Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 27
Teutz spune:
Mai, mai, mai! Se vede ca e duminica si ca mai e si perioada de concedii, ca e pustiu pe aici!
Asiza, l-am vazut pe tunsulica, e delicios!
Alexandra, ma bucur tare mult ca te simti mai bine!
si multa sanantate!
Marani, esti o curajoasa, daca te-ai incumetat sa stai cu 3 copilasi! Bravo tie! Esti o prietena buna.
Oau, felicitari pentru dintisor!!!
Si la mai multe nopti fara treziri dese!
Chris, multumesc! Am scris PM catorva din fetele care mai aveau medicamente si astept raspuns.
Super iesirea voastra la iarba verde!
Danutz, bine ca ti-a trecut toxiinfectia alimentara!
Bebinuta, ti-au raspuns deja fetele ce trebuie sa urmaresti dupa cazatura. Sper ca Ada nu va avea nici un fel de problema.
Laura, mamicuta gospodina, felicitari pentru ridicatul lui Dani in picioruse!
Stiu ca nu merge linkul de pe prima pagina din lista de mamici, dar nu stiu cum sa intru sa-l sterg. Poate atunci cand sa va deschide capitol nou o mamica mai priceputa imi sterge si mie linkul de acolo.
Dianocica, sa fie intr-un ceas bun increstinarea lui dmic! Petrecere frumoasa si asteptam multe poze!
Si noi avem cateva bubite de la caldura pe ceafa. Nu le dau cu nimic si trec de la sine.
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Laura13 spune:
deci pt cine are chef si placerea.....poze noiaici apoi ce sa inteleaga mami
din asta?.....asa sta mai toata ziua!!! si bineinteles
preferata mea
dar totusi...... HELLO! HELLO! HELLO! HELLO! vad ca nu raspunde nimeni decat ecoul![]()
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
teutz daca vrei eu iti sterg linkul.....
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
hai mai.....chiar nimeni???!!!
a deju tu mai erai pasare de noapte! unde esti???? e bine motanul?
oare dandusa o fi ajuns cu bine?
fug si eu la somnic!
va pupic dulce
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
kokorina spune:
buna seara fetele!
azi pascal mi-a fost cam marait...care sant urmatorii dinti care ies,daca are 2 jos si 4 sus?avem 6 dinti si ne dam mari,plus ca cu ridicatul in picioare ma termina,de orice prinde se ridica.pe dinafara de patut merge cat e el de lung(patul),tinandu-se de fiecare zebrica....si bine ca in ultimile 3 zile a invatat sa se puna pe poponetz daca oboseste,ca inainte,mergea ce mergea si urla ca vrea jos...nu putea,incerca...dar mai dadea si un cap de vreo zebrica ceva pana una alta.acum mai noi,dac se ridica de marginea canapelei,isi indoaie genunchiu ca si cum ar vrea sa se ridice sus pe canapea cu totul.bine macar ca intelege ca e prea inalta canapeaua....dar face figura asta de vreo 2-3 ori dupa care se lasa la mana lui.ce-o mai fi cand chiar va reusi sa se urce?si asa trebuie sa stau dupa e mai tot timpul,mi-e sa nu pice cu capul de parchet....nu mai pun ca in timpul asta cat stau dupa curu' lui,sophia se cere si ea in picioare....asa ma depaseste situatia asta.ca atunci cand o aud scancind,stiu ce vrea,si il iau pe pascal si-l pun ori in patut ori in premergator(sa-l stiu in siguranta)si ma duc sa o iau si pe ea la o mica "plimbare" prin toata casa.ti-ai vazut la pascal rabdare....clar ca urla..nu-i mai place sa fie "ingradit" in nici un fel....iar singur mi-e teama sa-l las si sa stau cu sophia in maini,ca pascal are nu un ardei iute bagat tot in fund,are 10....sotul meu ii spune "D-l Pepperocini"....si asa ma lupt cu ei toata ziulica.il las pe unul in urlete,il iau pe celalalt si invers....mi-e mila de ei ca sant deocamdata neajutorati,si oricat le-as spune(ca le chiar explic ca mami nu poate cu doi odata in brate,chiar daca nu inteleg nimic)....ei nu constientizeaza si ma depaseste cateodata situatia asta.
maine si poimaine santem singuri,sotul pleaca intr-o deplasare.am rugat-o pe soacra-mea sa vina sa ma ajute pe dupa amiaza.si mi-a spus ca dupa amiaza se duce la socrumiu la spital(cand pana ieri...culmea,mergea numai dimineata)si apoi merge sa dea de mancare la saraci...si ma suna dimineata,poate trece.dimineata nu prea am nevoie,ca mai iesim afara,avem somnul de frumusete....intr-un cuvant ma descurc...ma rog,fiecare le stie pe ale lui.
sper ca maine seara sa mai recuperez de citit din urma,ca nu am mai citit de la ultimul mesaj scris.
va pup si sa aveti o noapte linistita!
luciaro spune:
Gata, la somnic deja, fetele?
Danutz, noua pediatra ne-a spus sa dam bubitele de la caldura cu Cutaden... pana acum nu a fost cazul. Tu ti-ai mai facut analizele pana la urma, ce ai mai facut cu asigurarea pt bb?
Laura, remediul cel mai eficace pt surioara ta este sa stea odata acasa!!! felicitari pt ridicatul in picioruse, noi suntem inca in clubul celor destul de relaxati, in sensul ca de cateva zile a reusit sa se ridice in genunchi sprijinindu-se de barele de la patut...sta ce sta asa si bineinteles ca picioarele ii aluneca si incepe sa se smiorcaie... ma duc si il pun in fundulet, sa se joace cu jucariile... nooooooo... in trei secunde e la loc in aceeasi pozitie, ca doar e tare interesant sa privesti lumea de acolo!
Dianocica, inca mai petreceti? Felicitari pt micul (marele) crestin, asteptam in continuare pozele, dar hai macar si dezvaluie misterul: soacra am inteles, pensiune am inteles, dar UNDE, dom'le???
Alexandra, sanatate multa, ai grija de tine!
Lucia
de
Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze
danita spune:
tema unei zile ...raspuns : au fost ani cand visam ca o sa am un bb, au fost tot felul de sentimente amestecate ...au fost o gramada de intrebari de curiosi pe care nu stiam cum sa le mai ocolesc raspunsul, au fost o gramada de raspunsuri de "somitati" de dr care mi-au spus ca ar trebui sa imi iau gandul de la bb al meu ....uite ca DD ne=a ajutat si azi minunea a facut 8 luni de viatza ! sa ne traiesti !! si sa fii sanatos !!
nu vreau inapoi viatza de dinainte ... o vreau pe cea impreuna !! atat! imi e suficient !!
marani: incearca si niste tratamente naturiste ... ptr mine cauterizarea a fost traumatizanta ....
teutz: multumim de urari !
a_deju: unde umblatzi dragilor ? faceti baie in mare la ora asta ? sau stati la prins un mouse pe faleza ?? :)
chris: cand veniti la munte ?
diana: pupici pt voinicii tai !
Alex: sanatate multaa ! ai grija mai de tineeee maiiiii !!
asizoi: pupici la chelios
dianocica : sa va fie intr-un ceas bun !
dolores: ce face David ? e mai bine sper !
pupici ptr adinel-grasunel de raluca
si asteptam vesti de la cristinel -canadianul ! :)
pupici si noapte frumo !
D
marani spune:
quote:
Originally posted by kokorina
buna seara fetele!
azi pascal mi-a fost cam marait...care sant urmatorii dinti care ies,daca are 2 jos si 4 sus?
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
fetelor, va rog din suflet sa va uitati la clipul asta.
www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D" target="_blank">http://www.clipfish.de/player.php?videoid=MzY1MDN8Mg%3D%3D
Urmeaza teoretic inca 2 jos, langa ceilalti.
TEUTZ,
ce draguta esti tu cu toate fetele!Ajutati-o pe Sonia
marani spune:
quote:
Originally posted by Laura13
preferata mea
dar totusi...... HELLO! HELLO! HELLO! HELLO! vad ca nu raspunde nimeni decat ecoul
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
Am vazut pozele, foarte frumoase! cea cu "noua pozitie" m-a amuzat copios! pe bune, e haioasa rau tare! Vrea baiatul in picioare, in curand v-a prinde miscarea. Anne-Marie n-a reusit inca performanta asta.
Ajutati-o pe Sonia
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Laura13
preferata mea
dar totusi...... HELLO! HELLO! HELLO! HELLO! vad ca nu raspunde nimeni decat ecoul
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
helllloooooooo....
aici sunt si eu...
mai bine mai tarziu decat deloc
si marc sta asa deseori. incearca sa umble asa, vede ca e greu si coboara genunchii si pleaca in 4 labe...
tuturor
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04) Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei