Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

URAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!ce ma bucur pt SOSONICA!!!!!!!!!!sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa o aiba in paza Lui!stiam,stiam,stiam ca o sa fie bine pana la urma.Doamne ce ma bucur pt ea si pt parintii ei!multa putere!o pupa mama pe ochisorii ei mari si intotdeauna umezi ca ochii de caprioara.nu-i asa fetelor ca in poza aceea mare de pe link are niste ochi ca de caprioara?ochi de caprioara........ochi de caprioara,dar puternica precum un zimbru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

sotul mi-e plecat cu pascal sa o duca pe macsa la gradina,ca daca socrul meu e in spital,nu arte cu ce calatori.asa ca mi-am facut o cafea faina,sophia doarme si eu ma destrabalez.un forum,o tigarica pe balcon,o sorbitura faina de cafea.....asta viata!

fac si eu ca LULY....nici nu mai stiu cui sa urez drum bun si distractie placuta,ca toate plecati.pe DANDUSA o asteptam cu bb 2,si sigur iese....stiti si voi de ce....oricum,va pup pe toate,multa distractie la mare,la munte,in tari straine...care plecati!si veniti cu poze muuuuuuuuuuuulteeeeeeee!!!

MARANI....citisem mesajul tau,si ma tin de mult sa-ti spun,de fapt sa-ti multumesc ca ne-ai laudat si ca "te-ai dat mare cu noi" :)...eu am tot respectul pt tine ca te-ai incumetat sa urci atata drum cu bb in carca....eu sant ca o dacie 1990 de rablagita.cand trebuie sa-l iau in brate pe pascal si chiar si pe sophia care e mai usurica,si santem in oras......mi se face rau stiind ce dureri de spate ma ia....dar na!cum sa nu-i iau in brate?ce mai conteaza durerea mea de spate.si cea mai tare poza e aia ce a pus-o MIRONA pe link,cu schimbatul pampersului pe masa din restaurant.

dar ALEXANDRA unde e ?e si ea plecata,ca nu am retinut cand mai avea o iesire.de LORYM ce mai stiti?....celelalte absente,ma gandesc ca sant in concedii plecate.
KTRINEEEEEEELLLL.......tu pe unde esti?
LAURA....am vazut ca facuse-i prezenta si ma motivasei ca eu nu apar ca sant stresata de gemeni.nici pe departe stresata,timp plin cu ei da!plus ca noi nu prea santem acasa,santem la gradina cu piscina care aia nu ne da voie sa plecam repede acasa.dar tu ma stii fata de comitet si apar si eu din cand in cand.....hai ca te pup,mamica cu fatza cea mai de mamica.

ma duc sa-mi beau si ultima picatura din ceasca cu cafe,dar afara pe balcon,pana nu vin haiducii astia doi ai mei acasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Mai, ce pustiu e pe aici!!! A plecat toata lumea? Bravo, nene!
Dianarus, Alexia nu se mai trezeste noaptea deloc de cand avea 4 luni. Nici pentru apa, nici pentru laptic. Doarme de la orele 22 pana pe la 8-9 dimineata. Sper sa o tina asa in continuare.
Laura,referitor la incalzitorul pentru biberoane, nu te pot ajuta, pentru ca eu nu am asa ceva.
Kokorina, Sophiuta doarme, baietii sunt plecati si tu iti faci de cap, da? Foarte bine!!! Asa si trebuie!
Alexandra, ce-ti mai face spatele? Sper ca te-a mai lasat durerea.

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dianarus, DA si NU...uneori doarme cate 11/12 ore fara nicio trezire, alteori se trezeste pe la 5/6 dimineata si pana nu-i dau cam 180 ml laptic se tot foieste si maraie...

Teutz, neaparat sa faci ceva cu durerile alea de spate! Pupici...

Dbunny!!!! Sa fi fericita si santoasa, sa ai parte doar de bucurii in viata!!! Pupici apasati...si mai treci pe la noi ca altfel iei bataie la ......

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Cateva fotografii ...

www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

postez cu indoiala tema zilei: ai vostri se mai trezesc noaptea pt lapte?
de vreo 2 luni bea apa de sete si stateam de povesti. acum, de 1 saptamana, plange la apa si se agita pana ii fac o portie de 200ml lapte.
[/bil]

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Pentru inima Soniei

DIANA,da,si a mea a inceput sa se tezeasca de un timp pe la 3,4 pt lapte,nu inteleg de ce,ca inainte dormea pana pe la 7,8 si atunci primea laptele,dar nu stiu ce e cu dereglarea asta,zau!!!e greu...

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

postez cu indoiala tema zilei: ai vostri se mai trezesc noaptea pt lapte?
de vreo 2 luni bea apa de sete si stateam de povesti. acum, de 1 saptamana, plange la apa si se agita pana ii fac o portie de 200ml lapte.

Nu se trezeste noptea sa pape, abia la 6 dimineata ii dau un bibe de 300 ml. Pe parcursul noptii nu bea apa nici ceai, s-o tai ca nu vrea. Poate la voi e doar o perioada, sper sa nu dureze mult!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

quote:
Originally posted by asiza

Cateva fotografii ...

Doamne,ce scump e Denis,si ce mutrita smechera are cu palaria intr-o parte!!!

Ma bucur pt micuta SOSONICA,Dumnezeu sa o aiba in paza!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Neata

Diana referitor la trezitul noaptea: pana alaltaieri David se trezea pe la 2-3 noaptea si bea cam 20-30 ml lapte ( fix cum a zis si Kokorina) - atat - apoi dormea pana la 7-7.30 dimineata. De doua nopti nu s-a mai trezit deloc - decat pe la 6.30-7.00. Si doarme de la 9 seara. Sper s-o tina tot asa .
Oana - ce faceti? Foarte frumoase pozele. Ne e dor de voi - azi mergem cu David si Filip la Gradina Botanica - nu veniti cu noi???

Pupici,
Simo si David (9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

quote:
Originally posted by kokorina
MARANI....citisem mesajul tau,si ma tin de mult sa-ti spun,de fapt sa-ti multumesc ca ne-ai laudat si ca "te-ai dat mare cu noi" :)...eu am tot respectul pt tine ca te-ai incumetat sa urci atata drum cu bb in carca....eu sant ca o dacie 1990 de rablagita.cand trebuie sa-l iau in brate pe pascal si chiar si pe sophia care e mai usurica,si santem in oras......mi se face rau stiind ce dureri de spate ma ia....dar na!cum sa nu-i iau in brate?ce mai conteaza durerea mea de spate.si cea mai tare poza e aia ce a pus-o MIRONA pe link,cu schimbatul pampersului pe masa din restaurant.

KOKORINO, te laud si vb lumii de tine pt ca esti minunata! toata lumea stie asta, esti o mama extraordinara. Cand imi mai vine sa ma plang de oboseala sau altele, ma gandesc la tine si-mi zic ca n-am motive. Cum tu te descurci cu 2, la mine cu unul tre sa fie floare la ureche.
Da, barbatul ma certa c-o schimb pe masa, langa noi o familie lua masa, dar nu mi-a pasat prea mult caci copilul era gheatza si ud, trebuia s-o schimb. Iar in secunda 2 trebuia sa coboram ca venea furtuna.
si asteptam vesti despre voi si poze noi!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput