Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Octavian de P_onu
Tudor de Danita
Oana de Dia

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

'Neatza!

Mi-am tuns copilu'......e mortal...e aproape 0...si a cam urlat, dar i-a trecut rapid.......

Bebinuta, Bambo, multumim...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

buna dimineata!

somebody around? .... anybody?!........ nobody???????????

helaaaaaaauuuuuuu...

o fi ea duminica... da' totusi... unde-i

va doresc o zi minunata!

ps: azi e ziua cea mare pt d mic. sa fie intr-un ceas bun!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Buna dimineata sau nu e buna la mine. Azi noapte, i-am dat Adei sa manance ca de obicei, tzitzi, intinse in pat ea spre margine, fiind vorba de tzitizi cu pricina si nu prea avea sonm, asa ca m-a adormit pe mine si la un moment dat am auzit-o urland concomitent cu un zgomot puternic: era pe jos. mama neatenta ce sunt. Nu am mai putut adormi dupa aceea. Mai nou nu mai sta locului in pat.
Si acum de dimineata e tot maraici, ea care se trezea vesela. Sunt tare . Ce ar trebui sa urmaresc de la cazatura asta?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asiza

'Neatza!

Mi-am tuns copilu'......e mortal...e aproape 0...si a cam urlat, dar i-a trecut rapid.......

Bebinuta, Bambo, multumim...

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

aaaa..... deci nu sunt singura! poza cu cheliutza?

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Offf, Bebinuta, sper ca Ada s nu aiba nimic de la cazatura...urmareste tot...orice ti se pare suspect, raporteaza la medic...eu asa as face...

Deci azi se crestineaza dmic...tinem pumnii atunci sa iasa totul asa cum isi doresc parintii!

Dianarus, Marc e bine? Uite aici cheliuta...nu e prea clara poza ca mi s-a stricat aparatul digital ...sony luat acum 2 ani...rahat...scuze...acuma trebuie sa cumparam unu nou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

quote:
Originally posted by bebinuta

Buna dimineata sau nu e buna la mine. Azi noapte, i-am dat Adei sa manance ca de obicei, tzitzi, intinse in pat ea spre margine, fiind vorba de tzitizi cu pricina si nu prea avea sonm, asa ca m-a adormit pe mine si la un moment dat am auzit-o urland concomitent cu un zgomot puternic: era pe jos. mama neatenta ce sunt. Nu am mai putut adormi dupa aceea. Mai nou nu mai sta locului in pat.
Si acum de dimineata e tot maraici, ea care se trezea vesela. Sunt tare . Ce ar trebui sa urmaresc de la cazatura asta?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Din cate stiu eu trebuie sa fii atenta sa nu vomite, sa nu doarma prea mult ( decat de obicei ), sa nu aiba episoade de pierdere a memoriei.
Imi pare tare rau pt ce s-a intamplat, mie mi se intampla uneori pe la 5-6 dim s-o tin pe piept ca-i agitata rau, dar ma pun la mijlocul patului in cazul in care atipesc. sa treaca!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

ALEXANDRA, multa sanatate iti dorim! sa te faci bine!

Dimineata mi-am trezit copilul la 7.30 sa ma duc la vecina sa stau cu bebelusul ei de 7 luni si cu fata de 4 ani, caci saraca trebui sa plece o ora de acasa. Fu ok, cand cu unul in brate si altul pe pat, cand unul in scaunul de masa si altul in premergator, nu plansete si mofturi mari, lucru imbucurator!

AM AVUT O NOAPTE EXTRAORDINARA, in sensul ca de la 21.00 cand adormi si pana la 5.30 nu se foi deloc, eu setata pe vechiul program m-am trezit din ora in ora si ma duceam la patutul ei sa vad daca e ok. Poate o s-o tina de-acu asa sa se odihneasca mititica.

Gingia arata mult mai bine, incepe usor usor sa-si recapete culoare normala, astfel facand si mai usoara penetrarea gingiei de catre no 6. Doamne ajuta!

Maine vine sotul acasa, nu l-am vazut de 2 saptamani! bine...sta 4 zile si pleaca iar...

AER CURAT si o zi frumoasa!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by bamboletta
[am intrat un pic la idei,noua de ce nu ne mai ies alti dintisori? primul a iesit la 5 luni si 2 sapt,al doilea la aproape 1 luna de atunci nimik
[quote]

Nu-i o regula sa apara lunar ori la 2 luni cate un dinte. Nu stiu de ce iti faci griji. Zilele trecute vb cu o mamica din cartier, baiatului ei ii iesisera 2 dinti la 7 luni, iar pana la 1 an si 7 luni nik. Ce crezi tu? de la 1 an si 7 luni pana la 1 an si 9 luni ( varsta actuala ) i-au iesit restul dintilor, inclusiv ceva masele. Concluzia o tragi tu.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asiza

Dianarus, Marc e bine? Uite aici cheliuta...nu e prea clara poza ca mi s-a stricat aparatul digital ...sony luat acum 2 ani...rahat...scuze...acuma trebuie sa cumparam unu nou...

marc e binisor, multumim de intrebare

dragutz foc cheliutza, acum am vazut poza. ce dulce si bucalat e...

Mergi la inceput