati vrut sa nasteti la job? Cred ca mi-a scapat mie, dar de ce iti iei bona, incepi serviciul? Lasa ca acum, daca se obisnuieste cu bona, poate mai puteti sa-l mai lasati si cate-o seara si sa mai evadati si voi...

Luly, multumesc de idei, pensiuni pe net am gasit si eu... dar tocmai asta e problema: sunt prea multe!!! de asta vroiam sa aud pe cineva care a fost acolo, cu exemple concrete... Poate isi aminteste Di la ce pensiune ati stat anul trecut?

Dianocica, chiar acum ma uit la poze... super gradina... hai, povesteste-ne daca l-a daramat D pe preot au ba.... Nu ti-a fost teama sa-l lasi fara pampers? Eu zic sa stai calma cu diversificarea, usor-usor se va da el pe brazda... la cum arata e clar ca si-a luat tot ce-i trebuia din lapticul de la mami...

Dianarus, nu stiu sa-ti raspund, noi n-am facut inca asemenea descoperiri!

(In caz ca va intrebati cum de m-a apucat logoreea de cateva zile, raspunsul e simplu: mamici plecate in concediu, mai putine pagini scrise, deci reusesc si eu sa fiu la zi )

hai ca trebuie sa ma duc sa curat legume si eu bantui pe forum...dependenta, bat-o vina!

Lucia de Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze

Mergi la inceput

Si daca tot sunt in verva...

MENIUL ZILEI:

- lapte de la tz
- fructe (2 mere de vara+2 piersici+2 prune mici-mici) cu branza calcica si 2-3 lingurite cereale - in total 200 g
- piure de legume (cartof, morcov, dovlecel, telina, pastai, ardei gras) cu carnita de pui; desert - biscuite de la Nestle
- iaurt (200ml) cu 2-3 lingurite cereale
- 120 ml lapte cu cereale + tz

Lucia de Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

dianocica, asta-mi place, e super cu colaceii lui

chiar asa, la ce-i mai trebuie diversificare? uite ce beton il face laptele lui mami!
te inteleg, e totusi la varsta la care trebuie sa mai pape si altceva...

carnita ai introdus-o? din postarea ta inteleg ca nu vrea legume goale, doar cu fructe incluse...

variante de meniu pe care le-as incerca la un bb de 8 luni:

1. legume combinate+carne (vita sau pui);
2. piure de cartof+galbenus (piure preparat cu un pic de ulei si lungit cu lapte matern);
3. piure de legume combinate+galbenus;
4. piure de legume combinate+o idee de suc de rosii+carne (vita sau pui);
5. fructe+branza;
6. fructe+iaurt;
7. piure de broccoli+morcov (cu un pic de ulei si lapte matern);
8. piure de conopida+galbenus sau carne (lungit cu lapte matern).

cam toate chestiile de mai sus sunt noi pt d mic. de la 8 luni incolo se ridica treptat interdictiile la multe alimente. ramane valabil fara sare, fara lapte de vaca, etc. oricum, tu iti stabilesti singura regulile alimentatiei. daca crezi ca astea de mai sus sunt potrivite, poti incerca 2-3 lingurite, vezi daca are reactii (alergii, crampe)... si mai sti... poate ii si place ceva...

tips ce au functionat la noi: marc a reinceput sa pape legumele acum 1 saptamana si ceva (si sti cat de stresata eram...) cand i le-am facut prima data cu carne de vitel si un pic de suc de rosii. la fel piureul de cartof, dupa ce i-am pus galbenus a inceput sa-l pape. fructele nu le mananca nici acum goale, dar cu branza ii plac... iaurtul il mananca daca-l ingros un pic cu cereale dar papa max 50g, i-am dat de 2 ori. celelalte meniuri le-am incercat la ianis, el era tare pretentios, ii trebuiau 3 feluri la o masa si ciugulea cateva lingurite din fiecare...
succes!

tot ce-am scris mai sus este valabil si pt bogdana!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Donati pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ne-am intors... ce bine e acasa... a fost bine si la munte, dar puiul si-a cam iesit din program cu somnul si a fost jaleeee... nu prea a dormit bine noaptea cu noi in camera, poate si din cauza ca era in patut pliant, nu i-a prea placut ... in consecinta, noi nu ne-am prea odihnit, eu sunt super obosita.... dar i-a placut tare la munte, am tot asteptat sa o dea pe spate aerul de munte, adik sa pape si sa doarme, dar sufletu'... tocmai pe dos, cred ca tb sa urcam pe everest pt asta ... si a fost cam agitata ca n-a mai avut orele ei de misunat prin casa in 4 labe sau de ridicat in picioare, ca acolo n-am avut unde s-o lasam, in camera dupa ce i-am deschis patutul nu mai era loc sa arunci un ac, iar afara o mai puneam pe peluza, dar era innebunita dupa iarba si o tot baga in gura, asa ca trebuia sa stau tot cu mana pe ea... si nu prea a umblat.. poate din cauzaasta nu a prea dormit, ca nu si-a consumat energia ca si acasa .... pozele mai tarziu ca nu am apucat nici sa le dau jos pe calc... sa vad cand imi revin, ca ma astepata o saptamana grea
aaaa, si tot n-avem nici un dintisor, deja ma ingrijorez tare ... de parca n-aveam destule motive de ingrijorare, ca am cantarit-o aseara si luna asta a luat doar 250 grame ... ma apuca jalea cand ma gandesc... ma linistea soacra aseara zicandu-mi ca nu e asa rau ca abia se apropie de 8 kg la 8 luni, ca sotul meu a avut 8 kg la 1 an ... parca m-a linistit cu ceva... miercuri mergem la pediatra sa vedem ce zice si ea...

vazut poze cu dani si denis, super baieti ...
apoi vazut poze cu d , ne-a placut tare, a mai crescut, s-a lungit, iar poza cu dedicatie pt oana e mooortala.... si aia cand doarme pe mami, si mickey blue eyes .. buey, ramane cu okii albastri, da? dianaaaa, pune repede poze de botez!

Dia de Oana 29.11.06

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Salutare mamici!!!

Prima data doua intrebari:
- voi (mai)fierbeti apa plata pentru laptic ,cereale,alea,alea...???Ca azi pe afara povestesc cu niste mamici - care sunt la al doilea bebe - si nici una dintre ele nu fierbeau apa plata!
- ca o tema suplimentara pe ziua de azi - ce ati zice de un concediu doar cu sotul??? Sotul meu a facut rezervari pt. Spania din 18 august - super oferta - vreo 14 milioane pt. amandoi - plecare cu avionul de la Tg. Mures noaptea pe la 1- si nu stiu ce sa fac: sa-l iau pe David cu noi sau sa-l las cu mama si tata ???Ai mei parinti cand au auzit
au zis sa mergem doar noi doi, sa-l lasam pe David cu ei!
Astept pareri...sugestii....exemple....

Diana - si David se joaca cand este fara pampers...
Dianocica - o sugestie pt. a treia masa - iaurt,piure de cartofi cu ou sau ficatel de pui fiert...

Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Diana, DAvid e un dulce, e un baietel fff frumos, cu niste ochisori superbi, dar ce sa faci, e cam departe pentru noi...
Felicitari pentru botez, ma bucur ca v-ati relaxat si voi cateva zile.

Acs eu inca alaptez si nu mi-a venit menstruatia. Diana de ce spui ca Exlutonul te-a dat peste cap? Eu ica mai iau. Sa nu mai iau?

LAura si eu am mers la lucru pana in luna a opta si din cauza ca picioarele mi s-au umflat si odata am avut tensiunea mare, doctorul mi-a recomnadat sa incetez munca si sa ma relaxez. Pupici surorii tale si nastere usoara.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Dia, demult vreau sa-ti spun, nu stiu daca te incalzeste, dar daca voi va considerati categoria musca...noi ce sa mai zicem? la 8 luni jumate 7,600 kg, si noi suntem baieti, daaaaa? Asa ca...asta e, zi merci ca e santoasa, grasa nu are cu cine sa semene din cate am vazut, mai e si lunguta... Noi am pierdut mult prin lunile 4-6, am avut si luna in care mi-a luat 80g, si acum ia bine, ca ai citit mai sus ce mancacios e, dar oricum dupa luna 8 nu mai iau asa mult in greutate...

Simo:
- nu am fiert niciodata apa plata, doar am incalzit-o putin (pt singura masa cu lapte praf pe care o serveste, ca in rest e tz)
- as zice un "da" mare la un concediu doar cu sotul daca as sti ca e pe maini bune acasa si (in cazul meu) daca nu as mai alapta. Nu mai apare odata Madaluta sa ne povesteasca cum a fost, ca ei plecasera asa?

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze

Mergi la inceput