Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 20
marani spune:
BAMBO, crede-ma ca de cateva zile bune ma chinui cu dintisorul ala si tot nu iese.
Multumesc fetelor care ati intrebat de noi, se pare ca hematomul ar fi ori de la o lovitura ori din cauza radacinii. Ideea e ca un vas de sange s-a spart de aia e vanata gingia, si ca sa nu se infecteze trebuie sa ungem cu violet si calgel. De nu, ajungem la antibiotic, iar pisi n-a luat antibiotic decat o data in viata.
Tare mult astept sa-i sparga, sa fie ok sa nu aiba probleme.
Ajutati-o pe Sonia
Laura13 spune:
salutari mamici!
eu am o stare tare tare naspa, nu stiu ce m-a apucat, un dor de duca, sa ma urc in masina, sa deschid geamul si sa merg.....unde vad cu ochii. nu din cauza lui dani, el e bine, sanatos, vesel, nu din cauza lui florin, ca totul e ok, ci pur si simplu.... sa vad/fac/ascult altceva. apropo de asta: propun si eu o tema a zilei: va e dor de viata de dinainte? nu neaparat de dinainte de bebe ci de dinainte de viata asta, asezata, cu program, rutina, etc. sau poate nu stiu eu cum sa fac sa mai iesim din rutina. desi e destul de greu, fiind singuri in iasi, nici macar la un suc seara nu putem sa mergem numai noi doi, sa ne spunem vorbe dulci. sau mai bine, nu ma bagati in seama, imi trece pana maine..... SPER
dianarus dani se trezeste de la 3 luni (parca) numai dimineata la 5-6, dar obligatoriu at vrea laptic. in rest, daca se mai foieste peste noapte (dar nu se trezeste) ii dau suc (stii tu, el nu serveste apa nici macar in somn
). cana ...... nu stiu cum e aia, mai da-mi niste detalii, eventual pe unde gasesc ..... alimentara/supermarket ma gandesc, nu? mie imi tb pt ca peste 2 sapt plecam la munte 5 zile si ma gandesc ca dim la 5 nu voii avea unde sa ii incalzesc apa
daca vrei sa vinzi incalzitorul, trimite-mi un PM, daca se incadreaza in buget ![]()
va pupic, revin mai tarziu ca acum ma cheama iubirea mea!!!!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
marani spune:
ASIZA, am vazut pozele, ce strengareshte rade Denis. Pe tricoul lui tati e cumva un imprimeu cu voi 2? lucram la o firma de publicitate si saptamanal imi faceam cate un tricou. De, era free!
Ajutati-o pe Sonia
a_deju spune:
quote:
Originally posted by danita
am iar o intrebare : de unde cumparati voi cearceaf de frotir d-ala cu elastic ptr patutz? thxxxxx
BeBelusca
din carrefour am cumparat din ala de bumbac (nu se calca, dar..nu e frotir) si din real de frotir. ca sa fiu sincera, cel de bumbac e muuuuuuuuuuuult mai fain, mai racoros..nu se "lipeste" de salteluta, nu se strange sub motan in vastele foieli... :) in alta ordine de idei, cred ca gasesti si la metro/selgros la cearsafuri, dar sa fii foarte atenta la dimensiuni (adica sa fie nitel mai mare decat dimensiunile saltelutei, ca sa intre bine pe sub ea).
puuup :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
a_deju spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
postez cu indoiala tema zilei: ai vostri se mai trezesc noaptea pt lapte?Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianiswww.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei
ete na.... ti-ai gasit pe cine sa intrebi... exce[tand faptu' ca-mi invarti cutitu'-n rana (
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
Teutz spune:
Asiza, vreau sa-mi rezolv spatele cat mai repede, ca e de rau!
Super pozele, Denis e un scump, iar poza asta este bestiala!
Laura
ca sa-ti treaca starea asta nasoala! Si mie mi se mai face dor uneori de viata mai agitata de dinainte, dar n-as da ce am acum pe ce aveam atunci pentru nimic in lume!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by Teutz
Asiza, vreau sa-mi rezolv spatele cat mai repede, ca e de rau!Super pozele, Denis e un scump, iar poza asta este bestiala!
Lauraca sa-ti treaca starea asta nasoala! Si mie mi se mai face dor uneori de viata mai agitata de dinainte, dar n-as da ce am acum pe ce aveam atunci pentru nimic in lume!
Teutzde
Alexia Iarina (10.12.2006)
teutz, nu ma intelege gresit, nici eu nu as da ce am acum pt nimic in lume, ma gandesc uneori, ca toate aleferile, bune sau rele, m-au adus aici, in acest moment al vietii, sa il am pe dani, sa am o familie frumoasa, asa ca toate alegerile trebuie sa fi fost bune, doar ca......... acum de ex, dani nu a vrut legumele, maraie maraie si iar maraie, sunt plina de macare, ma duc sa fac bibe, fumez o tig ca sa ma calmez si m-as duce. dar as reveni repede
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
Laura13 spune:

acum chiar m-as duce ca sunt o mama tampita si idioata, am vrut sa il culc pe dani, l-am asezat pe o parte, cu suza, am vrut sa ridic gardutul si intr-o sec s-a intors pe burtica, cu degetele la balamale, acolo ii place lui, eu am ridicat gardutul si i-am prins un degetel.

doamne fetelor, nu pot sa va zic cum a plans, l-am tinut sub apa rece, i-am pus o carpa rece pe degetel, intr-un final s-a linistit, acum doarme. oare e posibil sa i se fi rupt degetelul?????? s-a unflat, dar nu f tare, in schimb pe unghiuta are o linie rosie. 

imi vine sa mor, ca asa sunt eu proasta si neatenta.

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
daphna spune:
nu cred k s-a rupt,staai linistita ......cate din astea om mai pati!!!!!!!!!!HAI,UITA!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Ianis (14.09.04)