Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 22
lizzy spune:
multumesc tuturor pt raspunsurile referitoare la trezitul noaptea.
nu-mi fac neaparat probleme. marc a avut perioade cand nu se trezea deloc... de 1-2 ori/saptamana se trezea si bea apa, nu era nevoie de lapte. mie mi-au spus in spital dupa operatia lui la stomac ca ar fi bine sa nu bea lapte in timpul noptii, sa se odihneasca stomacelul. de la 4 luni nu mai cere noaptea lapte, de 1 luna a inceput iar.
probabil este in perioada de crestere, cum spuneau vreo 2 fete (scuze, nu mai stiu cine).
oricum, astept si eu cu nerabdare sa nu se mai trezeasca noaptea. ceea ce la primul copil s-a intamplat spre 1.5ani 
laura, imi pare rau de intamplarea cu degetelul. bine ca e ok. nu vei reusi sa previi toate accidentele...
ianis ma astepta acasa cu buza sparta, cand am venit de la maternitate cu marc. alin s-a jucat cu el in pat si... l-a scapat... si a dat cu buza de marginea patului... noroc ca nu are cicatrici si dintii sunt la locul lor... deci se poate si mai si...
cat despre incalzitor, asa cum spuneam, il donez, nu-l vand. e no name, e folosit la vreo 3 copii dar e functional... nu incap biberoane gen avent, bfree, doar cele clasice, siluete, intelegi ce vreau sa spun? daca-l vrei cu act de donatie... ti-l trimit la orange shop iasi (reprezentanta directa).
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei
Laura13 spune:
dianarus da da da, vreau, dar ma simt prost sa il primesc gratis, hai sa iti dau niste banuti pe el. oricum, chiar l-as vrea, eu am bibe normale asa ca ar fi ok. care orange shop??? 

si raman datoare!
si buzita lui ianis, desi sunt sigura ca i-a trecut pana acum
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bamboletta spune:
Salutare 
Ne-am hotarat sa ne punem cada de baie inapoi
asa ca azi am fost in cautari,am fi vrut sa ne luam din aia in colt dar cum baia noastra e f mica
ramanem la una normala,sa vedeti atunci balaceala pe Antonia 
mi-am pus niste vinete la copt
sper sa nu le parlesc de tot ![]()
Dandusa-drum bun 
Tema 1-de obicei nu se mai trezeste,dar azi noapte s-a trezit pe la 3 si nu s-a linistit pana nu i-am dat laptic
plangea de ziceai ca nu a mancat de 1 sapt ![]()
Dbunny
Asiza-ce baiat mare si frumos ai 

l-ati pus cu tot cu pampers in apa sau sunt din aia speciali? ![]()
ce tricou smecher are sotul![]()
Tema 2-si mie imi este dor de viata care o avem inainte
dar eu as vrea sa fie cum era inainte dar si cu antonia
amandoua la un loc ![]()
Laura-
imi pare tare rau pt Dani
sa treaca unghiuta 
dam bataita la surioara
are cu cine semana si tu ai lucrat pana in ultima clipa ![]()
na ca am varsat apa pe tastatura 
inainte as fi sarit repede sa sterg
acum imi vad linistita de scris
sterg dupa
gata fug sa-mi fac salata de vinete ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 9
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
kokorina spune:
seara buna!
am intrat sa va spun,ca am primit un sms de la ALEXANDRA,si nu e prea bine.se pare ca durerile au tintuit-o la pat,si ieri nu s-a dat deloc-deloc jos din pat.m-a rugat sa va spun si voua,ca sa stiti de ce nu mai intra pe forum(si stiti si voi cat de rau ii pare,ca ea oricat de tarziu si tot intra,chiar daca mark o storcea de toate puterile pana pe la 1 noaptea,tot isi mai gasea o farama de putere sa intre si....mai si raspundea la fete).
azi nu stiu cum se simte,i-am trimis un sms...dar probabil ca se odihneste sau e ocupata cu mark...cum poate saracuta,ca nu am primit inapoi raspuns.daca primesc,intru sa va spun.
multa sanatate ALEXANDRA!si te asteptam aici pe baricade...vreo 2-3 cate am mai ramas pe acasa,ca celelalte fete sant plecate in concedii,ce le pasa ;)!
saryta spune:
Laura - ma bucur ca Dani nu a patit nimic (Antonia ii da un pupic ca sa ii treaca bubuta
... aku ca, Kara e plecata la mare si nu ne vede
) .... in legatura cu tema propusa de tine
asa am si eu niste momente cand imi doresc sa fie totul cum era demult tare ... uneori eu chiar inebunesc, urlu, tip ... dar, ma calmez si spun ca asta e viata si nu are rost sa ma enervez ... momentele astea sunt rare, dar sunt
. Las ca scap eu acusi si cu Antonia si cand m-or ajuta toate trei ....bine imi va fi(o sa stau cu voi la o visinata si o sa aduc si eu o tuiculita cu miere de albine ... ce show o sa mai fie 
).
Alexandra - insanatosire grabnica, sper sa iti revii cat mai repede ... uite multi pupici de la noi ca sa iti treaca 

.
Mai vb.
pa
Mariana - mamicuta de 3
-www.flickr.com/photos/10275789@N03/" target="_blank">ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
ANTONIA gazuta cea mica
lizzy spune:
alexandra, sanatate multa si
de la tg.mures! ai fost la dr?
laura, uite cum facem cu banii. ti-l trimit, il incerci, apoi dai pe el cat vrei tu dar nu-mi trimiti banii, ii pui in contul soniei. oricat vrei tu, chiar daca e putin. ok asa?
adresa Orange shop Iasi
str. Anastasie Panu, nr.52
Luni - Vineri: 8:30-19:30
Sâmbătă: 9:00-16:00
iti trimit luni?
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei
miki04 spune:
Alexandra multa sanatate si sa te faci repede bine.

Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian
Laura13 spune:
dianarus ma gandisem si eu la varianta asta, s-a facut, luni depun 1mil in plus peste ce aveam planificat, ok?!! la orange de cine intreb? trimite te rog pt FLORIN UTA, ca sigur ajunge el, eu n-am nici o sansa.
azi a fost o zi tare nasoala, dani nu a avut chef de nimic, nu a mancat mai nimic (nici inainte de incident), a marait si marait, mai mult in brate.....cred ca iese si dintele celelalt de sus, ca alta explicatie nu vad.
eu sunt distrusa, ma doare un ovar de abia ma tin pe picioare, adica pe picioare nu ma tin deloc, abia stau in fund, mai mult culcata. sper sa nu vina iar rusii ca ma impusc. oricum tb sa ajung cat de curand la gineco, dar cand????
alexandra sanatate multa. offff, saracuta de tine, cred ca iti este atat de greu. noi ne gandim la tine si
multi sa iti treaca repede.
va pupic
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
a! si apropo de tema zilei 2 ma simt mult mult mai bine sa stiu ca nu sunt singura. mersic
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
miki04 spune:
Referitor la tema zilei 2 : si eu ma inscriu in randul celor care isi doresc libertatea de alta data, dar n-as renunta la ce am acum pentru ce aveam atunci.
Mihaela
Stefan Cristian 17.12.2006 si Adita 31.07.2000
poze noi
poze
varsta Cristian