Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

LAURA, ce te-as ruga sa nu mai vb de mancare gatita, ca mor! de 2 saptamani numai sandwish-uri si ochiuri mananc de-s satula! nu pot gati ca nu sta pisica mult timp cuminte. Iar dupa ce-o adorm seara.....trebaluiesc un pic si plec la nani.

Oricum, harnicutza fost-ai azi! auzi, si aragazul il mai speli?! odihneste-te mami, pt tine!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

am uitat sa zic, cu violet de gentiana am uns de 3 ori si s-a retras hematomul.

dar cel mai important lucru a iesit dintisorul azi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a spart gingiutza intr-un punct, asteptam sa iasa de tot

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Salutare,

N-am mai stat duminica de mult pe acasa,dar azi e dupa nunta si nimeni nu are chef de nimic.

Mihaita a ramas aseara cu o prietena care nu a mai stat cu un copil niciodata,dar s-a descurcat (chiar mai bine decat soacra-mea -care si de la petrecerea surpriza m-a chemat acasa si de cate ori face asa imi zice :ii e foame si nu mi-ai lasat suficienta mancare),pe la 3 am venit ca sa mai apuc si eu un pic de somn.

A fost frumos doar ca la cap de melc ce am devenit mi-am pata rokia cu ulei,am incercat sa sterg si m-am ales cu o pata mare-asa ca am intepenit la masa sa nu ma mai vada nimeni

Dianarus,eu sunt una din fetele care inca nu stiu cum e sa dormi mai mult de 4 ore legate in ultimele 8 luni.Mai nou,datorita voua ,ii bag ceai noaptea (de menta sau musetel,indulcit cu ceai instant Milupa,dar pun putin.Asa ca papa san pe la 4.Dar de trezit se trezeste.

Laura,si eu am momente cand simt ca prea imi ocupa tot timpul si prea fac in fiecare zi aceleasi lucruri si as mai vrea o pauza-dar nu prea mare.Lasa ,sa vezi cand incepi serviciul ce dor o sa-ti fie.

Asiza,ce dulce e cheliosul..parca stie ca ii sta bine!

Mihaitza are scaune cam moi..situatia dureaza de vreo 2 saptamani in care eu tot sper sa isi revina.Alte simptome, nu.Am scos piersica,sucurile de fructe,papa cereale,branza calcica si ceai de menta-- degeaba.Are vreo 3 pe zi din care 2 moi.Oare ce sa fac?

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dani s-a ridicat in picioare. s-a tot tras de pantalonii mei (eu era pe jos langa el) pana a reusit! de 3 ori!!! e drept la sfarsit era cam transpirat.....
dani nu a dormit deloc bine la pranz, s-a trezit tipand, abia am reusit sa il linistim in 1/2 de ora, apoi a mai dormit 1h si iar s-a trezit tipand. nu am mai incercat sa il adorm. in schimb tati......... a dormit beton

marani lasa ca sa faci o oala de mancare nu e mare lucru, timp sa ai, in schimb sa ai curaj sa stai cu 3......asa ca back to you! a iesit dintisorul buclucas

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13

dani s-a ridicat in picioare. s-a tot tras de pantalonii mei (eu era pe jos langa el) pana a reusit! de 3 ori!!! e drept la sfarsit era cam transpirat.....
dani nu a dormit deloc bine la pranz, s-a trezit tipand, abia am reusit sa il linistim in 1/2 de ora, apoi a mai dormit 1h si iar s-a trezit tipand. nu am mai incercat sa il adorm. in schimb tati......... a dormit beton

marani lasa ca sa faci o oala de mancare nu e mare lucru, timp sa ai, in schimb sa ai curaj sa stai cu 3......asa ca back to you! a iesit dintisorul buclucas

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Felicitari, nu mult si o ia la picior! e perseverent micutzul!
Lasa sa doarma tati, e bine ca macar unul din voi sa fie odihnit ca sa va intelegeti. Eu pe al meu sot il trimit la culcare dupa ce vine de la serv (si mananca ) ca ne e mai bine seara. Eu daca-s obosita o distreaza el pe pisica.

Si Anne-Marie tipa ziua prin somn, de la dintzishori, acu vad ca nu mai plange-n somn, doar strange din ochisori de durere. S-o fi obisnuit cu durerea.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ne-am intors, am avut o idee stralucita de-a dreptul cu plecatul, ca nu se mai putea, pisi fericita, iarba, baita, o fetita de 4 ani drept companie, a fost super, mai putin faptul ca nu voia in nici un fel sa doarma culcata, ci numai in fund, ceea ce evident nu ii reusea, si deci da-i cu scandal.

teutz-vezi ca e pe undeva pe forum un subiect cu mamici care doneaza medicamente, poate gasesti si ce trebuie.

laura- pt picioare umflate, nema sare, multe lichide si, daca nu are probleme de sanatoate, cum ar fi cu tensiunea, de exemplu, diuretice.
bine ai venit in clubul mamicilor care isi au bebeii pe constiinta! crezi ca mie mi-e mai usor gandindu-ma cum a cazut pisi din pat cu mine acolo, alaturi de ea, iar ea sarind peste mine? asta e situatia, ne iarta ei, bebeii!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by chris80

ne-am intors, am avut o idee stralucita de-a dreptul cu plecatul, ca nu se mai putea, pisi fericita, iarba, baita, o fetita de 4 ani drept companie, a fost super, mai putin faptul ca nu voia in nici un fel sa doarma culcata, ci numai in fund, ceea ce evident nu ii reusea, si deci da-i cu scandal.

teutz-vezi ca e pe undeva pe forum un subiect cu mamici care doneaza medicamente, poate gasesti si ce trebuie.

laura- pt picioare umflate, nema sare, multe lichide si, daca nu are probleme de sanatoate, cum ar fi cu tensiunea, de exemplu, diuretice.
bine ai venit in clubul mamicilor care isi au bebeii pe constiinta! crezi ca mie mi-e mai usor gandindu-ma cum a cazut pisi din pat cu mine acolo, alaturi de ea, iar ea sarind peste mine? asta e situatia, ne iarta ei, bebeii!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

ma mai linistisem si eu si vii tu cu ccc clubul mamicilor care isi au bebeii pe constiinta

sa va fie de bine iesirea si sa o repetati cat mai des. cat despre surioarea mea.....tensiune fffff mica!

va pupic, fugim in copou

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

pai f bine ca te-ai linistit, e o buba mica, trece, stai asa sa inceapa bebeii sa mishune si sa vezi atunci diverse rani, vanatai si alte alea, iar pe astea de acum nici nu o sa ni le mai amintim! si unde mai pui ca ei oricum nu tin minte, si asta e cel mai important! plimbare placuta! la noi e iar f cald, nu avem cum sa iesim, maine la fel, deci scoatem nasul afara din casa pe marti.

ziceai de grabividon si utrogestan sau nu am retinut eu corect? in afara subiectului de donatii medicamente, peste care nu am dat acum, mai este si http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93884.

nu avem nici o stire de la botez?

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna.
intru si eu pe fuga, ca ma pregatesc de plecare. maine plecam la tg mures la parintii mei. de azi dimneata tot fac liste si bagaje, si parca vad ca tot uit acasa ceva important.

si copilul meu e plin de bube, pe maini si picioare. am fost cu el si la dermatolog. sunt de la caldura.
acum 3 zile copilul meu a facut marea descoperire a vietii sale: putza. sa-l vedeti cum sta si o studiaza si o analizeaza.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

oare cati bani s-or fi strans pt sonia? noi trimitem maine. doamne, ce lupta sufletelul asta mic! si de cat curaj are nevoie si kay! sper sa le ajute doamne doamne!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

editez: ma gandeam ca la sara se stransesera cam 1500 de euro. sper din tot sufletul sa reusim sa facem mai mult acum.

Mergi la inceput