Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Laura, fi serioasa...nu i-ai rupt nimik...va trece...si eu am patit cu Denis; cand era mai mic i-am taiat unghiile si, din neatentie, l-am ciupit bine si de degetel...a plans, dar i-a trecut...trebuie sa fim mai atente, dar sunt sigura ca Dani e bine si a si uitat de incident......cat despre tema zilei...mda...mi-e dor tare tare tare de viata de dinainte, dar o consider o etapa incheiata ca n-am incotro...sa mai intrebi peste vreo 5 ani...sa vezi ce dor o sa ne fie de zilele de azi,,,...asa e firea omului! ...
Marani, tricoul de pe Cristi e intr-adevar imprimat cu noi trei, l-a primit de ziua lui...si am si eu unul la fel, doar ca e alb.
Teutz, Simo, Adina ...multumim...
Simo, nu ajung azi sa ne vedem ca dupa-masa merg cu Denis la tuns ca iar are streasina din breton si e musai...saptamana viitoare...vorbim la tel sau pe mess...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

salutare. am fost la soacra-mea vreo 3 zile. cald si acolo deci nu am facut nici o afacere.
Diana noi ne mai trezim dupa lapte. in fiecare noapte, de cate 3-4 ori. aseara cel putin am zis ca mor, la fiecare 2 ore vroia lapte. daca incerc sa-i dau suzeta sau apa incepe sa planga. mai eram si la cumnata-mea, care are o fetita de 1 an si 10 luni, le mai trezeam si pe ele...nu stiu ce sa-i mai fac...sa o las sa planga cand se trezeste, parca nu ma lasa inima...asa ca o s-o alaptez pana la 18 ani...multa sanatate lui Marc.
am vazut vestile bune despre Sosonica. Dumnezeu sa o aiba in paza si in continuare
Laura nu cred ca s-a rupt degetelul. s-a traumatizat un pic unghiuta daca zici ca are o liniuta rosie. degetel mititel sa nu-l mai doara.
acum s-a treit Cristina ca dormea de vreo ora in niste tipete...ma duc sa bag si o masina de rufe la spalat.
pupici

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6 ,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Chiar ati disparut toate? (hopa sus pe prima pag)

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)

Mergi la inceput

Dianarus Isa se trezeste pe la 4-5 o iau langa mine si o pun la san (sunt deja teleghidata ca nu-mi mai amintesc de obicei nimic). Papa un pic tzatzi si pe urma adoarme. Dar eu sunt super fericita pt ca Di a fost mai rea decat Maria de Aka cand era micuta si dupa ce a mai crescut si pana la 2 1/2 ani se trezea in fiecare noapte la 2 sa bea lapte (si cateodata si la 5).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

N-am disparut, Luly, aici suntem, prezent!

Laura, pt degetelul mic, sa treaca repede si sa uite Dani de intamplare! Cu incalzitorul de bibe nu stiu sa-ti spun, ca noi nu bem decat apa din bibe...

Dianarus, da, si noi ne mai trezim inca noaptea...evident...sa sugem... . Am avut si noi vremuri cand se trezea din 2 in 2 ore, acum mai nou se trezeste o data pe la 2.30, si inca o data pe la 6-7... Am incercat cu suzi, nu vrea (ca el nu prea stie ce e aia), cu apa (bea pana ii trece setea si se pune pe urlat), cu bibe cu lapte (dar simte ca nu e lapte de la mami), cu leganat de tati in brate...pana nu simte pe TZITZI a lui...nu se potoleste, dom'le!!! Asa ca...si eu ca si Aka, i-am spus ca il intarc cand s-o insura! Si ma si enervezi cu tema asta, ai pus-o special ca sa ma oftic eu cand vad ca sunt bebei care dorm 11-12 ore neintrerupt, nu?

Teutz, ma uit daca n-au expirat deja, mai aveam cateva, si dau PM.

Cine imi recomanda si mie o pensiune civilizata in zona Bran-Moeciu, unde e OK sa mergi cu bb?

Lucia de Serban-Alexandru (07.11.2006)

Poze

Mergi la inceput

Offf, Laura imi pare rau pt patania cu degetelul. Pupa mama ca sa treaca.
In legatura cu tema ta de cand a aparut Di chiar nu m-a mai apucat nici un dor de duca. Oricum eu am "copilarit" si destul de mult. Mai degraba ma apuca inainte cate o stare de-asta. Hai ca o sa-ti revii, este doar oboseala acumulata.
Pupici si sa-ti revii cat mai repede.

Mergi la inceput

Luciaro sunt multe pensiuni civilizate in zona. Noi in ultimii 3 ani am trecut si pe acolo. Ce pot sa-ti recomand: stai mai bine in Moeciu decat in Bran pt ca sunt preturile mai mici si conditiile mai bune. Sunt multe vile noi in care ai acces la bucatarie, au sala de mese, gradina mare eventual amenajata si cu joculete pt copilasi (leagan, topogan ..). Imi pare rau dar nu mai stiu cum se cheama unde am stat anul trecut dar am fost foarte incantati de conditii poate iti pun si poze dc vrei (si dc am timp) si era in Moeciu de Jos ( sper sa nu confund cu cel de sus, oricum cel dinainte de Cheile Gradistei).
Te si dc mai vrei detalii spune.

PS. Vezi ca exista multe site-uri cu vile din zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

LAURA, degetelul sa treaca si pe tine sa nu mai fii suparata. Cu toate gresim, chiar si atunci cand suntem prea atente. O sa uite, sunt singura ca nu i l-ai rupt, o sa fie ok.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

multumesc mamici ca ati sarit sa il pupati pe dani, se pare ca a functionat, a dormit fff bine, s-a trezit vesel, razand se pare ca nu il doare, se joaca fara sa isi menajeze degetelul.
eu plang de atunci in continuu, poate acum ma linistesc si eu

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

a! aveam si eu o pt voi, surioara mea e gravida si i se umfla picioarele ceva de groaza. a avut cineva probl asta? solutii??? in afara de a sta cat mai mult cu picioarele sus pt ca lucreaza de la 8 dim la 8 seara. in 8 luni

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput