Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Chiar ca slaba miscare pe aici!
Concediile sa traiasca, ceea ce e foarte bine!
La multe lunisoare pentru sarbatoritii de zilele astea!
La multi ani pentru Lavinia, Luly si Dbunny, chiar daca cu intarziere!
Asiza, Denis e mortal cu cheliuta!!! Cu ce l-ai tuns? cred ca si noi tre sa facem o miscare ca asta in parul deja prea mare al lui Rares, si de aia intreb!
Marani, a iesit dintisorul?
Dianarus, si Rares se trezeste de vreo 3-4 ori pe noapte, de sete in general dar si de foame cateodata.
Si la fazele astea chiar ca-mi pare rau de timpurile de dinainte cand dormeam noaptea ca valiza in gara!!!
Alexandra, speram ca te simti mai bine!!!
Fetelor, mie mi-a fost rau de tot de miercuri incoace...de la caldura, de la nesomn...si cine mai stie. Joi am facut o toxinfectie alimentara de toata frumusetea de la niste salata de vinete cu maioneza. Am vomitat toata noaptea...si cine se ducea ca eroul la ora 8 dimineata la munca!!! Numai ca eroul a cazut pe baricade la ora 12, m-au dus acasa, minunata de soacra a plecat la Braila, exact cand eu zaceam in pat fara nici o vlaga!!!
Si uite asa de la ora 12 pana la 6 seara cand a venit Cata am facut ture din pat la baie in camera lui Rares (care a stat ca un ingeras cuminte, s-a jucat si a dormit) si iar in pat, cu febra, diaree, greata si fara pic de vlaga.
Ieri a fost mai bine, Cata s-a ocutat de toate, iar eu am dormit. Mult!
Azi sunt back in action, mi-a trecut si ma simt ok.
Voiam sa intreb, voi cum tratati bubitele de caldura? Rares e plin de asa ceva...si nu trec!!!
Pup fetele toate, si pe alea plecate in vacanta si pe alea putine care au mai ramas la casele lor...si bebeii din dotare!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Diana, Danutz, multumim!
Marani, la cat mai multe nopti bune!!! Wwoooww...sa stai cu 3 copii...e cam greu sa te incumeti...bine ca a fost numai o ora!
Danutz, bine ca a trecut toxinfectia alimentara si te simti mai bine....cum te-ai despartit de soacra? Conditii amiabile? ...Bubitele de la caldura eu nu le-am dat cu nimic cand a avut...eventual lasat mai mult timp dezbracat, baitza mai des...trec ele de la sine, fara sa mai punem nu-sh ce minuni pe pielicica lor...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

eu pe bubitele de la caldura mai dau cu mixtura mentolata,inainte le mai calmam dar de ieri i-au aparut si pe burta si pe spate,s-au intins.cred k e cazul de o vizita la dermatolog.ah,am uitat k socrela a dat-o intr-o seara cu o crema super grasa,cum stia ea de acu 6 luni,si asta sa-i fi facut asa rau?bebeii vostrii pe unde au bubite?

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

avem bubite la incheieturi unde stau colaceii (la gat, la manute, sub brat, la picioruse unde sunt colaceii). nu dau cu nimic, nu s-au intins f.mult si nu par sa-l deranjeze.
si mai are bubite de caldura pe piept, de la gat in jos, cale de vreo 5 cm sunt mici si rosii si dese.

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici! liniste mare pe aici, ce faceti.....somnul de infrumusetare?
nu mai pot, mor de cald, am facut friptura la cuptor, cartofi prajiti, supa lui dani, carnita pt dani, tocanita de ficatel cu multe multe legume pt noi si am copt si ardei. stiti cum e in casa???!!! nu va doresc sa aflati. dani doarme, am avut o noapte tare tare agitata, e ffff un=mflata gingia sus la al doilea dintisor, sper sa sparga curand. s-a trezit la 7.15, special sa ii faca in ciuda lui tati, ca de' ....e duminica. a mai dormit 1/2h in cursul diminetii si la 13.30 a picat lat! tati trage nadejde sa doarma si el
marani cu ce ai dat pana la urma? bine ca e spre vindecare!
asiza vazut tunsulici . l-as tunde si eu, dar nasa'sa a facut scandal cand a auzit, deocamdata dani nu transpira f mult, dar daca va fi cazul ii voi spune ceva de dulce nasei si il tund.
danutz cand a fost mai rau am dat cu apa de zinc, parca asa se cheama, dar nu am dat decat de 3 ori si nu am vazut nici o imbunatatire. acum apar si trec de la sine. lorym imi spunea de o crema de la avent pt ele, nu mai stiu cum se cheama multa sanatate!!
dianocica gata..... l-ati botezat? sa fie intr-un ceas bun si distractie placuta!
dianarus *100 banutii vor ajunge la sosonica
bebinuta offff, imi pare tare rau, vezi sa nu vomite si sa nu faca febra. din cate stiu eu.
alexandra esti mai bine??
ma asez si eu un pic in pat ca nu mai pot, dupa amiaza nu mai am nimic de facut decat sa spal aragazul. asa ca acum iau o mica pauza, cat doarme dani
va pupic dulce

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dia, dianocica si teutz vedeti ca pe prima pag, unde sunt insirate mamicile, aveti puse poze dar cu linkul vechi de pe yahoo si nu mai merg. dar eu nu modific nimic, ca nu stiu cum, asteptati si voi pana se desc cap nou de pe mami_nov_dec, da?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Va multumesc din suflet fetelor pentru ca v-ati gandit la mine...sunteti niste scumpe...si ca si intotdeauna ati fost alaturi de mine....va iubesc si va pup dulce pe toate!...
Sunt mai bine...sa zicem...ma bucur ca m-a lasat cat de cat durerea si cel mai important e ca am putut sa ma misc...noroc ca e a fost weekendul si am avut ajutor!Marti merg sa fac filmul...pana atunci iau injectii,fac masaj si sper sa ma pun pe picioare!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

quote:
Originally posted by danutz
Fetelor, mie mi-a fost rau de tot de miercuri incoace...de la caldura, de la nesomn...si cine mai stie. Joi am facut o toxinfectie alimentara de toata frumusetea de la niste salata de vinete cu maioneza. Am vomitat toata noaptea...si cine se ducea ca eroul la ora 8 dimineata la munca!!! Numai ca eroul a cazut pe baricade la ora 12, m-au dus acasa, minunata de soacra a plecat la Braila, exact cand eu zaceam in pat fara nici o vlaga!!!
Si uite asa de la ora 12 pana la 6 seara cand a venit Cata am facut ture din pat la baie in camera lui Rares (care a stat ca un ingeras cuminte, s-a jucat si a dormit) si iar in pat, cu febra, diaree, greata si fara pic de vlaga.
Ieri a fost mai bine, Cata s-a ocutat de toate, iar eu am dormit. Mult!
Azi sunt back in action, mi-a trecut si ma simt ok.
Voiam sa intreb, voi cum tratati bubitele de caldura? Rares e plin de asa ceva...si nu trec!!!
Pup fetele toate, si pe alea plecate in vacanta si pe alea putine care au mai ramas la casele lor...si bebeii din dotare!!!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Cred ca maioneza fu de vina....imi pare tare rau, sanatate multa iti doresc!
Vecina mea l-a uns pe baietel cu tot felul de creme scumpe, avea rana saracul la podoabe si gat, pana l-a uns cu violet de gentiana. 3 zile fu violet, acum s-a uscat si nu mai are nik. Eu pe pisica n-am uns-o cu nik, am tinut-o numai in pampers toata ziua, dusuri dese si atat. Nu mai are nik.
sa treaca la amandoi!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asiza
Marani, la cat mai multe nopti bune!!! Wwoooww...sa stai cu 3 copii...e cam greu sa te incumeti...bine ca a fost numai o ora!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

M-am pus in locul ei, e tare rau sa ai o treaba urgenta si sa nu ai cui lasa copiii. Ea vroia sa-i trezeasca si sa-i ia cu ea. Ori daca exista alternativa, dc sa strice somnul copiilor? putea sa planga a mea caci o solutie tot gaseam de-a impaca ambii bblusi.

Cand cea mijlocie implinise 4 ani, mama ei ii facu tort in casa. Si fu surpriza. Asa ca am iesit cu bb al ei in carut, cu a mea in brate si cu cea de 4 ani pe langa mine, la plimbare. O ora jumate. Nu-ti spun ca nu-mi mai simteam bratele. Ala in carut facea mofturi, am pus-o pe-a mea in iarba, l-am luat pe ala in brate dupa care am pus pisica in carut. Si uite asa m-am simtit bine ca mi-am ajutat prietena.

Stii ca ma chinui de o saptamana sa ajung la ginecolog si nu pot? am terminat tratamentul dar sotul e plecat si n-am cui lasa copilul. Asa ca ajut pe altul daca pot si cauterizarea mea....Doamne-ajuta!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daphna

eu pe bubitele de la caldura mai dau cu mixtura mentolata,inainte le mai calmam dar de ieri i-au aparut si pe burta si pe spate,s-au intins.cred k e cazul de o vizita la dermatolog.ah,am uitat k socrela a dat-o intr-o seara cu o crema super grasa,cum stia ea de acu 6 luni,si asta sa-i fi facut asa rau?bebeii vostrii pe unde au bubite?

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Ana Maria are la gat, pasarica si cateva greu vizile pe burtica. Au trecut mai cam toate tinand-o dezbracata si imbaiata mai des. Traiasca vecina ca-mi da apa!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput