Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

postez cu indoiala tema zilei: ai vostri se mai trezesc noaptea pt lapte?
de vreo 2 luni bea apa de sete si stateam de povesti. acum, de 1 saptamana, plange la apa si se agita pana ii fac o portie de 200ml lapte.

indoiala tine de faptul ca fetele sunt plecate la distractii si nu stiu cine imi mai raspunde mie... bambo, laura, a_deju, teutz, danita... ala io, ala io... mai e cineva pe-aiiiiiiiici????????.........

dianocica, distractie faina la botez, sa fie d mic cuminte si vezi sa nu le rupa salele la popa si la nasa te asteptam cu poze. in prima faza alea 500 promise...

dandusa, stiu ca ai plecat deja (de 3 ore...) dar iti mai urez inca o data calatorie placuta si sa fie crinutza cuminte si sa-l recunoasca pe tati :-)

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei

Diana, da, Ada se trezeste in fiecare noapte sa manance.Ea inca suge, dar nu accepta altceva. Am incercat sa o pacalesc si am reusit doar sa aman masa cu o ora, maxim doua. Am citit ca unii copii chiar au nevoie de mancare noaptea pentru ca nu se satura. Tine de fiecare copil in parte si nu de felul in care l-ai invatat.

Cum se mai simte MArc? A trecut iritatia?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13

cine imi recomanda si mie un incalzitor pt bibe bun si fff ieftin?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Nu folosesc inca, asa ca ciulesc si eu urechile.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asiza

Cateva fotografii ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

E un dulce micutul Denis. Si ii sta tare bine cu palarie.
mamica si baiat frumos.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

cine ma ajuta...... as vrea sa ii cumpar nepoticii mele masuta de activitati de la miniblu, ma rog ceva in genul ala (din cate am citit, ca nu am gasit poza). daca are cine drum pe la miniblu sapt asta poate intreaba daca au, face o poza imi spune si mie niste detalii. pls pls!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Alexandra-multa sanatate si multi

Saryta-ce mai fac iedutele?

Kokorina-

Laura-si pe mine m-a durut un ovar vreo 2 zile acum mi-a mai trecut,cred ca am racit ca dormisem dezbracata ,multi sa treaca

am intrat un pic la idei,noua de ce nu ne mai ies alti dintisori? primul a iesit la 5 luni si 2 sapt,al doilea la aproape 1 luna de atunci nimik

David Calin bb de Ralumat
David Andrei bb de Cipi13
Maia Andreea bb de Mihaela_P
Mara bb de Bulisor
Andre Lucian bb de Ancader

A_deju-pe unde umblati?

ma duc sa fac si eu un si apoi la somnic
n buna somnic usor si fara treziri

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor am venit si eu de la tara! Am fugit de caldura si am stat la padure la cabana, Alexuta s-a balacit toata ziua in piscinuta iar eu am mancat ca sparta asa ca am pus cel putin un Kg pe mine! Merg sa citesc din urma ca nu am citit nimic si revin!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
www.ringo.com/photos/albums.html?memberId=164309722" target="_blank">Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ALEXANDRA,sa te faci bine iti doresc din sufletel!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Alexandra,ai grija de tine, sa te odihnesti. Sanatate maxima si sa speram ca va trece repede, repede.

Laura, ce groaznic e cand ii faci chiar tu rau copilului; si eu am ciupit-o pe Ada cu forfecuta, dar mai rau a fost odata in masina cand am vrut sa o pun in scaunel m-am aplecat cumva cu ea in brate si a inceput sa urle, sa urle si nu se mai oprea si eu nu stiam ce a patit; nici acum nu stiu cum si unde s-a lovit. Nu am mai fost buna de nimic in seara aceea. Bine ca le trece repede si uita. Ma bucur ca nu mai are nimic.

REferitor la tema 2, eu am simtit aseara acest lucru, cand nu am avut cu cine sa o las pe Ada(parca atunci cand vreau eu sa plec undeva, toata lumea are ceva de facut)si nu am putut merge la ziua unui prieten si Cristi a mers singur. E naspa sentimentul, dar ma bucur ca am stat cu ea, ca tocmai aseara s-a trezit pe la 11 plangand,de la dintisori. Si acum la fel, s-a trezit plangand, am dat-o cu Calgel si a adormit. Acum viata nu mai are nici un sens fara ea si cred ca o voi lua cu mine cam peste tot(noaptea in schimb nu pot, poate mai incolo...)

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

laura pt intentie. trimis pm
de masuta aia nu stiu nimic, sorry...

bebinuta, multumim de intrebare. iritatia este aproape complet vindecata. cu reviken (cutaden) s-a rezolvat.

bambo, lui ianis i-au iesit dintisorii cate unul pe luna, primul la 7 luni. dupa 1 an ii ieseau 2 odata... deci se poate si asa...

pupici

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Laura, am inteles ce ai vrut sa spui, nu m-am gandit nici un moment ca tu ai fi dispusa sa renunti la ce ai acum pentru libertatea pe care o aveai inainte. Imi pare rau pentru degetelul lui Dani, dar lasa ca trece repede si ei uita! Din pacate, toate vom trece prin destule momente de genul asta. Mergi la gineco si vezi care e treaba cu durerile de ovare.
Alexandra... offf, saracuta de tine! Sper ca ai fost la doctor. Iti doresc multa, multa sanatate, sa te faci bine cat mai repede!
Luciaro, multumesc! Ti-am trimis PM.
Carla, bine ai revenit!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput